Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2013-02-23 02:06

Ano, komunistický režim byl ubohý (a opravdu jsem v něm nesměl cestovat, pracovat v oboru atd.) -ale ve srovnání s mediální totalitou ODS a TOP, v níž žijeme dnes, to byl takřka ráj.
Špína a bezdomovci, hlad a lidé, kteří umírají na ulicích, kriminalita a nemocnice, kde se umírá bez pomoci, exekutoři, opakující se hospodářské krize, úchylné a pološílené třeboňské děti, které pro zábavu uštvou učitelku - to jsme si v roce 1989 vůbec neuměli představit. Jestli se za něco v životě doopravdy stydím, a jestli je něco, za co se budu svým dětem a vnoučatům donekonečna omlouvat, potom je to fakt, že jsem byl 17. listopadu 89 jako student na Národní třídě, že jsem rok před tím na protest vystoupil z SSM, že jsem půl roku před tím podepsal Několik vět, že jsem se opravdu snažil, aby ten slušný režim skončil... Byli jsem mladí a blbí - skoro tak blbí, jako ty děti z Třeboně, které se nechaly naverbovat do téhle sadistické akce politika KDU-ČSL Hellera... Ale tak sadistické a fašistické chování jsme opravdu neměli...
Slušní lidé (a jsem si jistý, že VŠICHNI slušní lidé) zažívají při setkání se studentem gymnázia v Třeboni jeden jediný pocit: štítivost a nutkání zvracet.
Ano, být studentem z Třeboně je ostuda na celý život a cejch - ale vypálili si ho sami.

Odpovědi

MIP

#4120 Pro komunistu (což samo vypovídá o jeho inteligenci) po sté a znovu a znovu

2013-02-23 11:03:40

#4119: -

Nazvu-li autora takovéhoto příspěvku blbcem, rozhodně mu nenadávám „pro jiný názor“ než mám já. On tu totiž ani žádný názor nevyslovuje, on nám tu jen sprostě, drze, po komunisticku, lže. Zřejmě v (komunistickém) přesvědčení, že má před sebou jen hlupáky "nestraníky", nebo že trvá, podle něho „mediální svoboda za komunistů“ (na rozdíl od „totality“ dneška !!), kdy k jakékoliv drzé lži komunisty se nevyplatilo a bylo i nemožné cokoliv říci.

Samozřejmě, že na argumenty takový bolševický blbec nereaguje, ani když svými lžemi usvědčuje sám sebe. Pravda, mají komouši dnes připraveny lháře nové generace, sofistikované: uzná i, že „nesměl cestovat“, byl ale na Národní třídě (to že byl „student“ ovšem neříká, na jaké straně, zasahoval přece také pluk jakýchsi policejních „studentů“) a podepsal i „Několik vět“ (!!! - už také víme, jak byly řady disidentů zamořené estébáckými práskači, kteří se snažli řídit celé hnutí...).Ale řekněmě i, že má v tomto vyjímečně pravdu, náš odvážný, nyní prokouklý a tedy tehdy zřejmě pomýlený soudruh. Tím ovšem jeho sprosté lži se pravdou nestanou. (Mimochodem, proč se mezi komunisty stále znovu masově objevují "pomýlení"? Že by to souviselo s inteligencí komunistů?)

Tedy jen letmo: mluví o „špíně“, bolševická špína, jako by nebyli pamětníci, kteří mohou porovnat třeba jak vypadala „městská památková rezervace“ Český Krumlov tehdy, na konci komunistického „takřka ráje“ a dnes. O tísících i těch nejmenších vesniček, kde „hospodařila" JZD a bordel doslova přetékal za humna nebo o šedivé, rozpadávající se Praze, kde jen léty zrezivélá lešení mnohdy držela padající ruiny, ve které komunisté dokázali přeměnit svou „péčí“ celé ulice, ani nemluvě. Bezdomovci, v režimu, kde všudypřítomný fízl, „příslušník“ VB nebo estébák kdykoliv kdekoliv mohl každého kontrolovat (a také kontroloval !, bezdůvodně, jen z titulu své moci nad poddanými) a už kdo neměl občanský průkaz byl zatčen, věru nebyli, o ty bylo "postaráno". Každý MUSEL mít bydliště a razítko zaměstnavatele. Ti, kdo něco takového neměli, skončili jako asociálové, příživníci v kriminále, ano blbče, bezdomovci byli v kriminálech... jestli ti dnešní, většinou bezdomovci vlastní volbou (čímž neříkám, že to nejsou někdy nešťastní lidé) by ti poděkovali za takovou péči, se zeptej jich. Je marné blbci tohoto typu vyprávět stále dokola, jak „lepší“ léky byly ve speciálních lékárnách jen pro nomenklaturní komunisty a kdo jím nebyl, měl prostě smůlu že jeho nemoc byla "neléčitelná" nebo připomínat, jak v nemocnicích, koncem XX.století ve Střední Evropě byly pokoje pro 10, 12 pacientů a leželo se i na chodbách.... Už úplně zbytečné by bylo takovémuto nechápajícímu hovadu vykládat, jak vypadalo „hospodářství bez krize“, kde někdy v roce 1988 třeba jen v brněnském Zetoru stálo na odstavných plochách 5000 (slovy pět tisíc) často už naprosto zrezivělých traktorů, které byly neprodejné. A komunistická výroba „bez krize“ jela dál …. za cenu, že kahoty stály také třetinu výplaty....

Ale proč pokračovat. K tomu se náš komunistický blbec stejně nemůže nijak vyjádřit. Co jsme si v Listopadu opravdu neuměli představit (já tedy utrčitě ne !), že za 23 let se budou k moci zase drát komunistické kreatury jako Baborová, estébák a péesák Sloup nebo Kučera.... Že si budou dokonce drze nárokovat, proti těm, kterým desetiletí ničili životy, jakási „demokratická“ práva, aby mohli zase pokračovat. Že lidé, kteří dokázali, za cenu osobních i kariérních obětí, si udržet čistý štít a rovnou páteř, by měli podle tohoto "nepřihlášeného" komunistického grázla číslo 4119 přijmout bez slovíčka protestu znovu vládu charakterovéko křiváka, jako je bezskrupulózní služka zločinecké organizace Baborová, nebo přímo zločinec (přinejmenším svou osobní účastí) Kučera-Zeman... A když se ozvou, tak jim 23 let po krachu odsouzeníhodného režimu bude nějaká bolševická stvůra nadávat VEŘEJNĚ do blbců, sadistů, fašistů a „zvracet“ nad nimi !!!! Jen se vyblij, komunistický grázle, a pak si v „mediální totalitě ODS a TOP“ jdi koupit Rudé právo (ani to nedokázala tato „totalita“ zakázat, jako by v Německu dodnes vycházel Volkischer Beobachter...), Haló noviny nebo si počti na internetu Britské listy (sic!) či Listy parlamentní. To je přece TOTALITA, včetně tvých žvástů, které píšeš sem.

Nepřihlášený uživatel

#4122 Re:

2013-02-23 11:36:24

Jste politování hodná figurka...

Nepřihlášený uživatel

#4126 Re: Jak to vidím já

2013-02-23 13:33:54

Vidím, že stránky této diskuse snesou opravdu úplně všechno, takže si dovolím také přispět svým názorem.

Vždy ráno (no ráno, po desáté), když předjede šofér s jednou z mých limousine (většinou Mercedes Benz) před jednu z mých vil (nic moc velkého, vnější vytápěný a vnitřní padesátimetrový bazén, tenisový kurt, vinotéka a podzemní bar, posilovna velká jako menší tělocvična, 18 pokojů, 6 koupelen, všechny s vířivkou.....), vyjdu na chodník a musím překračovat nebo rovnou odkopnout mrtvoly bezdomovců, kteří tam zemřeli minulou noc (vždy si umiňuji, nezapomenout si stěžovat na radnici na lemplovsky prováděný úklid). Do práce (tunelovat, jsem typický tunelář, a jak se říkalo: "Jsem tunelář a kdo je víc !") jezdím oklikou, kolem Pracovního úřadu. Náladu po ránu mi vždy zvedne, když vyhazuji zbytky od snídaně (kaviár a podobně) z auta a pozoruji, jak dlóuhatánská fronta nezaměstnaných, stojících dlouhé hodiny před úřadem, se na to vrhá. To je pohled pro bohy! Někteří, hladem již zcela zesláblí, padají, druzí po nich šlapou.... To se mi pak jede do práce hned radostněji. A cestou přemýšlím, z kolika zaměstnanců udělám nezaměstnané. Nejraději samozřejmě ze všech, ale koho bych pak vykořisťoval, že? To jsou nejhezčí chvilky dne. Pak už jen korumpovat nějaké ty státní zakázky, podvodně čerpat dotace, tunelovat....samá rutina, nic zajímavého. Když se něco zvrtne, zavolám právnickou kancelář Vojty Filipa, ten za peníze udělá všechno. Já se divím, co se někomu dnes nelíbí. Samozřejmě, někteří lidi remcají, lepší by bylo mít zaměstnance organizované v ROH a hlídané závodní stranickou organizací, vycvičené, že ani nemuknou a ještě si dají závazek, ale člověk zkrátka nemůže mít hned všechno.