MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#91751 Re: Re: Re: Re:

2016-08-27 11:26

#91742: - Re: Re: Re:  

Např. zde:

Terorismus a jeho projevy v někdejším Československu a dnešní České republice

Přesto, že ČSSR byla v dané době členem OSN, jakožto i ratifikačním státem většiny jeho
úmluv, bezpečnostní politika států východního bloku se řídila primárně ustanoveními Sovětského
svazu. V rámci bezpečnosti byla pro tyto státy závazná především vzájemná součinnost
5
Dle § 33 zákona č. 149/1947 Sb., o národní bezpečnosti
24

Tady seznam zdrojů.


Ty tomu stejně nevěříš, že je to tak? Ty si myslíš, jakými byli komunisti, co vyhnali, povraždili nebo zavřelo celou
československou inteligenci lidumilové a míru-milové a to přesto, že máš zkušenost s okupací ČSR Ruskem v roce
1968. Víme naprosto jasně, že je Polsko celé posunuté na západ o desítky kilometrů, protože se Rusko potřebovalo
ponechat Katyn, kde spáchali první válečný zločin II. světové války atd. ......

Nepřihlášený uživatel

#91752 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-27 11:44

#91739: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Ty jsi jeden z těch 18 %, který je schopen lžii Miloše Zeman označovat za pravdu a přitom je naprosto evidentní, že se jedná o lež? Ty jsi tedy evidentní psychopat. 

Rozsudek nejvyššíího správního soudu si jistě rád přeštech a snadno dohledáš. 0039_0Vol_130_20130220110436_prevedeno.pdf


Nepřihlášený uživatel

#91753 Re: Zločiny mafiánského kapitalismu:

2016-08-27 11:45

#91725: - Zločiny mafiánského kapitalismu: 

 

 Ty jsi to vlastně vůbec nedočetl. Navic problém je již na počátku přiběhu - nikdo nenutil jejich syna, aby se zadlužoval, tam je počátek celé věci. Také je zvláštní, že rodiče nepoznali, že se syn zadlužuje. 

Navíc onen, dle tebe, mafiánský kapitalismus, zná řešení a pomoc:

"Lenka naštěstí našla cestu, jak se dluhů postupně zbavit. „Lenčin dluh byl zesplatněný v mimosoudní fázi a naše poradkyně se společně s ní snažila najít nějaké vyhovující řešení. Po seznámení s finanční situací rodiny jsme zpočátku nastavili takové splátky, které Lenka dokázala bez větších problémů splácet a současně umořovat i další dluhy, které měla u jiných společností,” popsala Právu Markéta Fixová ze společnosti KRUK Česká a Slovenská republika, která se zaměřuje na správu pohledávek finančních ústavů a korporátních zákazníků."

V totalitě by jejich syn byl před jeho smrtí v automobilu již dávno v kriminále a celá rodina by byla jeho krimalizací stigmatizována. V demokracii mají obrovskou svobodu jeho i své problémy řešit. 

"Věřitelům důchodců vyplatila ČSSZ v minulém roce 1,84 miliardy korun. Ve 44 tisících případů evidovala tzv. exekuční titul na důchod, který je tak nízký, že z něj nelze provádět srážky. Neschopností splácet dluh samozřejmě nezaniká, ČSSZ exekuční rozhodnutí eviduje a pravidelně vyhodnocuje schopnost splácet a výši srážek."

Tedy problém není v tom, že by zde důchodci nedokázali žít z důchodů, byť jistě bude život skromný, ale problém je v tom, že ti s těmi nejnižšími jsou schopni se zadlužovat či případně se zadlužují jejich děti a to je samozřejmě už potom věc vážná, neboť svědčí o tom, že se v hudší (na světové poměry jsou přitom neskonale bohatí) části populace je velmi špatná finanční gramotnost. 


Nepřihlášený uživatel

#91754

2016-08-27 11:46

Proč Češi závidějí Němcům, ale nikdy je nedoženou

  • Inovativnost, pečlivost a smysl pro detail vynesly německým výrobkům skvělou pověst ve světě.
  • Německé firmy jsou kapitálově silné, zároveň při pronikání do ciziny těží z podpory důležitého a bohatého státu.
  • Výhodu představuje také duální technické vzdělávání.

Dodal bych ještě jeden důvod - velmi nízká prodiktivita administrativy státu, s kterou souvisí nízká produktivita obecně. 

Např. Německo "omezilo" instalaci větrných elektráren, od příštího roku bude možné nainstalovat nový výkon 2,6 GW větrných zdrojů a u solárů to bylo omezeno na 800 MW. 

Tedy pro představu 2,6 GW je cca jeden Temelín, který vyrobí za rok přibližně 13 000 MWh - tedy pracuje na jmenovitý výkon 2,1 GW cca 270 dní v roce. 

V ČR za loňský rok a nejspíše i za letošní nebyl instalován žádný validní obnovitelný zdroj energie. Tedy v této věci má ČR produktivitu nulovou a co více stát nemá dokonce ani žádný plán, tedy stát má produktivitu nula v této oblasti. To je bohužel smutná realita. 

Je také dobré připomenout, jak socani ve Sněmovně společně s ODS v senátu zničli zákon o obnovitelných zdrojích banálním zásahem, snížením regulačního pásma dotací na polovinu, tedy skoro až na úroveň obvyklé inflace, zasloužila se o to poslankyně socanů Šedivá. Proč tak učinila, by se i dnes měli ptát novináři, je to věc i po letech velmi velmi podivná, neboť tento jediný zásah, zničil celý zákon, neboť byl zničen výpočet regulace dotací sofistikovaně postavený na etalonu výnosu ze státních dluhopisů.  Pokud by se tak nestalo, obvnovitelné zdroje by se v ČR rozvíjely plynule, stejně jako v Německu. 

Německo: věčný vzor

  • Angloamerické nálety rozbily v Německu velkoměsta a dopravu, avšak více než 80 procent produkčních kapacit zůstalo zachováno.
  • V roce 1968 byl HDP na osobu v Německu zhruba o polovinu vyšší než u nás, v roce 1989 přibližně dvojnásobný a i nyní je podle Eurostatu vyšší o 47 procent....

Nepřihlášený uživatel

#91755

2016-08-27 11:47

Aneb jak snadno získat pro ruskou pakáž (ruské, čínské, IS, .....) povolení k pobytu v EU. Co je pro Vláďu Iljiče Putinkina 1,3 mil. za povolení k pobytu. Zeman "prodal" dluh ruska v objemu více jak 100 mld. za neznámo kolik a neznámo kam. Jen za tyto ušetřené peníze si rusákové mohou koupit 100 000 povolení k pobytu v EU. 

Přesídlovací akcie pojali Číňané jako vítanou vstupenku do Unie

Je tedy Orbán také ruským trollem či trotlem? Mnohé tomu naznačuje. 

Mimochodem by novináři mohli dohledat v rozpočtech rusákova, co se vlastně s rusáckých dluhem u nás stalo.  Tedy pokud rusákov, jako všechny normální země rozpočet státu zveřejňuje.  Z usnesení rusáckých vláda by se nadno dohledalo, komu za dluh bylo zpalaceno a kolil. 

Tady se ovšem o "prodeji" 100 mld. dozvíme jen ze zápisu vlády, že o tom bylo jednuno, ale vlastní vládní usnesení není zveřejněno a to se Miloš Ejakulát Zeman tváří, jakým je demokratem. 

 

34. Návrh na sjednání Smlouvy o postoupení pohledávek za úplatu mezi Českou republikou - Ministerstvem financí a Falkon Capital a. s. a návrh na sjednání Dodatku č. 2 k Dohodě mezi vládou České republiky a vládou Ruské federace o vypořádání zadluženosti bývalého SSSR a Ruské federace vůči České republice ze dne 17. června 1994
č. j. V255/2001
---------------

V l á d a projednala návrh předložený ministrem financí a přijala

u s n e s e n í č. 641/V.

Vláda předložený materiál projednávala na uzavřeném jednání schůze.

Usnesení 641 logicky soudruh Miloš Zeman nezveřejnil. 

Tedy pro ujasnění, vládě z roku 1994 se podařilo Rusko přimět k uznání dluhu v objemu více jak 100 mld. korun, aby jen následně Miloš Zeman kamsi v roce 2001 "prodal" za neznámo kolik. Mimochodem rozpad ČSR Rusku také v této věci velmi vyhovoval. Vedla se nová jednání o dluhu atd. 

Byli to tito lidé, kterým se podařilo zajistit uznání dluhu Ruskem. 

Mimochodem v té době seděl také ve vládě např. Pavel Tigrid, Jan Ruml, Josef Zielenec a Josef Lux...


Nepřihlášený uživatel

#91756 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-27 11:48

#90737: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Co Miloš Ejakulát Zeman?

•  Vzhledem ke své neschopnosti činí nesprávná rozhodnutí. Například jde pomazaný citronovou šťávou vykrást banku.

A - Zeman se obklopil lidmi, kteří nejsou schopni získat bezpečnostní prověrku státu a tvrdí o nich, že jsou schopní a důvěryhodní? 

B - Jde na podium s podivným individuem Konvičkou

C - Miloš Zeman pronese projev v kterém si jednoznačně vymýšlí argument a dokonce celý projev na tom výmyslu postaví. 

•  To, že činí nesprávná rozhodnutí, si nekompetentní člověk není schopen uvědomit. Wheelera o jeho nekompetentnosti nepřesvědčily ani kamerové záznamy. Sám je označoval za podvrh.

ad. A - Když mu NBÚ a dokonce BIS veřejnou částí zprávy sdělují, že jsou to lidé nedůvěryhodní a nebezpeční, nevěří tomu a tvrdí, že Mynář může bránit u soudu jako každý jiný. 

ad. B - Když je Konvička usvědčen jeho vlastnimi slovy, které nepopírá z extrémismu, stále tvrdí, že není extrémistou. 

ad. C - když je věc dokonce dohnána až k soudu, stále dokola tvrdí, že to "četl" a bylo to "vlevo dole" (aniž bych jednoznačně tvrdil, že řekl vlevo dole, mimo jiné proto, že je to lhář a je mi úplně jedno co v této konkrétní věci jeho vlastními slovy "fotografická paměť" vyfabulovala) doloženo dalších mnoho a monoho lží, které pronesl a pronáší a jsou to naprosto jednoznačné lži či mírněji (diplomaticky) "nepřesnosti". Např. když nedávno v televizi tvrdil, jak mluvil o tom, jak vrátit Krym Urkajině s Gaukem a ten tvrdil, že jediná cesta je "evropská válka". To bych řekl, Gauk také nikdy neřekl a bylo by dobré, aby to novináři ověřili. 

 

Stalo se něco takového v kterémkoliv mém příspěvku? Dělám snad špatné rozhodnutí, když kritizuji Miloše Zemana? Je snad málo doložených jeho lží a velmi podivného jednání, které je dokonce viditelné i v makroekonomických datech z let 1998-2002? 


Nepřihlášený uživatel

#91757

2016-08-27 12:04

Diktátor je ten,kdo neleze Amíkům a jim podobným poskokům do (_!_) To jen na vysvětlení.

Banderovci na šibenici!

#91758 Jděte do prdele, ukrajinský nacisti! Vy už se tou láskou k Hitlerovi ani netajíte...

2016-08-27 12:12

Jaceňjuk řekl:
„ Ruská agrese na Ukrajině je útokem na světový pořádek a uspořádání v Evropě. Všichni si dobře pamatujeme vpád SSSR na Ukrajinu a do Německa. To nesmíme dopustit. Nikdo nemá právo přepisovat výsledky II.SV. Přesně to chce udělat ruský prezident Putin.“


Nepřihlášený uživatel

#91759 Re:

2016-08-27 12:15

#91757: -  

 Diktátor je ten, kdo v zemi v které je diktátorem nerespektuje Všeobecnou deklaraci lidských práv, to je nejmírnější forma diktatury, která ještě nemusí být vražedná, přesto se vražednou kdykoliv stát může, neboť stát netvoří občané dodržující ústavu postavenou na Všeobecné deklaraci lidských práv - tedy navzájem si zaručující svobodu, ale diktátor a jeho rozhodnutí a to je skutečně problém obrovský, neboť taková osoba se může kdykoliv rozhodout zneužívat finanční zdroje proti občanům i proti sousedním či i vzdáleným zemím viz. Putin a okupace Krymu. 

V zemích, kde stát tvoří občané, je taková věc daleko obtížnější, neboť správa státu je postavena na rozdělení moci i odpovědnosti a především stojí na dodržování pravidel občany, jak jsem již psal. 

Mimo jiné proto, byl také zhovadilý Zemanovů projev o holokaustu, kde se snažil vyvolat dojem, že politk chrání občany. Není to pravda, to dokonce ani není úloha politika a ani k tomu v demokracii nemá žádné prostředky, občané se chráí sami, v demokracii k tomu žádného politika nepotřebují, mají policii, armádu, bezpečnostní složky složené z občanů státu. 


Nepřihlášený uživatel

#91760 Re: Jděte do prdele, nacisti! Vy už se tou láskou k Hitlerovi ani netajíte...

2016-08-27 12:17

#91758: Banderovci na šibenici! - Jděte do prdele, nacisti! Vy už se tou láskou k Hitlerovi ani netajíte... 

 Takovým blábolům věří rusácký mužik, co ani netuší, že si Hitler se Stalinem naporcoval Evropu a že Stalin umožnil Hitlerovi na ruském území vycvičit celou jeho leteckou armádu, tedy porušovat Versailleskou smlouvu, což nakonec vedlo k hrůzné II. světové válce? 


Nepřihlášený uživatel

#91761 Re:

2016-08-27 12:20

#91757: -  

 Soudruzi ze západu uplatňují třídní přístup v praxi, jejich diktátoři jsou správní demokrati.


Nepřihlášený uživatel

#91762

2016-08-27 12:21

Z StBáka udělali genrála, Miloš Ejakulát jim ho jmenoval a výsledky jsou na světě :-/

Policie koupila jaguary od dealera, který prodal byt ministrovi vnitra


Nepřihlášený uživatel

#91763 Re: Re: Stč si justiční mafii do prdele!

2016-08-27 12:23

#91715: - Re:  

 Vyjadřovat se ke stavu soudnictví a úrovni soudců v ČR je stejné či podobné jako se chtít vyjadřovat k politice Mutti Merkel. Tedy pod úroveň pracujícího a daně platícího občana v ČR. Výsledky hovoří.


Nepřihlášený uživatel

#91764 Re: Re:

2016-08-27 12:25

#91761: - Re:  

 To se velmi pleteš. V době, kdy Ukrajina dojednávala Asociační dohodu s EU, EU naprosto přesně sdělovala za jakých podmínek a jakou úroveň musí mít základní demokratické instituce na Ukrajině, aby bylo možné podespat Asociační dohodu a stejně tak se týkalo i případného vstupu do EU. 

Stejně tak bylo i ČR. Např. se ČR zavázala, že bude příjme základní zákon demokracie - zákon o státní službě, skutečně přijat byl, ale díky KGBákovi Kluasovi nikdy nezačal platit a i Zeman jeho platnost odkládal a dnes jej kritizuje. 


Nepřihlášený uživatel

#91765 Re: Re: Re:

2016-08-27 12:26

#91763: - Re: Re:  

 Nenapsal jsi, kde ti bylo ublíženo blbe. 

Odvolej se tedy k mezinárodnímu soudu, ale zatím není jasné proč. 


Nepřihlášený uživatel

#91766 Re: Re: Jděte do prdele, nacisti! Vy už se tou láskou k Hitlerovi ani netajíte...

2016-08-27 12:37

#91760: - Re: Jděte do prdele, nacisti! Vy už se tou láskou k Hitlerovi ani netajíte... 

 Takovým blábolům věří akorát banderovská hitlerovská píča, která dobře ví, že fašouni Poláci spolu s Hitlerem mnohem dříve, po zradě západních "spojenců", obsadili české pohraničí! Když rusové zabrali svoje historická území, tak už žádné Polsko a polská vláda neexistovali. Brečet tedy mohl akorát Hitler a kolaborantské svině, jako jsi ty!

Smrt vykořisťovatelům

#91767

2016-08-27 13:00

Stávkující horníci unesli a zabili náměstka ministra vnitra

pan Hnedy

#91768 Re: Re: Re: Re: Dobry Nemec mlci

2016-08-27 14:07

#91697: - Re: Re: Re: Dobry Nemec mlci 

 i s progresivni paralyzou, jsem na tom porad lepe nez ty, blby,  patolizalsky cechacku, co temer ze vseho vinis Rusko a me oznacujes jako rusaka, tim jen ukazujes svoji nelogicnost a hloupost, ostatne stejne to je u vetsiny priznivcu prazske kavarny, TOP09, pomatenych slunickaru.

Muzete se zaradit k takovym pomatencum jako je Milan Kohout, ktery tvrdi, ze by jsme meli prijmout 2 miliony muslimskych uprchliku, i diky takovym kreaturam umiraji lide pri muslimskych teroristickych utocich v Evrope.

 

pan Hnedy

#91769 Re:

2016-08-27 15:32

#91754: -  

 Cesi, uz posledni dva roky, Nemcum nezavidi vubec nic ! Naopak Nemci se jezdi do CR uklidnit. Ani se jim nedivim, potom co jim tam Merklova dovezla a to je teprve zacatek !

spise vas nadpis by mel byt Německo: věčný vzdor...kupodivu logicti Nemci se vzdy jednou za 50 let zblazni, a pak je z toho obvykle svetova valka, proste maji nejaky nevyreseny vnitrni konflikt, ktery je k tomu stale nuti.

porad je nasobne lepsi nizsi HDP, platy, a ziv. uroven, s tim, ze se nemusite strachovat, ze nejaky muslim Vam podreze krk nebo Vas bude nutit ve vlastni zemi, dodrzovat jeho zasady viry atd...to je naprosto zasadni.

Takove egoisticke az temer psychopaticke reci o tom, jak lze na imigrantech vydelat (podobne reci vedli ruzni gauneri i v roce 2008 pri financni krizi), jsou dobre jen pro ty egoisty a psychopaty, kteri je vypousteji,ne pro zajmy vetsiny obcanu dane zeme. 

A zde je znovu paraela s nemeckym fasismem, kdy dobry mlcici Nemec na to slysi a chce tomu verit.


Nepřihlášený uživatel

#91770

2016-08-27 16:12

"Co předvedli s tou maškarádou (míněn Havlův pohřeb, pozn. red.), to byl neskutečný cirkus. Je v tom vidět rukopis bývalých komunistů. Ti, co zažili smrt Gottwalda a dalších komunistických prezidentů, ti, co si vzpomínají na tehdejší pláč a obrovské portréty - těm se okamžitě vybavilo: vrátila se komunistická léta s tou hnusnou propagandou a kultem osobnosti,"


Nepřihlášený uživatel

#91771

2016-08-27 16:21

Soudruhu havloide Štětino, ty prase hitlerovský!


Nepřihlášený uživatel

#91772 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-08-27 16:59

#91751: - Re: Re: Re: Re:  

 Co to sem dáváš za propagandistický sračky, džihádisto? Jdi s těma prolhanejma neziskovejma kecama do prdele! :DDDDDDDDD

 

Operation Cyclone was the code name for the United States Central Intelligence Agency (CIA) program to arm and finance the Jihad warriors...


Nepřihlášený uživatel

#91773

2016-08-27 17:50

Čeští archeologové v Egyptě probudí mumii. Mumie se na ně koukne a říká "Kdo jste a co chcete?"

"My jsme archeologové z České Republiky a přišli jsme prozkoumat tuto pyramidu." "Vy jste z Česka?" ptá se mumie.

"Ano"

"Aha. A co Schwarzenberg ještě chrápe v parlamentu?


Nepřihlášený uživatel

#91774

2016-08-27 18:09

Zástupce Ukrajiny na jednání v Minsku Viktor Medvedčuk uznal, že Krym je součástí Ruska. Uvedlo v to na své internetové stránce „Radio Liberty".


Nepřihlášený uživatel

#91775

2016-08-27 18:16

Jsem zvědav co zase za protizemanovské články vyzvrací naše média v době prezidentských voleb.