Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3650 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-20 21:29

#3649: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nevěřím, že Vaše schopnost porozumět psanému textu je tak nízká. Nikde netvrdím, že tím, že pokud nemáte rád komunisty, tak jste rasista. Pouze říkám, že logika Vašeho uvažování typu "jsem demokrat a respektuji výsledky voleb, ale pouze když zvolíte ty, které chci já" je podobná logice "nejsem rasista, ale nemám rád černochy". Už to chápete?

Paní Baborová byla řádně zvolená a ať se Vám nebo mně to líbí nebo ne, má právo vykonával libovolnou funkci v radě v rámci svého mandátu získaného volbami. Vy odmítáte respektovat Ústavu, resp. Listinu základních práv a svobod, Článek 24, (4) Občané mají za rovných podmínek přístup k voleným a jiným veřejným funkcím. Tak může, nebo nemůže zastávat tu funkci?

Jste demokratem a ctíte zákony pouze když se Vám to hodí. Vy používáte "třídní" hledisko, přesně jako to dělali komunisti, které tolik kritizujete. Proboha, to to nevidíte?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-21 06:41:26

#3650: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Musíte mě omluvit, není každý tak inteligentní, jako vy:-)) .... a na při vašem slovíčkaření a chuťi si hrát na filosofa, nehodlám ztrácet čas...

Buď jste nepozorný, nebo jste to vy, kdo vynerozumíte textu ... napsal jsem jasně, pokud ve volbách lidé rozhodnou o vítězství, či podstatném vlivu komunistů, nezbývá, než to respektovat .... ale zároveň je právem každého, svobodně vyjádřit názor ( ostatně to dělá každá opozice ) ... co je na tom hodno vašeho přirovnání s rasistou a černochem?.-)

Soudružka Baborová může vykonávat jakoukoli funkci, nikdo jí to nezakázal přece ... a právem každého je, svobodně vyjádřit názor, tedy i protestovat.... prosím vás, podejte stížnost pro porušení ústavy proti organizátorům petice i jejím signatářům, jsem mezi nimi....věřte, že se verdiktu nebojím....

To vy jste pomatený.... dnešní demokracie se zachovala ke komunistům velkoryse, srovnejte to s tím, jak komunisté zacházeli se svou opozicí. Myslím, že petice je nejen zákonná, ale i velmi mírná v tomto kontextu....

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...