Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3201 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-01 05:56

#3199: Vybrat přezdívku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Jojo, Mip mě prostě "baví" . Myslím si, že nesouhlasit s někým, kdo má jiný názor se dá i slušnou formou, než jakou používá tento pán. Souhlasím s Vámi, že psycholog a psychiatr by se na něm vyřádili. Je v něm tolik nahromaděné zloby a záště, že se to jen tak nevidí. Třeba miloval v mládí nějaku ženu a pak se ukázalo, že je ve straně, možná to byl jinoch ze statku a pláče, že nemohl celý život pást krávy, ale to asi ne, komunisté mu bránili v postupu, nemohl studovat, nemohl snídat v Alpách a potom ta tragédie s těmi filmy v kině. To je prostě neodpustitelné.

"Líbí " se mi, jak nás tady napadá, že my za to můžeme. Moji rodiče jsou cca  o 20 let mladší, než MIP, ale můžou za 50.léta, já jsem mladší, než on snad o 40 let, ale můžu za to, že nemohl do Alp a nesměl jít, kam chtěl.

Víte, já bych Mipa pustila za  hranice hned po válce, sbalila bych mu oprýskaný kufřík  s hračkama, dovezla ho na hranice a bylo by to. Dneska by pěkně mluvil německy, říkal by si třeba Hans a byl by šťastný. Já lidem štěstí přeju.

Ale máte pravdu, v přívlastcích je tento pán kovaný, ty mu fakt jdou :-))).

Jeho žluč musí být úplně černá, za ty roky, co trpěl :-)))))))

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3204 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-01 08:08:20

#3201: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Komentuji MIPův text 3202:

První řádek je v pořádku (3 nadávky), pak to jde dolů (1), třetí řádek je zcela hluchý (nic, !!!) ale čtvrtý je lepší (2). Pátý řádek není plnohodnotný, nepočítám ho.

Nechápu, proč psal MIP třetí řádek, když nám jím nic nesdělil, proč psal takto sémanticky prázdný text. Alespoň jednoho "komunistického blbce" bychom si na třetím řádku jistě zasloužili. Možná, že mu už dochází "střelný prach".

Nepřihlášený uživatel

#3205 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-01 08:26:57

#3201: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Mně se nelíbí naopak, jelikož postrádáte jakékoli argumenty, že jediné, co svedete, je posmívat se panu MIPovi.....nedivte se, že pak s vámi jedná po svém...

Navíc, narozdíl od Vás, jej považuji za svérázného ve vyjadřování, ale velmi inteligentního a erudovaného v argumentaci a uvádění faktů z historie... u Vás a zdejších soudruhů argumenty nějak postrádám...volání "je špatně, volte třešně, bude líp"....potažmo,"kdo není s námi, je proti nám a zatočíme s ním" pro mne argumentem není...

Měli byste být trochu soudnější, přiznat si minulost, jinak se chovat k obětem komunistických zločinů i k zločincům komunismu.....Takhle nemůžete nikoho ze současných oponentů přesvědčit, že jste schopni spoluvytvářit  lepší budoucnost....a nedivte se ani, že na srp a kladivo je spousta lidí více než alergických...

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...