PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3059 petici a KVR: Ano

2015-04-14 02:30

Tak už tu máme propagaci nového účtu 

Tak jsem si přečetla i komentář právní zástupkyně rodičů paterčat paní JUDr. Samkové. K mému překvapení pro rodiče paterčat ona i její kancelář pracují ZDARMA. Jak se rodiče paterčat navážejí do paní Rulíkoví, tak to je tedy hnusné. Měla je nechat na starosti sociálce a MPSV. Protože k penězům z transparentního účtu přišli zdarma, bez vlastní snahy, bez vlastního přičinění, mám velké přání k novému dozoru nad účtem, zřejmě to bude paní Dobiášová, ne peníze hotově na ruku! Aby byly opravdu pro paterčata. Pro děti. Ne na pití a kouření pro prarodiče, ne na zbytečnou parádu – když skříně praskají ve švech s funkčním oblečením, ne na nové počítačové střílečky a jiné stupidity, v žádném případě ne na nové televize, ne na nové supermoderní mobily, ne na novou počítačovou techniku. Pouze pro děti, na děti, za děti.
Znovu uvádím můj názor, že rodina potřebovala a potřebuje pomoc. Místo paní Rulíkové jim ji měl poskytnout MPSV. Pomoci od MPSV si rodiče váží, pomoci od paní Rulíkové a normálních lidí si neváží. Jo, a peníze na výlet pro předškoláka se školkou, letos v roce 2015, by rodiče měli mít, z vlastního příjmu, ne chudáka kluka nechat se válet doma.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3062 Re: petici a KVR: Ano

2015-04-14 06:04:18

#3059: - petici a KVR: Ano 

Ne na pití a kouření pro prarodiče, ne na zbytečnou parádu – když skříně praskají ve švech s funkčním oblečením, ne na nové počítačové střílečky a jiné stupidity, 

----------

Stačí si porovnat fotky

a vidíte jak se rodiče oblékají, není vidět nějaký nedostatek financí. Zkuste si napočítat oblečení pana otce, tady se vůbec nešetří. Je hezké, že na sebe dbá, ale odhadem podle fotografií je to okolo 40 triček a čepiček, nejsou to žádné šmejdy, ale značkové a nevypadají sepraně, je to modní záležitost, ostatní oblečení v tomto trendu pokračuje. Otec podle toho oblečení není vůbec skromný a je vidět, že na sobě nešetří a pak není na výlet pro školáka. Je to sice maličkost,. ale rodina, která opravdu potřebuje pomoc materiální se chová jinak a hospodaří s rozmyslem a nevyhazuje peníze za zbytečnosti