MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#90826 Re: Tak proto jste muslimskou invazi, buzny z kaváren?

2016-08-14 21:12

#84648: - Tak proto jste muslimskou invazi, buzny z kaváren? 

 

‚Parlamentní listy nedodržují základní postupy žurnalistiky‘

Právě Parlamentním listům pak autoři věnují zvláštní pozornost. „Parlamentní listy jsou vnímány jako přechod mezi seriózními médii a šedou zónou prokremelské manipulace. Podle našich dat jsou ale co do obsahu stejné jako například AC24 a s manipulativními technikami se u nich setkáváme dokonce častěji než třeba u Sputniku. Což je o to vážnější, že čeští politici je vnímají jako standardní prostor pro svoji prezentaci,“ doplnil politolog Miloš Gregor, druhý vedoucí výzkumu.

Je totiž mimo jiné velmi nepravděpodobné, že by starosta Londýna měl jakékoliv oprávnění jakoukoliv reklamu zakazovat. Regulace reklamy v Londýně jako všude v demokratickém světě je dána dopředu pravidly a tedy změna starosty na to nemá absolutně žádný vliv. 


Nepřihlášený uživatel

#90827 Sládkovci, Zemanovci, Konvičkovci :-) úžasný :-)

2016-08-14 21:17

Z Bloku proti islámu je Iniciativa Martina Konvičky. Úsvit kvůli milionům hrozí soudem

Konvičkovi máčí....

"„Mým posláním není boj s Janou Volfovou a jejími vlčaty. Mým úkolem je zabránit islamizaci naší země a lidem otevřít oči, aby pochopili, že islám je v první řadě politická ideologie ničící lidské životy a svobodu,“ uvedl šéf nového uskupení Konvička."

K islámu se hlásí 1,6 mld. lidí a do vyhlášeného chalífátu se z nich nikdo nehrne. Tedy soudruh soukmenovec konvička jako všichni totalitně smýšlející ubožáci chce získat politickou moc na pozadí vyvolávání strachu. 

humoristická dvojice Zeman Ochcáček

#90828 Re: Zlatí komunisti

2016-08-14 21:20

#82416: Zločiny kapitalismu! - Zlatí komunisti 

 

Vážený můj voliči, je potřeba, abyste se rozpomenul, na můj zásadní projev v roce 1989 na Letné, kde jsem přesně vyčíslil, že jsme tehdy všichni žili pod hranicí bídy. Přesně jsem díky své fotografické paměti citoval statistiky, z kterých bylo zřejmé, že nejen příjmy domácností, ale dokonce i školství, zdravotnictví, lesnictví, vodní hospodářství, průmysl všeho druhu, zemědělství byly pod hranicí bídy. 

Příčinou celé této bídy, jak si jistě velmi dobře vzpomenete díky vaší fotografické paměti mého projevu, byli komunisté.

Na tuto věc jsem naopak na rozdí od presumce viny politiků názor nezměnil. Komunisté jsou skutečně ta nejodpornější zločinecká pakáž., která kdy běhala po světě, neboť jim bylo velmi dobře jasné, že komunista a zločinec Stalin rozpoutal II. světovou válku společně s Hitlerem a příčinou na straně CCCP byla komunistická totalita a přesto zde komunistickou totalitu chtěli zavést a bohužel se jim to ve spolupráci s CCCP podařilo, stejně jako se jim v roce 2012 podařilo ve spolupráci s KGBáky z Kremlu dopravit mne do pozice absolutně beztresteného, přestože jsem masivně porušoval voelbní zákon, jak je pro komunisty a nácky typické.  


Nepřihlášený uživatel

#90829 Re: Sládkovci, Zemanovci, Konvičkovci :-) úžasný :-)

2016-08-14 21:20

#90827: - Sládkovci, Zemanovci, Konvičkovci :-) úžasný :-) 

 Ať žijí Zeman a Okamura! Sionista Konvička a zrádci "Úsvit" ať jdou třeba do prdele!

Humoristická dvojice Ovčáček Zeman

#90830 Pan prezident Miloš Zeman učiní v nejbližších dnech zásadní projev k migrační vlně.....

2016-08-14 21:21

.....rozkryje praktiky ruských zpravodajských služeb GRU a FSB, přesně vysvětlí podíl pana prezidenta Vladimira Vladimiroviče Putina na migrační krizi a rozkryje celou síť ruských agentů v ČR, tak jak měl možnost se s ní seznamít na četných schůzkách na Hradě i ruském velvyslanectví.

Rusové naprosto záměrně vybírali pro migraci lidi líné, soustavně se vyhýbající práci a to jak doma v Sýrii tak i cestou do Evropy. Ruské zpravodajské služby pro výběr vyvinuli speciální aplikaci, pro přesné cílení na tyto lidi, tedy velmi skvěle inovovali staré agenty novými technickými prostředky. Aplikace ale nebyla úplně dokonalá a množství lidí, které aplikace vybrala bylo enormní, podařilo se jim ovšem tímto získat nemalé devizové prostředky, kterých se nyní v Rusku zoufale nedostává. 

Pan prezident také zmíní jeho kvalifikovaný odhad o počtu migrantů žádajících o politický azyl v Maďarsku. V případě, že by tamní soudruh premiér nepostavil vlastníma rukama plot, by v Maďarsku, dle střízlivého a kvalifikovaného odhadu požádalo o azyl 1 000 000 až 1 800 000 imigrantů a to je pan prezident ve svém odhadu ještě velmi konzervativní, důvodem je předvším obrovská možnost uplatnění imigrantů v Maďarsku a také jednoduchý a univerzálně použivaný jazyk - maďarština, který kterýkoliv imigrant po návratu do vlasti hravě uplatní. 

Celý projev bude přenášet on-line nová čínská televize Primachina a samozřejmě vyjde v našem jediném důvěryhodném mediu PL. 

 

Zeman: Migranti nepřicházejí za
prací, ale za sociálními dávkami


Nepřihlášený uživatel

#90831 Co to Konvička s ITP tedy vlastně provozuje?

2016-08-14 21:23

Tisíc policistů dva dny hledalo
nelegální migranty. Nenašli ani jednoho

Mimochodem je dobré říci, kolik je celkem policistů v ČR 44 000. Je dobré to také srovnat s počtem měst a obcí je cca 6 250, tedy přibližně na obec 7 policistů v průměru na obec, z toho obcí typu tři, větší města a městské části těch je cca 250.

44 000 policistů je státních, počty městkých policistů se hledají hůže, ale jen tři největší města mají dohromady více než 3 700 těchto strážníků. 

Akce s tisícovkou policistů je tedy akce obrovská. byly na to tedy nasazeny více jak 2 % policistů!!!!


Nepřihlášený uživatel

#90832 Pražská kavárna buzerantů mrdárna

2016-08-14 21:23

Kdo je ten-ta buzna Putna? To je ta bukvice, co se svojí smradlavou držkou otírá o p. prezidenta? Kdo ho volil? Kde ho měl včera v noci? No fuj! 


Nepřihlášený uživatel

#90833

2016-08-14 21:24

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu, což bylo dle dvou rozsudků NSS porušování volebního zákona. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo.

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu.

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě.

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen s Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky obecně.

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana.

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci

Humorista Myloš Ejakulát Zeman

#90834 Kdo by se byl kdy nadál, že Ovčáček bude jednat s pověřením Zemana s německou...

2016-08-14 21:26

Zeman nemá na schůzku s členem německé xenofobní AfD čas. Zastoupí ho Ovčáček

....spíše extremistickou politickou stranou. Je to stejně absurdní jako to, že člověk, kterého Nejvyšší správní soud hned ve dvou rozsudcích uzná z porušování volebního zákona sedí na Hradě v pozici absolutně beztrestného. 

Humoristická dvojice Ochcáček - Ejakulát Zeman

#90835 Pan prezident samozřřřejmě využívá všech komunikační prostřřředků a vzhledem k tomu.....

2016-08-14 21:27

Sklepák Vávra imitoval Zemana: Každé hovado...

že se nám nepodařřřilo získat číslo na pana Vávra, kterého si mimochodem pan prezident velmi váží, oslovili jsme jej prostřřřednictvím veřřřejné diskuse. Mrzí "nás", pana prezidenta, že pan Vávra velmi zlehčuje situaci a naší upřřřímnou prosbu u radu s úpravami na Pražském hradě, byť samozřejmě plně souhlasíme s panem Vávrou, že pan redaktor je hovado. 


Nepřihlášený uživatel

#90836

2016-08-14 21:32

Vědí o čem mluví, do Prahy přivezli mnohdy opravdu velmi krásné komunistické milicionářky....

2016-04-24 12:03

 

Nebezpečná láska: Čína školí úředníky názorným komiksem, aby odolali zahraničním špionům

....a to jsme neviděli agentky, které předvedli socanům a ANO StB s kterými tak "otevřeně o všem" hovořil soudruh Zaorálek. 


Nepřihlášený uživatel

#90837 Re: Zvláštní neegresivita čínských vítačů v Londýně....

2016-08-14 21:38

#78916: - Zvláštní neegresivita čínských vítačů v Londýně.... 

 

 Zeman zjevně vyvolal v Číňanech představu, že země je komunistická jinak by totiž Číňané v žádném případě nepořádali manévry komunistických čínských mililcionářů v Pražských ulicích, ale chovali by se naopak velmi korektně, západně a snažili by se vyvolat ten nejlepší dojem. 

Zeman zjevně žije v nějakém jeho podivném komunistickém světě podle ruské trollí propagandy. 


Nepřihlášený uživatel

#90838 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V zemi s delší demokratickou tradicí, by již dávno p

2016-08-14 21:39

#78952: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V zemi s delší demokratickou tradicí, by již dávno polic 

 

 Komentář zdrojů v textu "Tůmy", který pravděpodobně vůbec neexistuje. 

workers.org nemá smysl komentovat :-), to je moc pěkný web :-)

Manželé Gelderovi pracovali pro komunisty v Číně :-), to nebude ten správný zdroj informací :-)

Tashi Tserig existuje, narodil se 1937, ale zjevně je to jiný, než kterého uvádít Tůma, tento je budhistický učitel a do kláštera vstoupil v sedmi letech, dodnes je budhistou.  

Melvyn C. Goldstein, A History of Modern Tibet 1913-1951. Berkeley: University of California Press - nepíše o otrokářství, ale o feudální theokracii - bylo vysvětlováno i v anglickém textu, který jsem dal do diskuse, tedy opět Tůma cosi podsouvá skutečnému vědci a vymýšlí si, parazituje na jeho jménu. 

AnnaLouise Strong, Tibetan Interviews - komunistka, která dokonce odjela do CCCP :-) s pak žila v komunistické Číně ve vřelém obětí s prominentními komunisty, tak to snad jako zdroj informace nejde brát vůbec vážně, to snad oba s komunisty máme zkušenost stejnou, nebo snad máte jinou Mičurine? 

Alexandra David-Neel (velmi pobaví, když Tůma o ní mluví jako o muži :-) - velmi známá osoba velmi vitální, existuje o ní dokument. Tůma si pravděpodobně přímo vymýšlí, v lepší případě "cituje" jako idiot Miloš Zeman, tedy bez kontextu, aby to mohl "zkreslit" vylhat. Na základě knih této ženy mnozí na západě naopak kouzlu Tibetu propadli a začali studovat budhismus. 

Tedy přesně, jak bylo jasné, hned po prvním přečtení Tůmova textu, je to těžká rusko trollí Xi pinpongova propagada. Slátani z různých zdrojů kdy mnohdy jsou zdroje uváděny jen proto, aby v lepším připadě šlo o citaci bez kontextu, v horším případě to přímo autorům podvrhuje, kdy v obou případech parazituje na jejich jménech. 

Ubohost Tůmova "textu" lze tedy potvrdit během 10 min. Tedy jediný smysluplný text o politicko-ekonomickém uspořádání Tibetu před rokem 1950 jsem vložil do této diskuse já a je v anglickém jazyce, přesně tak, jak jsem jej zkopíroval ze zdroje. 

Existuje vůbec Milan Tůma? Na Slovensku skutečně spisovatel Milan Tůma je, ale je obtížné uvěřit, že by vytvořil takový blábol o Tibetu. O autorovi se tedy nedá dohledat vůbec nic. Text je hojně rozšířen jak na slovenských tak českých rusko trollých serverch, tedy je velmi pravděpodobné, že Milan Tůma, který by měl být autorem tohoto textu vůbec neexistuje, obdobně jako neexistují autoři textů na rusko trollím serveru v angličtině ron paul institute. 

Ale moc jsem se u pročítání zdrojů pobavil :-) a jsem velmi rád, že mi byla připomenuta Alexandra David-Neel chtěl jsem si její knihy přečíst. 


Nepřihlášený uživatel

#90839 Re:

2016-08-14 21:40

#78747: -  

 

 Hned se také vyjasnilo, proč komunistický idiot, dělá mluvčího Zemanovi, proč Mynář nedostal a nikdy nedostane prověrku a proč idiota Miloše Zemana mlátila jeho zvrhlá matka tak, že si to pamatuje i desítky let potom :-). 

Vypadá to, že pan Hnízdil spíše mluvil o voličích marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana a Zemanovi jako takovém. 

 

Kmoníček se přiznal k vlastizradě. Idiocie je na Hradě infekční chorobou.

2016-04-02 17:20

Kmoníček: Státy EU nám chtěly zabránit získat čínské investice, Čína předefinovala slovo komunista

To jak čína naopak nepředefinovala slovo komunista předvedli čínští milicionáři v ulicích Prahy více než dostatečně a bude to pro celou Evropu skutečně odstrašující příklad. Čínští milicionáři a milicionářky v ulicích Prahy páchali těžké trestné činy od propagace komunistické ideologie, přes popírání komunistického genocidia, slovní i fyzické napadání občanů ČR až nakonec po sexuální obtěžovaní mladé dívky. 

Věc je vážná a idiot Kmoníček by měl velmi vážit slova, neboť je naprosto zřejmé, že se jednání čínských komunistů v pražských ulicích bude probírat i EP a bude muset vzniknout srovnávací studie, jak se tato odporná pakáž chovala v jiných zemích EU a proč u nás byli agresivní. 

Kmoníček je evidentně ruský troll, který provádí odpornou propagandu "myšlence", že komunistická totalita je alternativou k demokracii. Je z té zločinecké komunistické pakáže z Hradu už opravdu na zvracení. 

Komunistická zrůda Zeman jel tedy do Pekingu "oslavovat" konec války proto, aby sem přijek Xi pingpong se svou bandou zločinců, kterým logicky ČR se svojí malou administrativou, malým rozpočtem pro BIS, malou zkušeností není schopná čelit? To už na Hradě všichni na sebe rovnou serou vlastní exkrementy? 

Je z nich na zvracení, ale je dobré si to poslechnout, KGBácká pakáž z Hradu ztratila naprosto všechny zábran, soudnost a je naprosto zřejmé, že páchá organizovanou velezradu a Kmoníček to na ně jako naprostý idiot, ještě nepráská - dle jeho slov, ČR usilovala o to, aby tu Čína měla co největší politický vliv, ale soudruzi z Číny o to nestály tak to do smlouvy o partnerství nedali. Kmoníček je skutečně excelentní hovado a je vlastně skvělé, že tato hovada na sebe všechny vlastní zločiny samo nažvaní a ještě napráská své spolupachatele.

Veselovský byl na něj milý, řekl mu, že je "diplomat", přestože by bylo daleko přesnější, "jste idiot".


Nepřihlášený uživatel

#90840

2016-08-14 21:43

Lidovci snad postupně opět nacházejí směr a důstojnost. Dokonce i Duka ....

2016-04-02 17:17

 

..svojí účast na večeři s čínskými milicionáři na Hradě doprovodil vysvětlujícím dopisem, který předal Xi pingpongovi. 

 

Festival rektálního alpinismu

Pavel Svoboda
29. 03. 2016 | 10:25
Přečteno 5565 krát
Svobodně nadáváme na EU, která nám do rozpočtu přispívá i 190 miliard ročně. A plazíme se kvůli slibu 45 miliard pro několik oligarchů, kteří jen cosi prodají.

Evropská třída s vyvěšenými českými a čínskými vlajkami, zásahy proti vyvěšování tibetské vlajky, podlézavý projev prezidenta Zemana pro čínskou televizi – navíc zcela v rozporu s vládní koncepcí zahraniční politiky…Kdepak, to ani omylem není tzv. Realpolitik: tuto tvrdě realistickou (= bezhodnotovou) obchodní politiku lze kupodivu dělat i bez sebeponižování. Nic proti obchodní spolupráci s Čínou, ale vůně peněz přehluší vše. Takže to s našimi „hodnotami“ asi nebude tak slavné.
Z mnoha aspektů hodných komentování napíši jen pár poznámek na téma zmatené prezentace české zahraniční politiky, sebeponižování a lidských práv.

(1) Zmatená prezentace české zahraniční politiky. V rozhovoru pro čínskou televizní stanici CCTV prezident Zeman řekl: „Bývalá vláda byla velmi poddajná tlaku Spojených států a Evropské unie. Teď jsme opět nezávislou zemí a tvoříme zahraniční politiku, která je založena na našem vlastním národním zájmu.“
V bodu 3 aktuální koncepce zahraniční politiky ČR (2015) se ovšem píše: „Základní rámec pro uskutečňování české zahraniční politiky představuje Evropská unie … Hodnotové východisko české zahraniční politiky představuje naše příslušnost k euroatlantickému prostoru, jejímž institucionálním výrazem je především naše členství v EU a v NATO.“ Tuto naši suverénní koncepci pan prezident interpretuje jako poddajnost tlaku USA a EU. Rozumím-li správně prezidentovým slovům, „jsme opět nezávislou zemí“, pak soudím, že indispozice páně prezidentova postoupila natolik, že se mu zdá, že jsme už vystoupili z EU a NATO. A o jaké „nezávislosti“ to mluví?

Energeticky závisíme na Rusku, vojensky na NATO, ekonomicky na exportech do eurozóny – změnilo se v poslední době něco? Bude se zásadně měnit diverzifikace našich exportů a příliv investic?

Pak je třeba ohlídat, aby čínské spekulativní investice nezpůsobily naši závislost ve strategických věcech, jako je energetika, na čínských komunistech. A když jsme kvůli našim horníkům ochotni ničit si životní prostředí (prolamování těžebních limitů), měli bychom se ujistit, že kvůli našim ocelářůmnedostane Čína statut člena Světové obchodní organizace. Pak by totiž čínská ocel, subvencovaná nízkými čínskými platy, tu naši českou vytlačila ze světového trhu: nepochybuji o tom, že toto JE jeden ze strategických čínských cílů.

Jistě nedošlo k žádné změně české zahraniční politiky a ze Zemanovy strany jde jen o orientální předklon před čínským císařem (doufejme, že v dobré snaze přilákat čínské peníze). Že z těchto výroků musí mít radost především pan Putin, nelze pochybovat, stejně jako o tom, že radost cara Vladimíra leží Zemanovi na srdci až v první řadě – viz jeho servilní návštěvy Soči a Moskvy.

Kde je ten Zeman, který na začátku mandátu vyvěsil na Hradě unijní vlajku? Už tehdy to byla fraška?

(2) Lidská práva. Zákon o protiprávnosti komunistického režimu č. 198/1993 Sb. prohlašuje komunistický režim panující v Československu 1948-1989 za „zločinný, nelegitimní a zavrženíhodný“ a je nepochybné, že co do lidských práv není současný režim v Číně o nic mírnější. Za text, jako je tento, bych v Číně šel rovnou do vězení. Přesto se čínskému reprezentantovi tohoto režimu uchystalo přivítání hodné nejlepšího přítele a zachránce.
Česko opět udělalo krok od svého profilu obhájce lidských práv v zahraniční politice. Prezidenti Havel a Masaryk musejí v hrobě křičet o pomoc.
(3) Sebeponižování a orientální tanečky v předklonu. Když přijel do Prahy prezident Obama, viděli jsme billboardy napsané v angličtině (Celá zem Vás vítá!) a teprve poté česky neutrálně „Vítejte v České republice“? Měli jsme pražskou Evropskou třídu ověšenou americkými vlajkami? Ne? Tak proč teď?

Vztah k Číně je jistě důležitý ekonomicky, ale rozhodně ne zásadně, zásadní jsou pro nás západní trhy. Když jsme takto neoslavovali představitele USA, jimž vděčíme minimálně za osvobození části území od Hitlera a nepřímo od komunistů, tak proč tak servilně oslavujeme arcikomunistu? Pamatuji si ze svých žákovských let, jak stejná ulice byla ozdobena stejně rudými vlajkami, a už tehdy jsem doufal, že to ponížení jednou skončí!
A tak českou lidskoprávní čest zachraňují alespoň partyzáni, kteří v duchu velikonočních tradic použili nejen barevná, ale barvící vajíčka k dobarvení rudých čínských vlajek. Hlavní problém není v tom, že tito lidé poškodili čínské vlajky (vandalství obecně absolutně nepodporuji), ale v tom, že jsme dovolili, aby se na stožárech ty vlajky, symbol krve a komunistického teroru , vůbec objevily.

Dvacet pět let žijeme ve lži, že jsme se dostali z východní sféry vlivu? Opravdu má tohle být „čas pohlédnout realitě do tváře?“ Takhle jsme to chtěli?

Nepřihlášený uživatel

#90841 To je teda obohacení :D

2016-08-14 21:45

Muslim si může vzít nemuslimku, ale muslimka si vzít nemuslima nemůže...


Nepřihlášený uživatel

#90842 Re:

2016-08-14 21:46

#78747: -  

 Souhlas!!!


Nepřihlášený uživatel

#90843 Re: Zvláštní neegresivita čínských vítačů v Londýně....

2016-08-14 21:48

#78916: - Zvláštní neegresivita čínských vítačů v Londýně.... 

 Protože tam nebyli žádní provokatérští buzerantští čuráci z pražské kavárny, kteří by strhávali čínské vlajky. Já vidět nějakýho takovýho zmrda, jak strhává českou vlajku, tak ho sejmu. Ti Číňani byli na ty šmejdy zbytečně moc hodní.


Nepřihlášený uživatel

#90844

2016-08-14 21:59

Co demokrat, to buzoš. A budete nám říkát co je dobré a co zlé, vymaštěnci z demokratova. Taky je tady vidět výsledek vaše 25 leté vlády, co jste dokázali. A co jste dokázali? Howno a smrdíte po americké prdeli.


Nepřihlášený uživatel

#90845 Je to dost multikulti?

2016-08-14 22:01

Další smrt z rukou policisty zažehla v americkém Milwaukee násilnosti

Hláška z akce: Hele bílej, zbijte ho!


Nepřihlášený uživatel

#90846

2016-08-14 22:03

Čím více bude homopornoJandů, homoPutnů, Horáčků, Švejnarů, Dlouhých apod. vlastizrádců, tím více bude mít Zeman hlasů.


Nepřihlášený uživatel

#90847

2016-08-14 22:08

Rakousko v posledních dnech zveřejňuje zajímavé údaje z oblasti přistěhovalecké politiky. Minulý týden například deník Krone uvedl, že 42 % příjemců sociálních dávek ve Vídni není rakouského původu. Před několika dny byly zase ve stejném deníku publikovány šokující údaje, podle kterých přibližně polovina žadatelů o azyl podváděla při přijímání sociálních dávek. Nepříliš pozitivní jsou však také údaje zahrnuté do zprávy ministerstva pro integraci.

Zpráva sice bude představena médiím a veřejnosti až v úterý, ale už nyní jsou k dispozici zajímavé statistiky. „V roce 2015 přišlo do Rakouska o 56 % více žadatelů o azyl než v roce 2014. Rakousko se tak společně se Švédskem stalo zemí s nejvyšší mírou žadatelů o azyl,“ píše Krone s tím, že loni přišlo do země přibližně 214 000 lidí, ale asi 101 000 následně zemi opustilo a pokračovalo do jiných evropských států. Čistá imigrace tak činí 113 000 lidí.

 

Celý text v němčině ZDE.


Nepřihlášený uživatel

#90848 Jen provokujte většinu národa...

2016-08-14 22:11

Buzna Putna by měl vyhulit buzeranta Jandu, to by jim slušelo, na prezidenta Zemana ti dobytci nemají!


Nepřihlášený uživatel

#90849

2016-08-14 22:12

Současný vztah islámu a Evropy je úchylný, je to sadomasochistický vztah.

Islám se postupně stává dominantním dobyvatelem a původní Evropané se nechávají pokorně týrat. Svou postupující zvrácenost a úchylnost Evropané manifestují i pochody homosexuálního panoptika. Kdyby dnes žil

Hieronymus Bosch, měl by co malovat.

Dekadence v dějinách zpravidla doprovázela soumrak dané civilizace.


Nepřihlášený uživatel

#90850 Re:

2016-08-14 22:19

#90840: -  

 Táhni za kámošema skopčáka Kchárla Poserplíny do Saudský Arábie. Tam budeš mít tu svojí demokracii, buzno. :D