PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!
L.U.G.E.R. |
#376 Re: Re: Re: k reakci pana lopáka2012-11-20 13:38#375: člověk - Re: Re: k reakci pana lopáka Vidím, že tě každý argument zastávající se rally pořádně vytáčí nerve. Aby to s tebou neseklo. Radši bych pro tvoje dobro zakázal tuhle petici. |
Nepřihlášený uživatel |
#377 Re: Re: Re: k reakci pana lopáka2012-11-20 14:16#375: člověk - Re: Re: k reakci pana lopáka Páni,..... tohle je fakt pěkně napsaný....., pod tohle se podepíšu! |
Milan K. |
#378 Rallye ano!2012-11-20 14:22Vzhledem k debilitě diváků, kteří se na trati cpou tam kde nemají co dělat, jsou tato pravidla zbytečná. U nás jsou jedny z nejpřísnějších bezpečnostních opatření pro pořádání rallye na světě. Je to ale k ničemu. Čtyři děvky si vlezly do míst kde byly cedule "zakázaný prostor", auto je smetlo a je to samozřejmě jejich vina, zahynuly svojí blbostí. Nenže místo toho aby pravda o jejich blbosti vyšla najevo, udělal se kolem toho mediální humbuk a tento krásný sport se démonizuje. Cpe tam snad někdo ty diváky? Necpe, jsou tam na vlastní nebezpečí, stejně jako jezdci vědí, že z auta nemusejí vylést zdraví nebo živí. Jenže si to bohužel někteří neuvědomují a potom se stávají tyto zbytečné tragédie. Takže ne zrušit rallye, ale eliminovat blbce u trati. |
Nepřihlášený uživatel |
#379 Re: Rallye ano!2012-11-20 14:32A co takhle eliminovat ze stejných důvodů sám sebe z téhle diskuze? |
marqui |
#381 Nepodepisuji2012-11-20 17:03Dobrý den, je mi 20, jsem holka, jezdím s taťkou na rally. Jsem ve věku jedné z mrtvých. Moc stejně starých holek, kromě jako doprovod, na rally nejezdí, tudíž počítám, že ty holky o tom věděly bobek. Děti nemám, což ale není podstatné. Jestli tu polovina z Vás šíří obavy o vlastní dítě, tak je to činnost zbytečná. Vaše děti jsou každý den v nebezpečí smrti, každý z nás je. Může ho srazit auto před Vaším domem, když jde do školy, může spadnout ze schodů, při slézání z postele, něco chytnout, něco sníst, kdykoliv! Když ho na rally nevezmete nebo ho budete držet doma, když se pojede, nic se mu nestane. Jen si tu nekompenzujete vlastní strach, že jste ho vychovali stejně jako rodiče těch mrtvých dívek. Že by taky šlo, kam nemá a ještě k tomu vzalo sourozence. Toho se bojíte, a to je jeden z důvodů, proč se podepisujete. |
marqui |
#382 Co kdyby zemřel důchodce?2012-11-20 17:08Kolik z Vás by to tak řešilo, kdyby nezemřela malá holka (které je mi jediné líto, stejně jako Vám)? Kolik lidí by se podepsalo, kdyby tam zemřel třeba důchodce? Jste ve svém vzteku VŮBEC SPRAVEDLIVÍ??? ZAMYSLETE SE! |
Nepřihlášený uživatel |
#383 Re: Nepodepisuji2012-11-20 17:14Ano, téměř každý má svého koníčka, ale je problém najít hobby, které svou existencí omezuje a terorizuje takovou spoustu nezúčastněných lidí. |
Milan K. |
#384 Pro zakladatele petice2012-11-20 17:29To to jako má být za blábol, ten první příspěvek? To napsal zakladatel této petice? Byl jsi (byla jsi) někdy na rallye, ty blbče (krávo)? Závody rallye v ČR patří mezi nejlépe organizované, minimálně v Evropě. Oni chybu neudělali (tedy až na toho kluka co tam v tom úseku dělal organizátora). Vždy za to mohli nedisciplinovaní diváci. Za blbost se platí. |
Nepřihlášený uživatel |
#3852012-11-20 17:32Milan K.: Děkujeme, každý takovýto "inteligentní" příspěvek značně zvýší počty podpisů na této petici. |
marqui |
#3862012-11-20 17:48Ono se jezdí na polních cestách? Tak leda snad dojezd. Jinak jsem si nevšimla. Závodní auto neni traktor. |
marqui |
#387 Re: Re: Nepodepisuji2012-11-20 17:54Každý svým koníčkem někoho otravuje, na jakékoliv rovině života. Děláte, jako by se rally jezdila každý měsíc na tom samém místě. Jako byste byli omezeni tak často, že to je neúnosné. Jeden víkend, nebo jen jeden den v roce, a vy to nejste schopni vydržet? Většina lidí je vybavena schopností myslet, ale někteří ji nevyužívají. Když vím, že se pojede závod od 8.oo, např., tak si dojdu nakoupit buď ráno nebo den předtím. Když vim, že se to jede a já stojím u plotu, tak si představím, jak to auto může vyletět a kam by to podle fyzikálních zákonů nejspíš bylo. Když mi vyjde, že to může být i směrem ke mně i přes plot, tak tam nelezu. Až Vám to bude za barákem, jestli jste Vy ten případ, jezdit každý víkend, tak Vaše výhrady pochopím, tohle ale ne.
|
Nepřihlášený uživatel |
#388 Re: Re: Re: Nepodepisuji2012-11-20 17:56#387: marqui - Re: Re: Nepodepisuji „V demokratickém právním státě lze povinnosti ukládat pouze na základě zákona. |
marqui |
#389 Re:2012-11-20 18:12Drahá, kdybys někdy byla rally a nejen o ní četla nebo o ní slyšela v médiích nevalné hodnoty, věděla bys, že rally jezdí i auta stará (trabant, škody, felcky atd.), jejichž řidiči opravdu nejsou zbohatlíci. Jinak by jezdili v jiném voze, jinak by nemuseli šetřit na startovné a případné opravdy z vlastních výplat, aby si mohli zajezdit. A těch je většina, takže pokud chceš o tomhle sportu něco hlásat, tak si o tom nejdřív něco najdi. Jsi zmanipulovaná osoba, která svůj mozek nejspíš dávno pohřbila a radši se rozhodla názory přejímat. Perfektní masírung neznalejch lidí ze strany médií. Můžete si všichni gratulovat. |
marqui |
#390 Re: Re: Re: Re: Nepodepisuji2012-11-20 18:14#388: - Re: Re: Re: Nepodepisuji O, já mam maturitu z práva a tohle bych fakt nevymyslela! Tý jo, děkuju za novinku! Pokud Vám to nenařizuje zákon, tak by měl Váš mozek. Pokud nejste schopný na jeden den, případně jeden víkend v roce ustát ten fakt, že Vám kolem domu jezdí závoďáky, tak jste asi fakt hodně málo psychicky odolný. |
šárka |
#391 to je moc hezky napsany. Souhlasim2012-11-20 18:16 |
marqui |
#392 Re: Re: pozor2012-11-20 18:17Mě to překvapivě nejde spustit. Buď je to blbym přehrávačem, nebo cenzurou ze strany ČT. |
marqui |
#393 Re: Re: Re: Pro ty, co podepíšou tuto stupidní petici2012-11-20 18:19#52: - Re: Re: Pro ty, co podepíšou tuto stupidní petici Lidi umírají z mnohem stupidnějších důvodů. Pokud není stoupání si to nebezpečných míst samo o sobě dost stupidní. |
Pleskanec Nepřihlášený uživatel |
#3942012-11-20 18:20marqui píše rozumně, taky mě obtěžují koníčky ostatních, ale přesto jim ustoupím a nědělám organizátorům problémy. Kolikrát se i té jiné akce zúčastním a když tomu nerozumím, poslouchám zkušenější a nehraju si na frajírka. Vím totiž jak je těžké cokoli v dnešní době uspořádat. Zkrátka všechno je o ústupku! Je až neskutečné, jak si lidi myslí, že je všude musí někdo hlídat a říkat jim co nemají dělat. Nebo jsou opravdu schopni si jít stoupnout i na tu dálnici. To se už v dnešní době neumí myslet? |
marqui |
#395 Re: Rally je na vlastní nebezpečí2012-11-20 18:23#53: - Rally je na vlastní nebezpečí Já zase nechápu, jak někdo může utratit mění za vstupenku na Barcelonu a ještě tam jet. Jak si někdo může koupit CD Justina Biebera. Jak někdo může dělat jackass. Jak může sedět hodiny před šachama. Mám pokračovat? Je to vzrušení, když kolem vás jede závodní auto, vy vidíte ten boj se zatáčkami, to řidičský umění. Představujete si, jaký to je, cítit ten adrenalin při řízení, ten strach. Obdiv vůči řidičům. O tom to je. A rozhodně si dávám bacha, abych to nebyla moje poslední rally. Ty holky fanynky rally nebyly. To se pozná i podle toho, že fanoušci to auto vyhlíží, už když ho slyší a tudíž si hned všimnou, když je něco špatně. Jim to bylo jedno. |
marqui |
#396 Re:2012-11-20 18:24Souhlasím. Jde i o pokoru vůči těm, kteří, narozdíl ode mě, věci rozumí. |
marqui |
#397 Re: Re:2012-11-20 18:27Měla by si umět aspoň představit, co se s tím autem může stát, kam může vlítnout, i když se to zrovna nestane. Pak na základě sledování situace, jak auta jezdí, jestli to s nima někde cuká, jestli tady po skoku dosedávají na bok, jak se rozjíždí z ostřejší zatáčky atd., tu představu rozšířit. To jsem uměla i bez řidičáku (je mi 20). |
marqui |
#398 Re: ???2012-11-20 18:29Asi dost marně se snažím pochopit, proč se odpůrci antipetice "vypovídávají" tam a ne pod svou peticí. Nicméně díky za jejich příspěvky, neboť jejich úroveň svědčí o mnohém...
P.S.: jak je vše relativní..... |
marqui |
#399 Re: Re: Re: NESOUHLAS2012-11-20 18:32Kdyby byly fanynky, tak by si nestouply tam, kam neměly. A to auto by vyhlížely a sledovaly, tudíž by si všimly průseru. Ony ale vykecávaly. Fanoušek si totiž nenechá ujít jediný projezd a auto vyhlíží, sotva ho uslyší. |
marqui |
#400 Re: Re: Re: NESOUHLAS2012-11-20 18:34A pro zbohatlíky? Na rally, hlavně těch menších a středních, jezdí většina aut starých, jejichž majitelé na to musí šetřit, protože jim nikdo prachy nedá. Jeďte se aspoň jednou na rally podívat, když už se odváží o tom mluvit..... |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Za zachování tramvají na Maninách
768 Vytvořeno: 2024-11-02
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
288 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
238 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
200 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
515 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
515 Vytvořeno: 2024-10-20
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24657 Vytvořeno: 2022-12-13
Horní míru pro dravce
1349 Vytvořeno: 2024-10-15
Petice za statní občanství bez diskriminace
4008 Vytvořeno: 2024-09-11
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
140 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
124 Vytvořeno: 2024-11-11
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
16999 Vytvořeno: 2023-10-23
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
93 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
91 Vytvořeno: 2024-11-10
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
132 Vytvořeno: 2024-11-05
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2065 Vytvořeno: 2024-08-23
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
22811 Vytvořeno: 2021-12-22
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2215 Vytvořeno: 2024-10-21
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
79 Vytvořeno: 2023-10-18
Zachování Centra zvířat ve Staré Roli (Minizoo)
1510 Vytvořeno: 2024-10-25