Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.
Quoted post
NIVA |
#1254 Re: Porovnávat režimy2012-04-14 10:12#1204: socka - Porovnávat režimy Lidé si nikdy nebudou vážit dobrých věcí,dokud nepoznají a neprožijou ty špatný. Hodně lidí dřív nadávalo na Komunisty,ale dnes těch hodně lidí co dnes nemají žádný jistoty moc rádi vzpomínaj,kdy se stát o ně postaral a kdy byla rodina základ státu. |
Odpovědi
proud |
#1255 Re: Re: Porovnávat režimy2012-04-14 12:00:22#1254: NIVA - Re: Porovnávat režimy problem je,ze misto abysme se z minulosti ucili,tak ji nekriticky zatracujeme celou,staci rict komanc a kazdej se najezi,a to si rikame clovek rozumny,pritom si nedokazeme vybrat a aplikovat to dobry a zbavit se jen toho spatnyho.Media a jejich propaganda s nama zametaj jak s malejma parchantama.................proud |
Nepřihlášený uživatel |
#1259 Re: Re: Porovnávat režimy2012-04-14 14:55:11#1254: NIVA - Re: Porovnávat režimy Dobrý den jenže víte třebas já konkrétně věděla že za komanču nemužu mít ani rodinu roč. 68 , protože to bylo tak daný byty nebyly sami s rodiči jsme ho dostaly až mi bylo12, a to už jsem byla uplně i neštastná jak spolužáci se nám smály že žijem jak zvířata a to nás bylo 5 v jedn. pokoji ale jak kdyby některé lokality bohužel takhle nebyly bez teplé vody a Wc ten byl na celičký dum 1 na gangu takže po tmě a kdo nezažil nepochopí , furt to bylo o vyvyšování se a nemohly jsme dělat co bysme si přály škoda že v 89 se neptaly byla jsem mladá a bezdětná a prac. i na vedl. poměr a prac. s dětmi jako ved. pion. víte aby furt neměly keci jak je ta mládež líná , ale to je asi gen. a furt stejný tenkr. vesměs byly akt. zadarmo , to byl ohromný plus , ale ted je to o život tenkrát kdo byl hodný a prac. žil v klidu dnes hodný ale neuspěšný protože se někomu nezdá nebo nelíbí tak má smulu , dřív byly forty a dikobraz ted je bída bezdomovci a faleš a jen prachy ale kde když není výdělek , dřív se nacházely drobný na ulicích i 0.50 a 2 roklíky a bylo a zběrny papír a dnes pěkný hono oml. ale za totáče jinak se vexlovalo když jsme chtěly něco na sebe mladí musely jsme kupovat bony nebo jezdit ven i když jsme byly u fochu , přišly 1 za týden 2 kusy 1- vedoucí a1 pro kontrolu , výplata od 18 - 880 , ale naši po vyuč. chtěly 1000kč a já vyuč. v 17,5 , máti v továrně vyděl. jinak a nechápala furt jsem dlužila a byty k smíchu mladá sice prac. ale to byly všichni tak 2 volné soboty a neděle v v nemoc. a tam přípl za so a ne a já si za 6 dní vydělala víc než v práci , ale volno kdy a kde nikdy zde nebyla dobrá byt. otázka asi jen co mají hodně peněz , bohužel byly jsem rozhod. odejít na vždy zde se nedalo ale opravdu až jsem měla děti jsem pozn. že z 900 kř od státu se nedá r. 91 , to nebylo na nic , chtěla jsem hned dát títko 7 měsícu do jeslí a honem do práce , jesle už nebyly v 92 jsem měla smulu ano byly ale za 3.500 celodenní a na čekání a to jem začala vše poznávat , dobře uzák. se 3 roky s dětmi , tak jsem si myslela že tohle je ta chudoba omyl , když není práce jak žít a zabezpečit, za totáče jsme prac. maminy si vodily děcka kam potř. a prac. na 4 hod . jedn. za 2 měs. šly na sobotu a měly větší platy jako my a to byly starší o 1 nebo 2 roky - děti se upřed. neremcaly jsme taky jsme chtěly být mamkama ale co jsme zažily po 89 je výsměch tohle bylo dobrý a co bylo dobrý se zrušilo nechápu , mléčnak kterej se vym. za mekáč to neberu , cena kin hruza jediný co je stejný je nebezpečnost na ulicích a politika - at je tam pán či kmán furt stejný , a bytová otázka furt o ničem , a furt hluboko do kapsy
|
Nepřihlášený uživatel |
#1266 Re: Re: Porovnávat režimy2012-04-14 16:57:09#1254: NIVA - Re: Porovnávat režimy tak to musím odporovat,nkdy jsem od státu nic nechtěla,styděla jsem se o něco žebrat,to chtěli ti mocnější a já dřela jako mezek a dne si za důchod nemůžu ani koupit prášky,když jsem nemocná,potřebují nás odrovnat,aby mněli víc pro sebe,koho se to vlastně zastáváte,asi jste na tom velice dobře co??? |
Nepřihlášený uživatel |
#1267 Re: Re: Porovnávat režimy2012-04-14 17:01:36#1254: NIVA - Re: Porovnávat režimy náhodou jsem se dostala až na dno a představte si,že přesto si dobrých věcí vážím a ctím,ale toto co píšete s námi dělá tato vláda a tak se musí ti co na toum sjou zle nějak hájit a většinou jsou to lidé,kteří vědí co je upřímnost,a láska,jen ti co okrádaj mají pokřivený charakter |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
589 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
297 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24756 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
235 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice za statní občanství bez diskriminace
4108 Vytvořeno: 2024-09-11
Horní míru pro dravce
1359 Vytvořeno: 2024-10-15
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
159 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
538 Vytvořeno: 2024-11-05
Za zachování tramvají na Maninách
805 Vytvořeno: 2024-11-02
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17104 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
135 Vytvořeno: 2024-11-11
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
132 Vytvořeno: 2024-11-12
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
535 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
96 Vytvořeno: 2024-11-10
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2110 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
349 Vytvořeno: 2023-03-17
Homofobie do škol nepatří
41 Vytvořeno: 2024-11-14
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
685 Vytvořeno: 2024-06-10
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2225 Vytvořeno: 2024-10-21