MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Naštvaný

#18477 Re: Re:

2014-11-26 21:54

#18475: - Re:  

Co byste dělal, kdyby nebylo Zemana?

Schlafenberga se vám zachtělo? Máte smůlu, většina lidí je za Zemanem.

Doufám, že tento další pokus Amíků dělat v Evropě bordel nevyjde.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#18481 Re: Re: Re:

2014-11-26 21:58:53

#18477: Naštvaný - Re: Re:  

Myslim ze CR nema jen dva politiky. Se Zemanem je nespokojenost uz od voleb,rozhodne nebyl zvolen pro svou oblibu,ale jen proto ze druhy kandidat byl jeste vice neprijatelny pro Zemanovy volice. Zemanova podpora je na bodu mrazu,ne k vuli USA,ale k vuli jemu samotnemu. V zahranicni politice se projevuje jako prorusky aktivista. S tim mam souhlasit?

Nepřihlášený uživatel

#18490 Re: Re: Re:

2014-11-26 22:09:29

Také podporuju prassydenta!Aby vypadl z úřadu a třeba i oknem!Čím dřív,tím líp!Místo něho třeba Zuzanu Roithovou,když vám nevoní Swarzenberg!To jméno nemusíte kvůli tomu komolit!

Nepřihlášený uživatel

#18530 Re: Re: Re:

2014-11-27 08:24:19

Co bych dělal, kdyby nebylo Zemana, se ptáte?

Žil bych v bohatší zemi, neb svým dílem přispěl k rozkradení této země za svých vlád. Nestyděl bych se za prezidenta své země, který neplní slib, který dal (přečtěte si ústavu, jestli nemáte rudé brýle). Nenazývejte mě většinou, to už tady za Vás 40 let bylo. A k Amíkům toliko. Připomínáte mi strašení z amerického imperialismu, to jsme tu také dlouho poslouchali. Nebýt Amíka a NATO, tak možná zase koukáme na tanky v naší zemi, nikoli od Brežněva, ale od kamaráda našeho pana Zeman, pana Putina.

Takže vím co bych dělal, byl bych spokojenější a klidnější, kdyby tu Zeman nebyl. Neboť bych se Putina míň bál.

Nepřihlášený uživatel

#18537 Re: Re: Re:

2014-11-27 08:53:02

"Amíci" ho tu dělat nemusí. Na to si stačíme sami. A teď se bavíme o MZ a ne o KS. To už je minulost.

Nepřihlášený uživatel

#18583 Re: Re: Re:

2014-11-27 10:58:37

Osel oslu nejpěknější

Zdeněk Fík

#18588 Re: Re: Re: většina lidí je za Zemanem

2014-11-27 11:08:39

Nadpoloviční většina volila Zemana. Za předpokladu nezmanipulovaných voleb je to neoddiskutovatelné. Já jsem od dob voleb pracovně a soukromě sjezdil tuto zemi nesčíslněkrát a při té příležitosti jsem si udělal takový malý průzkum (a rozhodně jsem nebyl sám). Oslovil jsem nenápadně a pod různými záminkami "reprezentativní vzorek" z okruhu mých známých, méně známých a i poměrně neznámých a výsledek byl šokující. Ani jeden ho nevolil. Z toho mi vyplývá, že mi nadpoloviční většina "respondentů" lhala. Proč? Stydí se za to? A proč se stydí? A to řada dotazů proběhla těsně po volbách, kdy se ještě natvrdo nerozjel. Zajímalo by mne, kolik z těch, kteří tady hrdinně pod různými nicky bojují za svůj idol, by toto dokázali i tváří v tvář. Výsledek je asi jasný. Takže mne zde výroky jeho hrdinných zastánců rozhodně nemohou vyvést z rovnováhy.

A bordel v Evropě amíci dělat nemusí. Zbytečná práce.

Zdeněk Fík

Praha (to zas bude křiku)