PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#591 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-13 08:46

#589: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

Co máte na mysli tím, aby se rodina z části živila sama? Otec nepracuje? Babička byla do června 2013 bez práce třetí rok. Před tím pracovala a chtěla pracovat u své dcery hned. Nešlo to, až v roce 2014, máte k tomu někdo nějaké rozumné vysvětlení? Nevšimli jste si jak kmitala a vařila, nosila rodině jídlo atd., zastupovala placené pečovatelky, které prostě na poslední chvíli odřekly. Jak toto KVR koordinovala? Z ona idnes:

Musela by to zvládnout.
Přišla domů z porodnice s pěti dětmi, do prostředí, které předtím neznala. Kojila, odsávala, do toho zdravotní problémy. Volala mi, že pečovatelky jí odříkaly na poslední chvíli a že na všechno bude sama. Snad kdyby měla od začátku hned po příchodu domů nastavený „full servis“, dalo by se časem odebírat. Jenže pomoc ze začátku hodně haprovala.

Snad KVR své maximum vyčerpala a žádné další story v médiích nebude. Pokud vidíte, že rodině jde o bezpracné prachy, tak snad aby stát zrušil mateřskou a přípěvky na péči, vždyť matky vlastně mají dovolenou. A pokud teda dítě onemocní, tak nebudeme vyplácet "ošetřovačku" druhému rodiči. OK. To by jste chtěli?

 

Petici nepodepíši.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#597 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-13 09:41:01

#591: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 Babiřka nepracovala, u Kláry vydržela jen pár měsíců,  viděla jste sama,  že se jí to nevoplatí.  Starej Kiňa nemaká vůbec, zdraví má dobré, kouřit může, mají další děti, ty také nepracují.

Saša nepracovala  nikdy, snad pár měsíců před 18 roky,  než se jí podařilo otěhotnět.  Kroščen je možná ještě zaměstnaný, ale nepracuje. celé dvě rodiny na dávkách , ono se to vyplatí.   myslím, že  prapůvodce  všeho není žádná osoba z venší, ale jen a jen sama rodina. Zvykli si na snadný život bez práce, zvykli si, že když se kříčí, někdo zase přidá. 

Zbytečná diskuse, prostě  stát  živí celou rozvětvěnou rodinu,  a nikdo z nich nepřidá ani korunu. snad jen Saša, která dostává cosi jako mateřskou.  To mě podrž,  Kdo na ně má vydělávat? Proč, protože mají paterčata?  To není logický důvod. 

Jop a full servis - které matce se o tom může zdát,   ať už má jedno dítě, nebo čtyři. Všichni si musejí a chtějí především pomoci sami. Tihle  Kiňovci to ani nezkusili. 

 

Ano, kojení je zdlouhavé, odsávání nepříjemné.  Bohužel,  to je daň za krásné zdravé  děti,  v mezičase ale nedělala vůbec nic s poukazem na to,  že je (možná oprávněně ) unavená. Ale kočírovat "Služky", hádat se s nadřízenými pečovatelek ,  a věnovat se  i zábqvě ( to zvládla). Většina maminek padá po hlavě do postele, ale stačí se postarat o celý chod rodiny. 

kecy v kleci, nechce se jim, nemakají, jen natahují ruku a ostouzejí každého, kdo se nsaží málo.