MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#91701

2016-08-27 05:52

Proč Češi závidějí Němcům, ale nikdy je nedoženou

  • Inovativnost, pečlivost a smysl pro detail vynesly německým výrobkům skvělou pověst ve světě.
  • Německé firmy jsou kapitálově silné, zároveň při pronikání do ciziny těží z podpory důležitého a bohatého státu.
  • Výhodu představuje také duální technické vzdělávání.

Dodal bych ještě jeden důvod - velmi nízká prodiktivita administrativy státu, s kterou souvisí nízká produktivita obecně. 

Např. Německo "omezilo" instalaci větrných elektráren, od příštího roku bude možné nainstalovat nový výkon 2,6 GW větrných zdrojů a u solárů to bylo omezeno na 800 MW. 

Tedy pro představu 2,6 GW je cca jeden Temelín, který vyrobí za rok přibližně 13 000 MWh - tedy pracuje na jmenovitý výkon 2,1 GW cca 270 dní v roce. 

V ČR za loňský rok a nejspíše i za letošní nebyl instalován žádný validní obnovitelný zdroj energie. Tedy v této věci má ČR produktivitu nulovou a co více stát nemá dokonce ani žádný plán, tedy stát má produktivitu nula v této oblasti. To je bohužel smutná realita. 

Je také dobré připomenout, jak socani ve Sněmovně společně s ODS v senátu zničli zákon o obnovitelných zdrojích banálním zásahem, snížením regulačního pásma dotací na polovinu, tedy skoro až na úroveň obvyklé inflace, zasloužila se o to poslankyně socanů Šedivá. Proč tak učinila, by se i dnes měli ptát novináři, je to věc i po letech velmi velmi podivná, neboť tento jediný zásah, zničil celý zákon, neboť byl zničen výpočet regulace dotací sofistikovaně postavený na etalonu výnosu ze státních dluhopisů.  Pokud by se tak nestalo, obvnovitelné zdroje by se v ČR rozvíjely plynule, stejně jako v Německu. 

Německo: věčný vzor

  • Angloamerické nálety rozbily v Německu velkoměsta a dopravu, avšak více než 80 procent produkčních kapacit zůstalo zachováno.
  • V roce 1968 byl HDP na osobu v Německu zhruba o polovinu vyšší než u nás, v roce 1989 přibližně dvojnásobný a i nyní je podle Eurostatu vyšší o 47 procent.

Nepřihlášený uživatel

#91702

2016-08-27 06:10

Návštěva Angely Merkelové skutečně především v setkní mezi ní a Zemanem a Babišem setknání kultur.  Na jedné straně mravná, kulturní politička na druhé straně dva ruští trollové či trotlové, to je bohužel smutná realita současné ČR. 

Čeští králíčkové v jamce a německá slonice v Praze. Merkelová chce udržet EU pohromadě

Paní Merkelová se z toho, ale dozvěděla mnohé, např. jaký vliv má přebujelá ruská ambasáda a její propaganda na ČR a jak nebezpeční tedy Rusové stále jsou. 


Nepřihlášený uživatel

#91703

2016-08-27 06:17

Evropská unine společnou armádu má - je to NATO.  Není potřeba nic vymýšlet, je potřeba pouze aktivovat větší spolupráci v rámci NATO z důvodu - diplomaticky - změněné situace, nediplomaticky - z důvudo patologického režimu v Rusku a jeho projevů. 

Tedy je potřeba vytvořit mezinárodní jednotky v kazdé zemi NATO a je ve své podstatě lhostejné, jestli v nich budou či nebudou i Američané. 

Co je skutečně potřeba, aby vznikl mezinárodní tým, který bude řešit ruskou propagandou (a samozřejmě i propagandu extrémistů) vedenou ve všech hlavních jazycích EU a kupodivu? češtině, neboť např. v rumunštině či maďarštině rusové takové množství "jako nezývislých serverů" které jejich propagandu šíří nevytvořili a nejspíše se o to ani nepokusili.  Monitoring těchto serverů je poměrně snadný, neboť dochází ke strojovému rozkopírovávání propagandistických textů a videí na tyto servery. 

Na summitu visegrádské čtyřky jednali premiéři s Merkelovou hlavně o bezpečnosti v Evropě


Nepřihlášený uživatel

#91704

2016-08-27 06:26

Především soudruh Laube, to je maso. Video vypadá autentické, přestože je střihané. Bylo rozhodně potřeba, si poslechnout video celé, ale i toto sestříhané je možné brát vážně. Např. to, že Šlachta děkuje za podporu a že si o ní žádá, naznačuje, že se v oněch dvou hodinách odehrály i věci, které mohly naznačovat budoucí vývoj slučování útvarů a zbavení se Šlachty, naznačuje to i ultra debilní oslovoení Šlachty policejním prezidentem, které má naznačit, kdo to "šéfuje". 

Vedení policie se Šlachtovým ÚOOZ ještě na jaře počítalo. Dokládá to video

Soudruh "prezident" policie oslovoval žoviálně Šlachtu "Roberte" ? Hm..... to jsou panečku věci, co se u policie dějí. 

 


Nepřihlášený uživatel

#91705

2016-08-27 06:35

Proč tam neodjel "vole" soudruh Rusnok? Protože je takový pitomec, který by nevěděl o čem je řeč? Zeman se přece obklopuje jen pitomci. 


Centrální bankéři a ekonomové jednají v Jackson Hole, dorazil i Hampl. Investoři čekají hlavně na projev šéfky Fedu


  • V pátek budou finanční trhy hledat náznaky v projevu guvernérky Fedu Janet Yellenové na setkání centrálních bankéřů v americkém Jackson Hole.
  • Setkání se zúčastní i člen bankovní rady České národní banky.
  • Fed by mohl navýšit úrokové sazby už na zářijovém zasedání.

Nepřihlášený uživatel

#91706

2016-08-27 06:43

Aneb jak snadno získat pro ruskou pakáž (ruské, čínské, IS, .....) povolení k pobytu v EU. Co je pro Vláďu Iljiče Putinkina 1,3 mil. za povolení k pobytu. Zeman "prodal" dluh ruska v objemu více jak 100 mld. za neznámo kolik a neznámo kam. Jen za tyto ušetřené peníze si rusákové mohou koupit 100 000 povolení k pobytu v EU. 

Přesídlovací akcie pojali Číňané jako vítanou vstupenku do Unie

Je tedy Orbán také ruským trollem či trotlem? Mnohé tomu naznačuje. 

Mimochodem by novináři mohli dohledat v rozpočtech rusákova, co se vlastně s rusáckých dluhem u nás stalo.  Tedy pokud rusákov, jako všechny normální země rozpočet státu zveřejňuje.  Z usnesení rusáckých vláda by se nadno dohledalo, komu za dluh bylo zpalaceno a kolil. 

Tady se ovšem o "prodeji" 100 mld. dozvíme jen ze zápisu vlády, že o tom bylo jednuno, ale vlastní vládní usnesení není zveřejněno a to se Miloš Ejakulát Zeman tváří, jakým je demokratem. 

 

34. Návrh na sjednání Smlouvy o postoupení pohledávek za úplatu mezi Českou republikou - Ministerstvem financí a Falkon Capital a. s. a návrh na sjednání Dodatku č. 2 k Dohodě mezi vládou České republiky a vládou Ruské federace o vypořádání zadluženosti bývalého SSSR a Ruské federace vůči České republice ze dne 17. června 1994
č. j. V255/2001
---------------

V l á d a projednala návrh předložený ministrem financí a přijala

u s n e s e n í č. 641/V.

Vláda předložený materiál projednávala na uzavřeném jednání schůze.

Usnesení 641 logicky soudruh Miloš Zeman nezveřejnil. 

Tedy pro ujasnění, vládě z roku 1994 se podařilo Rusko přimět k uznání dluhu v objemu více jak 100 mld. korun, aby jen následně Miloš Zeman kamsi v roce 2001 "prodal" za neznámo kolik. Mimochodem rozpad ČSR Rusku také v této věci velmi vyhovoval. Vedla se nová jednání o dluhu atd. 

Byli to tito lidé, kterým se podařilo zajistit uznání dluhu Ruskem. 

Mimochodem v té době seděl také ve vládě např. Pavel Tigrid, Jan Ruml, Josef Zielenec a Josef Lux

 

 


Nepřihlášený uživatel

#91707

2016-08-27 06:56


Nepřihlášený uživatel

#91708

2016-08-27 07:28

Je dobře, že to naše administrativy v EU dokáží řešit a stejně tak je dobře, že se kriminalita na pozadí jakýchkoliv sekt nejen těch muslimských ale i komunistických, nacistických atd. stává pro statní administrativy viditelnou a to o díky rodinám kriminálníků, jejich známých nebo i využíváním nových technologií odhalování krminality. 

Jednotná databáze překročení Schengenského prostoru, kterou navrhuje administrativa EU je nutnost. Toto opatření by mělo být provázeno technologickým monitorováním celé hranice Schengenu. 

Francie vyhostila dvojici zradikalizovaných Maročanů


Nepřihlášený uživatel

#91709

2016-08-27 07:57

A v Rusákově jak jinak "vyvíjejí" nové termobarické zbraně .....

Na Novém Zélandu se chystají doručovat pizzu pomocí dronů

Josef Mašín

#91710 Určitě by své teroristické syny, vrahy Čechů, zavrhl!

2016-08-27 08:34

#91677:  

 "Bojoval jsem za Vaši drahou vlast a národ proti odvěkým našim nepřátelůmNěmcům, kteří naši vlast a národ chtěli porobit a zničit. Nechtěl jsem připustit, abyste jednou i Vy byli porobenými otroky, nýbrž abyste zůstali svobodnými a volnými občany. Pamatujte si, že hájit svobodu své vlasti a národa jest povinností každého uvědomělého Čecha. I Vy jednou takto musíte postupovat. V tomto boji jsem podlehl. Věřím však pevně, že naše svatá věc zvítězí," 


Nepřihlášený uživatel

#91711 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-27 08:36

#90737: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Co Miloš Ejakulát Zeman?

•  Vzhledem ke své neschopnosti činí nesprávná rozhodnutí. Například jde pomazaný citronovou šťávou vykrást banku.

A - Zeman se obklopil lidmi, kteří nejsou schopni získat bezpečnostní prověrku státu a tvrdí o nich, že jsou schopní a důvěryhodní? 

B - Jde na podium s podivným individuem Konvičkou

C - Miloš Zeman pronese projev v kterém si jednoznačně vymýšlí argument a dokonce celý projev na tom výmyslu postaví. 

•  To, že činí nesprávná rozhodnutí, si nekompetentní člověk není schopen uvědomit. Wheelera o jeho nekompetentnosti nepřesvědčily ani kamerové záznamy. Sám je označoval za podvrh.

ad. A - Když mu NBÚ a dokonce BIS veřejnou částí zprávy sdělují, že jsou to lidé nedůvěryhodní a nebezpeční, nevěří tomu a tvrdí, že Mynář může bránit u soudu jako každý jiný. 

ad. B - Když je Konvička usvědčen jeho vlastnimi slovy, které nepopírá z extrémismu, stále tvrdí, že není extrémistou. 

ad. C - když je věc dokonce dohnána až k soudu, stále dokola tvrdí, že to "četl" a bylo to "vlevo dole" (aniž bych jednoznačně tvrdil, že řekl vlevo dole, mimo jiné proto, že je to lhář a je mi úplně jedno co v této konkrétní věci jeho vlastními slovy "fotografická paměť" vyfabulovala) doloženo dalších mnoho a monoho lží, které pronesl a pronáší a jsou to naprosto jednoznačné lži či mírněji (diplomaticky) "nepřesnosti". Např. když nedávno v televizi tvrdil, jak mluvil o tom, jak vrátit Krym Urkajině s Gaukem a ten tvrdil, že jediná cesta je "evropská válka". To bych řekl, Gauk také nikdy neřekl a bylo by dobré, aby to novináři ověřili. 

 

Stalo se něco takového v kterémkoliv mém příspěvku? Dělám snad špatné rozhodnutí, když kritizuji Miloše Zemana? Je snad málo doložených jeho lží a velmi podivného jednání, které je dokonce viditelné i v makroekonomických datech z let 1998-2002? 


Nepřihlášený uživatel

#91712 Re: Re: Určitě by byl na své statečné syny hrdý!

2016-08-27 08:38

#91710: Josef Mašín - Re: Určitě by byl na své statečné syny hrdý! 

 Německo prošlo denacifikací, Rusko neprošlo debolševizací, proto také Rusko ve 21. století okupuje Krym spustilo válku v Evropě o území, tedy válku na východě Ukrajiny.  Proto také Rusko okamžitě po II. světové válce okupovalo celou řadu zemí od Polska počínaje, přes Estonsko, Lotyško, Litvu a další země.  ČSR byla okupována v roce 1968 a to počtem 500 000 ozbrojených Rusů, což se dnes jeví jako počet naprosto absurdní nejen z ohledem např. na počet bojovníků IS, kterých bylo dle odhadů 25 000, ale i s ohledem na to, že tu u moci byli Ruskem ovládaní komunisté. 

Jistě se tedy v klidu shodneme, že nacismus a komunismus jsou stejné podoby extrému a stejné podoby na sektách postaveného násilí a stejně tak se shodneme, že tyto dvě totality započaly II. světovou válku rozporcováním Evropy. Dokonce se jistě shodneme i na tom, že první masovou vraždu spáchalo právě CCCP - Rusko v Katyni a to nejen proto, že tehdejší Rusko masově vraždilo svou vlastní inteligenci v gulagu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#91713

2016-08-27 09:16

Tento totalitní kapitalistický režim je zločinější, než byl ten bolševický. Jakýkoliv odpor proti zrůdné totalitě je vítán. Z hlediska vyššího principu mravního vražda na tyranu není zločinem!


Nepřihlášený uživatel

#91714

2016-08-27 09:19

Aneb "podnikání" s komunisty.

Česká firma chtěla expandovat do Asie, ve Vietnamu však přišla o všechno

Mnozí z nás si vzpomenou, na veselé setknní soudruha Miloše Ejakuláta Zemana se soudruhem Vláďlou Iljičem Putinem kde, mimo jíné, Zeman pronesl jeho úžasné souvětí - započal jej v angličtiěn, pak nevěděl, jak se řekne kuřádý kouket, tak přešel do angličtiny a zakončil to úderným bavorským "ja". 

Soudruh Zeman tam jel řešit jednu a bohužel z mnoha obrovských zlodějin Rusů, kdy česká firma dodala do Ruska plynovou elektrárnu (část) za 5 mld. korun, firmě byly peníze uhrazeny z české státní banky a české sáttní pojišťovny investice, ale Rusové nezaplatil nic. 

Dodnes z rusákova nepřišla ani stokoruna, resp. Miloš Ejakulát Zeman se nepochlubil, že by nějaké peníze z této (jedné z mnoha) zlodějin z Ruska, přišly.  Je ticho po pěšině.  Jako by se schůzka o této zlodějině ani nikdy neuskutečnila a tp si na vzal "esa na diplomacii" Nejedlého a Mynáře, kteří shodou okolností nemají bezpečpečnostní prověrky státu, tedy stát (stát tvoří občané) nemají ani ten nejmenší nástroj, jak kontrolovat jednání těchto dvou lidí. Nemusí státu (tedy nám občanům) ani hlásit daňové přiznání, nemusí uvádět s kým se stýkají, což jinak osoby s bezpečnostní prověrkou plnit musí. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#91715 Re:

2016-08-27 09:27

#91713: -  

 Žiješ v představě, že se nemůžeš odvolat k soudu, pokud ti ubližuje stát či soukromá osoba? Kdo a čím tí ublížil? Jak bylo ono ublížení v rozporu s Všeobecnou deklarací lidských práv, která je součástí naší Ústavy?

Proč nebyla Všeobecná deklarace lidských - základní dokument OSN součástí Ústavy ČSR po únoru 1948? Z jakého důvodu tehdejší Ústava obsahovala "vůdčí úlohu KSČ"? 

Proč nebyla Všeobecná deklarace lidských práv dodržována komunisty v komunistických totalitách, přestože se k jejímu dodržování přihlásili v Helsinkách 1975?

Je také velmi zajímavé, že v prosinci 1948, kdy se o deklaraci hlasovalo, Bělorusko a Ukrajiny ještě hlasovaly jako "samostatné státy" v OSN, podobně jako Polsko a Československo, tedy i z tohoto je patrné, co Rusákov s komunistickým Polskem a Československem zamýšlel - přičlenění k rusákovu. mý 

Jinak máš pravdu, pokud se demokracie zvrhne v totalitu se zachováním soukromého vlastnictví - tedy totalita kombinovaná s kapitalismem, je to věc stejně problematická jako totalita komunistická, která krade soukromý  majetek, stejně jako soukromý i veřejný prostor. Ty jsi ovšem zjevně nezažil komunistickou ani nacistickou totalitu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#91716

2016-08-27 09:42

kdyby Martin Konvička protestoval proti prezidentu Zemanovi, byl by z něj mediální hrdina a kabrňák, ale protože protestuje proti muslimům, je mu nasazena psí hlava.


Nepřihlášený uživatel

#91717

2016-08-27 09:43

V tomto týdnu na sebe opět upozornil spolek Evropské hodnoty. Je zřejmé, že jeho rétorika se vyostřuje a přitvrzuje. Hledáním tzv. vnitřního nepřítele si nezadá nikterak s nechvalně proslulým listem Der Stürmer, jehož šéfredaktor Julius Streicher byl jedním z popravených v Norimberském procesu, ani se sekernickou rétorikou Rudého práva raných padesátých let.


Nepřihlášený uživatel

#91718 Re:

2016-08-27 09:45

#91716: -  

 Konvička je asociální psychopat, protest takového člověka proti lháři Miloši Zemanovi by tedy byl stejně patologický jako obrana Zemana Jelenou Vičanovou. 

 


Nepřihlášený uživatel

#91719

2016-08-27 09:45

Myslím si. že kdyby pan Mašín (neplést s jeho syny teroristy) viděl tu sebranku která se sešla u odhalování jeho desky tak by se obracel v hrobě.


Nepřihlášený uživatel

#91720 Re:

2016-08-27 09:46

#91717: -  

 To skutečně pronesl Ochcáček? 


Nepřihlášený uživatel

#91721

2016-08-27 09:47

Pan Günsberger je nepřehlédnutelná postavička celého happeningu a je věčná škoda, že dorazil až po rozpuštění celé akce. Nicméně je vidět síla médií, která jeho lži šíří. Napřed napadl jednoho sympatizanta IMK a vzápětí se začal postrkovat o své vlastní vůli s policistou v civilu, členem antikonflitního týmu, v domnění, že patří k organizátorům. Naštěstí je vše nafilmováno kameramanem celé akce, kdyby pan Günsberger měl potíže porozumět psanému textu. Na druhou stranu ho chápu, protože barbarské rituální porážky zvířat ve stylu halal a košer jsou dost podobné a v případě jejich zákazu v ČR by měl po žížalkách. Turisti z Izraele se skvěle bavili a po akci za mnou jeden přišel a říkal, ať nedopustíme, aby Židé z ČR utíkali tak, jak dnes utíkají z Francie, a ať bráníme své hranice.


Nepřihlášený uživatel

#91722 Re:

2016-08-27 09:48

#91719: -  

 Otázka je tedy, protože tvoje tvrzení nedokládáš žádným argumentem, jestli vůbec myslíš. 


Nepřihlášený uživatel

#91723 Re:

2016-08-27 09:50

#91721: -  

 A to ti ruský trotle má někdo věřit? Jak si takového člověka představuješ? Jako voliče Miloše Zemana, která je schopen jeho lži považovat za pravdu? 

Skutečně dle průzkumu CVVM je v ČR 18 % občanů starších 15 let, kteří jsou schopni lži Miloše Zemana označit za pravdu a důvěřují mu. 15 % mu naprosto nedůvěřuje (tedy nebudou důvěřovat ani  tvému blábolu), 3 % neví a "zbytek" 64 % o Zemanovi pochybuje a tedy budou pochybovat i o tvém blábolu. 


Nepřihlášený uživatel

#91724

2016-08-27 10:06

Člověk začal ovlivňovat teplotu na Zemi před 180 lety, naznačuje analýza klimatologů

Vcelku je uvěřitelné, že vytvářením věcí za pomoci spalování a následná likvidace těchto věci zase za pomoci spalování je  "začarovaný kruh" obzvláště, když to tohoto kruhu zapojuje čím dál více lidí. 

Tedy je uvěřitelné, že lidé klima bohužel skutečně ovlivňují. 


Nepřihlášený uživatel

#91725 Zločiny mafiánského kapitalismu:

2016-08-27 10:08

Přišli o syna, zůstaly jim po něm jen dluhy