podporujeme prezidenta Zemana
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#1383 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!2015-02-14 17:36#1379: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! To co se stalo na Národní se dnes stále běžně děje v zemích, které Vy máte za své idoly, nebo jsou to jejich "spojenci" - USA, Bahrajn, Saudská Arábie, Izrael/Gaza a tak dále. V těch posledně jmenovaných to má mnohem drsnější průběh - uplaťňování kolektivní viny v Gaze s 2000 mrtvých, většinou civilisy a z toho cca 400 dětí. Když to nevidíte, bagatelizujete, omlouváte či nepřiznáte a pokud s něčím takovým srovnáváte Národní třídu, jste lidská svině vy. Tam totiž proběhly o několik řádů větší "bestiality" a "masakry". Co kdyby jste se vyjádřil k tomu, místo co by jste opakoval ty urážky. Já už velmi dobře vím, že pro Vás jsem ruský/ruskácký/Putinův blbeček, lidská svině, povl, který skučí a tak dále. Fajn a co dál? Fakt neumíte napsat nic jiného? Nedokážete to? Je to tak těžké? Inteligent jako Vy? Vážně neumíte nic jiného, nežli demagogicky říkat o druhých, že jsou idioti? Možná by jste neměl psát co se mohlo stát ale co se skutečně stalo. Mohlo se stát všechno, ale stalo s to a to. Když už tedy mluvíte o historii. Historie nejsou doměnky, přání ale fakta. Mimochodem já neobhajuju, co s na Národní stalo. Konečně, přímo tam jsem nebyl, ale v mladické nerozvážnosti jsem o pár dní, když jsem se tam dostal podporoval tu protestující stranu, ale už jen na Letné. (Kdybych si tehdy uměl představit, kam to povede, asi bych tam nešel - to jsem ale zloduch, když neskáču radstí do vejšky nad kapitalismem s krizí a nezaměstnaností, že? Kapka na Váš mlýn...) Ale tvrdím, že masakr je pro to nadnesené slovo, viz wikipedie: http://cs.wikipedia.org/wiki/Masakr To je prostě fakt, ověřitelná skutečnost. Pro Vás jistě dobrá záminka jak mě označit za ..... doplňte dle libosti. |
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#1389 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!2015-02-17 15:42:33#1383: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! Vážně neumíte nic jiného, nežli demagogicky říkat o druhých, že jsou idioti? Tedy přesněji řečeno: říkat to o těch, z kterých leze takovýto blábol (podávám v koncentrovaném stavu, užívat se musí ale silně zředěno, jinak se s toho průměrně inteligentní a průměrně slušný člověk může také poblít): "Taková stará škola, tu neznáš …konečně mám akademický titul a úspěšně se živím ….pro Vás jsem ruský/ruskácký/Putinův blbeček, lidská svině, povl, který skučí a tak dále …...o neandrtálcích moc nevím.... díky lidem jako jsi ty...... fajn a co dál? …..s tou gramatikou. To bývá obvykle další argument ubožáků...... umíš něco jiného, než se chovat jako hulvát, nadávat a vyhrožovat..... jen hlupáci se snaží velmoci dráždit a vyvolat konflikt.....kdyby "Ruskák" chtěl Ti tu roličku nacpat celou do zadku …....Churchil byl pěkně nelidská zrůda..... podporoval humanitární vraždění srbských civilistů...... možná lepší můj mozek v Rusku.... válku máme za dveřmi..... hlavně bít rusáky.....několik stovek, dejme tomu, dostalo pendrekem. Všichni se ale odtud vrátili nakonec ke svým rodinám..... Amerika zaplatila za Majdan 5 miliard dolarů.....nejsi (původem) z ameriky?...... cos dělal za "totáče"?.... dovedu si tě snad představit někde u Gestapa..... a to u jednoho z kamarádů vím pozitivně že jeho otec byl pár let v uranových dolech.... nebýt omezených havlistů..... na národní se skutečně nekonal masakr..... nutno všechno vysvětlit polopatě, netřeba Ovčáka.... masakr se konal třeba v Jižní Korei......když jsem se tam dostal podporoval tu protestující stranu, ale už jen na Letné. (Kdybych si tehdy uměl představit, kam to povede, asi bych tam nešel - to jsem ale zloduch, když neskáču radstí do vejšky nad kapitalismem s krizí a nezaměstnaností, že?" Podle mně to na idiota vypadá. A zatím jde "jen" o komunistu, věrného přítele Rusáků, bojovníka za mír. Pozná se snadno: běsní proti USA (které nám Čechům přece tak strašně ubližovali po celé naše dějiny), miluje Rusáka (ať dělá jakékoliv zločiny včetně na národě českém), bojuje za Rusákův "mír" (poté, co Rusák zabral, co chtěl), nenávidí naše spojence (s kterými jsme začali všechny možné války a hlavně zabíjíme děti), zuřivě nenávidí polistopadový demokratický vývoj a doufá, že Rusák by mohl pomoci to vrátit zpět..... (Podotýkám, že je zcela jedno, zda jde o stalinistického zločince, který se v listopadu 1989 podělal strachy a až teď vystrkuje svůj krvavý rypák z kanálu, protože i jemu do jeho blbbé lebi došlo, že se vlastně nemusí bát nebo o "moderního" komunistu typu práskač Falmer-Filip, který se ani do toho kanálu neobtěžoval a drze poučuje druhé o tom, co je to demokracie nebo jde o grázla, který vystupuje ve stylu "nikdy jsem u komunistů nebyl (případně vylepšeno: prapraděd byl dokonce živnostník ! U "našeho" grázla stačí známý s otcem v Jáchymově....), ale teď (TEĎ) je volím" či dokonce zda jde o superdrzého halamu, který ač bolševická svině non plus ultra, obviní druhé jemu protivné, z praktikování "bolševických" metod ("cos dělal za totáče?"). Všechny tyhle typy jedné svině je v "diskusích" možno najít.) V každém případě takový komunistický grázl MUSÍ dnes jen doufat, že krvavý Rusák mu pomůže zase nějakou bratrskou pomocí.... I tento grázl v této diskusi se přiznává (a rád mu věřím), že "kdyby si uměl představit ....." Je to samozřejmě zase poněkud nepřesně řečeno: správně má být "kdybych se v listopadu 1989 já a mně podobní neposrali strachy...." To je jádro věci: ano, kdyby se neposrali, tak mohla být místo "sametové revoluce" revoluce "lucernová". A problémy s takovouto chátrou by byly už tenkrát vyřešeny a žádný takový idiot by dnes nepsal své bolševické kydy do každé diskuse, která se namane. |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
566 Vytvořeno: 2024-11-12
Stop the death penalty
279 Vytvořeno: 2024-11-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4100 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24735 Vytvořeno: 2022-12-13
Petice proti pokácení jedle a pro zachování jedlové aleje na hřbitově v Lounech
232 Vytvořeno: 2024-11-11
Za zachování tramvají na Maninách
794 Vytvořeno: 2024-11-02
Horní míru pro dravce
1357 Vytvořeno: 2024-10-15
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce v Holicích
535 Vytvořeno: 2024-11-05
Otevřený dopis panu děkanovi a Akademickému senátu Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové
158 Vytvořeno: 2024-11-11
Petice proti zrušení pobočky Úřadu práce ve Skutči
134 Vytvořeno: 2024-11-11
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
534 Vytvořeno: 2024-10-20
Prohlášení k vysokoškolské stávce za klima 2024
129 Vytvořeno: 2024-11-12
Petice za pozastavení a odložení terénních úprav spojených s kácením stromů, zejména stoletých dubů v parku Zdenky Landové ve starém Braníku.
95 Vytvořeno: 2024-11-10
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17029 Vytvořeno: 2023-10-23
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2104 Vytvořeno: 2024-08-23
Petice: Žádám o vyvěšení státní vlajky ČR na budově Národního muzea.
345 Vytvořeno: 2023-03-17
Homofobie do škol nepatří
40 Vytvořeno: 2024-11-14
Zastavte indoktrinaci dětí genderovou ideologií na všech stupních vzdělávání včetně mateřských škol
683 Vytvořeno: 2024-06-10
Petice za zrušení Malého státního znaku ČR
80 Vytvořeno: 2023-10-18
Otevřený děkovný dopis Viktoru Orbánovi
2223 Vytvořeno: 2024-10-21