Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.
Quoted post
vive |
#266 Re: Re: Re: Re:2012-02-21 18:00Dobrý den, mluvíte mi z duše. Přečetla jsem téměř celou diskuzi, protože mě zajímají názory lidí. Ale ke konci jsem už přešla pouze na Vaše příspěvky. Nevím, kdo jste, ale působíte na mne moudře. Nemyslím tím moudrost získanou vzděláním, ale moudrost lidského rozumu a životních zkušeností, které podle mne nesouvisí s věkem, ale s vnímáním podstaty života. Pokud by více lidí zastávalo Vaše názory, bylo by nám dobře. I já volám po změnách, ale děsí mne, že spousta lidí si to představuje skutečně moc jednoduše. Ale takovéhle velké kroky by se , podle mého názoru, měly promýšlet až do konce a do detailů, se všemi následky, jež z toho vzejdou. Nestačí jen zbrkle vyrazit do ulic a dosadit nové lidi do vlády, která bude postavená na stejných principech, jako tomu bylo dosud. I já se bojím možnosti nastalého chaosu, kterého mohou využít světové organizace ve svůj prospěch a že nás tím mohou ještě více dostat do svého područí. A to by byl pak opravdu náš totální konec. Já tedy politice nerozumím, ale myslím si, že štěstí naši zemi čeká jen tehdy, když bude samostatná a soběstačná. Vždyť je zde tolik šikovných lidí, já věřím, že na to máme. Ale vůbec si neumím představit, jak to zorganizovat, abychom došli k tomuto modelu :-( Ale Vy to zkrátka umíte všechno popsat daleko lépe, ne já :-) Navíc je vidět, že tomu - oproti mně - daleko lépe rozumíte, že máte zkrátka větší rozhled. Já mám prostě jen ten svůj ženský rozum :-)
|
Odpovědi
proud |
#270 Re: Re: Re: Re: Re:2012-02-22 00:29:23Dekuju Vam,potesila jste me a jsem rad,ze je vic lidi,ktery se zamejslej ne nad financema ,ale stestim ostatnich,vidim,ze jste pochopila kam moje uvahy mirej :-).Ano jsou podmineny otazkou proc jsme na svete a kdyz uz tu jsme,tak at to stoji za to a muzeme zit stastne a budovat si jeste vic stesti navzajem.Mam rad radost,smich a stastny oci,vzdycky to tak bylo a zdraham se myslence,ze by to melo bejt jen pro nekoho a i ten si to vlastne musel kupovat,kdyz na to mame pravo vsichni uz jen tim,ze jsme :-).Ono se kolem toho stesti,jistoty a bezpeci vlastne vsechno v zivote mota a toci.To jen svetovej system porad zavadi svoje modely uspechu,sily,dravosti,tech lepsich,tech horsich a nejhorsich,ale to prece neni nase lidska podstata.Jsou veci ktery bysme vsichni proste meli mit bez toho,abysme museli drit,nebo je ziskavat na ukor druhejch,tak jak je to dnes radoby "normalni".Rad bych chodil do prace ne pro penize,ale pro radost,ze tim neco dokazu pro vsechny a ze jsem jim platnej a treba mi nekdo klepne na rameno a rekne,dobres to udelal,kdyz rozsvitim(jsem elektrikar) ,vzpomenu si na tebe.Moc rad bych,kdyby mi to mohlo stacit ke stesti a nedelal jsem to proto,abych proste jen prezil..................proud |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
564 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
279 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4100 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24733 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
232 Vytvořeno: 2024-11-11
Za zachování tramvají na Maninách
794 Vytvořeno: 2024-11-02
Horní míru pro dravce
1357 Vytvořeno: 2024-10-15
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
535 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
158 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
134 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
534 Vytvořeno: 2024-10-20
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
129 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17029 Vytvořeno: 2023-10-23
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2103 Vytvořeno: 2024-08-23
Homofobie do škol nepatří
40 Vytvořeno: 2024-11-14
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
344 Vytvořeno: 2023-03-17
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
683 Vytvořeno: 2024-06-10
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2223 Vytvořeno: 2024-10-21