Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#4538 Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 17:03

#4529: - Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví . 

Protože se podíleli na vykořisťování východních zemí, a samozřejmě 20 mil. nezaměstnaných nemělo ani na cestu. Místo toho tady pracovali a studovali černoši, Vietnamci, Korejci a už zmínění nezaměstnaní Američani, když získali víza. Mluvila jsem s nimi v prvních měsících 90.roku a považovali naši zemi (středostavovskou) za ráj. Než z toho pravičáci udělali hambinec a prasečinec a s Blbými studenty z Třeboně. Po polopravicovém a hloupém sjezdu socdemáků zvítězi ve volbách komunisti. Vzpomenete si na mě vděčně. A právem. Lidová demokracie, byť je to pleonasmus, je jedinou perspektivou v tomto nespravedlivém, prohnilém a gaunerském světě zločinů nenasytné pravice.

Soudruzi, pokud budou mezi Vámi takhle smýšlející jedinci, nedivte se, že Vám nikdo nerozumí a nevěří:-)))

A Vy soudružko, dlouho mě tak nic nepobavilo, jako Vaše teorie o vykořisťování východních zemí ze strany kapitalistických dělníků, kteří k nám neutíkali jen proto, že neměli na cestu:-))

Až tolik si nefanděte, že byste snad vyhráli volby:-)

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#4541 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 17:25:13

#4538: - Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

Nezaměstnaní neměli na cestu. Pří stávce horníků za Thatcherové, naše ROH dovezlo z Anglie na zotavenou 200 britských důlních odborářů do vojenské zotavovny Ovčárna v Jeseníkách. Bohužel museli jsme do pokojů dávat přistýlky, neboť má kapacitu jen 125 lůžek. Přesto Britové plakali dojetím a Britky jak Irky. Co vám na tom vadí? Na proletářském internacionalismu a solidaritě. To vy, sobci, neznáte?

Taky Amíci na  na MO a štábu v Praze v r. 1990 se přiznali, že jich spávalo na jedný posteli doma 8. A do armády šli, aby "přežili". Chudáci. Přesto se na nás, politrukyně, vytahovali svou angličtinou. Tedy američtinou. Jejich výslovnost jsme museli opravovat. Chtěli hned na Petříně radar. A na Strahovském stadionu chtěli raketová sila. Naivní hoši. Ale jinak správně lidoví a dětstší. Furt říkali "Takový kafíčko, darling, jsem v životě eště nepil!" Nebo: " Jsem poslední, komu by vadilo, kdybys mi přinesla kafe, bejby." Nebo "V životě se eště neviděl tak krásnýho politruka!" A hladili nás po sukních. A tak. No. A když je přijal president, tak se jim líbilo jezdit po Hradě na koloběžce. No.

Nepřihlášený uživatel

#4543 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

2013-03-18 17:36:43

#4538: - Re: Re: Re: Re: Re: O čem se v médiích vůbec nemluví .

Vykořisťování naší práce západním kapitálem dovedlo naši zemi do tohoto marasmu. Není jen cash flow přeshraniční a do daňových rájů. Každý (pardon, pouze pravdomluvný) ekonom Vám potvrdí, že stejným způsobem finanční kapitál neproduktivně "ředí" naši produktivní práci a produkty přírody na inflační ekvivalent a deriváty dluhů. Dokonce si pomůže i emisemi a dluhopisy. Proto makáme jak barevní i 14 hodin. Vy ne? Pokud ne, tak parazitujete stejně jako banky. K lepšímu: "Co je větší zločin než vykrást banku?"   "Založit banku!"   (B.Brecht). Komanč.