MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#91715 Re:

2016-08-27 09:27

#91713: -  

 Žiješ v představě, že se nemůžeš odvolat k soudu, pokud ti ubližuje stát či soukromá osoba? Kdo a čím tí ublížil? Jak bylo ono ublížení v rozporu s Všeobecnou deklarací lidských práv, která je součástí naší Ústavy?

Proč nebyla Všeobecná deklarace lidských - základní dokument OSN součástí Ústavy ČSR po únoru 1948? Z jakého důvodu tehdejší Ústava obsahovala "vůdčí úlohu KSČ"? 

Proč nebyla Všeobecná deklarace lidských práv dodržována komunisty v komunistických totalitách, přestože se k jejímu dodržování přihlásili v Helsinkách 1975?

Je také velmi zajímavé, že v prosinci 1948, kdy se o deklaraci hlasovalo, Bělorusko a Ukrajiny ještě hlasovaly jako "samostatné státy" v OSN, podobně jako Polsko a Československo, tedy i z tohoto je patrné, co Rusákov s komunistickým Polskem a Československem zamýšlel - přičlenění k rusákovu. mý 

Jinak máš pravdu, pokud se demokracie zvrhne v totalitu se zachováním soukromého vlastnictví - tedy totalita kombinovaná s kapitalismem, je to věc stejně problematická jako totalita komunistická, která krade soukromý  majetek, stejně jako soukromý i veřejný prostor. Ty jsi ovšem zjevně nezažil komunistickou ani nacistickou totalitu. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#91763 Re: Re: Stč si justiční mafii do prdele!

2016-08-27 12:23:10

#91715: - Re:  

 Vyjadřovat se ke stavu soudnictví a úrovni soudců v ČR je stejné či podobné jako se chtít vyjadřovat k politice Mutti Merkel. Tedy pod úroveň pracujícího a daně platícího občana v ČR. Výsledky hovoří.