MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Alex

#47900 Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 10:30

#47898: - Jaký idiot otec takový idiot syn 

 Přečtěte si laskavě ten komentář, který je značně ironický, celý, neorientujte se jen podle nadpisu! Pan Klaus ml., ať už si myslím o jeho otci cokoliv, má v tomhle případě pravdu, smutnou pravdu...

Tohle je přesně to, co se mi nelíbí na Zemanovi a koneckonců i na jeho předchůdci, že vytrhávají věci z kontextu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47908 Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 11:23:13

#47900: Alex - Re: Jaký idiot otec takový idiot syn 

 Nikoliv nemá pravdu. Mluví o ničem a co je nejděsivější, dehonestuje mladé lidi, kteří prostě protestují. Je to jejich úloha, mají získat zkušenosti i z protestu nesmyslného či zbytečného. Nelze je ale za to dehonestovat, nelze se jim posmívat. Je potřeba jasně řící, že nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka, ale to samozřejmě analfabet Klaus jako bolševický blb netuší, neví, že znalosti bez kultury a morálky jsou jen ubohost, protože si tu vlastní neuvědomuje. Není se co divit, vyrostl v prostředí nekulturním a amorálním, je ale ovšem už dost stár na to, aby to pochopil. Evidentně je i blb, když si to neuvědomuje. 

Klaus mladší by totiž podobně jako mnoho jiných bolševických dětiček komunisty věšel na prvním kandelábru, ale vlastní bolševické rodiče, by z této "bohulibé" činnosti vynechal. On se tváří jako oběť bolševického režimu, přitom on sám prezentuje bolševickou morálku a kulturu, proto je ve své podstatě analfabet. 

Tedy vše je v naprostém pořádku, "komunisticko - nacistický" (kombinace ateismu, rasismu, lidské ubohosti, závisti) blb Klaus mladší je skutečně blbem, tedy vše je jak má být. Klaus mladší ma navíc tu smůlu, je jeho bolševická rodinka jaksi veřejná, není někde skrytá, nelze tedy spekulovat o tom, že jeho ubohost má své důvody, ty jsou bohužel pro něj přímo viditelné.