MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#60877 Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře".

2015-10-08 20:15

#60856: - Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře". 

 

 

Teherán nemá žádnou informaci ohledně zřícení ruských raket na území Íránu, sdělil ve čtvrtek RIA Novosti zdroj z ministersva obrany Íránu.

 

Teherán popřel zprávy USA ohledně toho, že ctyři ruské rakety namířené na IS zřítily na území Íránu. Na ministersvu obrany Íránu pokládají takové zprávy zapadních médií za aktivizaci psychologické války, oznámil zdroj.

 

 
Čtyři lodě Kaspické flotily uskutečnily ve středu ráno 26 startů křižujících raket po pozicích bojovníků Islámského státu v Sýrii, všechny cíle byly úspěšně zasaženy, oběti mezi civilním obyvatelstvem nejsou, oznámil ministr obrany Sergej Šojgu na setkání s prezidentem RF Vladimirem Putinem.

 

Od 30. září Rusko na žádost prezidenta Bašára al-Asada začalo provádět bodové letecké údery na objekty Islámského státu v Sýrii, s využitím útočných letadel SU-25, frontových bombardérů SU-24M a SU-34.

Cíle jsou vybírány na základě údajů rozvědky Ruska, Sýrie, Iraku a Íránu.

Velvyslanec Sýrie v Rusku Riad Haddad již dříve potvrdil, že údery jsou prováděny právě proti teroristickým ozbrojeným skupinám, a ne proti opozici nebo civilnímu obyvatelstvu. Podle slov velvyslance syrská armáda má k dispozici přesné údaje o teroristech.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#60879 Re: Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře".

2015-10-08 20:20:11

#60877: - Re: Írán má přece Rusko jako spojence? Vybral si opravdu "velmi dobře". 

 Tak když to říká TASS tedy Tisková agentura sovětskovo sojůza, tak je to jistě naprosto v pořádku. Nakonec diktatura proletariátů tedy sovětskyj sojůz je pravda sama ač ani Lenin, Stalin vlastně neexistovali, neb to byl někdo úplně jiný a bolševická revoluce vlastně byla taky někdy jindy :-)