MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#60921 Re: Tedy naslouchejte....

2015-10-09 09:57

#60914: -  

 Všeobecná deklarace lidských práv byla přijata 10.12.1948. V roce 1972 se k ní připojily i státy totalitní a tedy zločinné. Učinily tak bez vědomí občanů či s pochybným vědomím občanů a navíc vždy s "výhradami" k tomu či onomu. 

Tato deklarace mimo jiné definuje právo na azyl. 

Tedy jaké referendum chcete pořádat a o čem? O OSN, Všeobecné deklaraci lidských práv? Tato instituce a všechny její dokumenty nejen Všeobecná deklarace lidských práv jsou součástí našeho (tady si to dovolím) vývoje. Tam jsme dospěli a dle mého názoru je potřeba v rozvoji takových věcí pokračovat. 

Logicky se nabízí, že jste člověk s totalitním myšlením, komunista či nácek, kterým výše uvedený rozvoj správy veřejného prostoru světa nevyhovuje, ale co je velmi špatné, komunisté ani náckové nepřišli nikdy s níčím lepším ale vždy jsou přiraveni pořádat "referenda"  a to v uvozovkách, neboť již otázka referenda je věc velmi podstatná, jak se kdokoliv může přesvědčit u otázek "referenda" na Krymu. Obě totiž vedly na okupaci Ruskem - novým cccp. Obě odpovědi měly tentýž výsledek. 

Co se týče Halíka nesouhlasím s vámi. Považuji jej od vždy za žvaninala bez lidského fundamentu. Hodně toho přečelt a možná si mnohé pamatuje, ale bohužel velmi málo z přečteného pochopil. Problém této společnosti je, že lidem s titulem je ochotna naslouchat a mnohdy nezkoumat vlastní podstatu, zdali je v souladu s přirozeným řádem věcí či dokonce i jen s jejich vlastní zkušeností. Například soudružka "doc" Svihlíková a stbák "prof." Krejčí, jako dva extrémy, pokud pominu "ing." Miloše Zeman, to je super extrém. 

Odpovědi

Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk

#60923 Re: Re: Tedy naslouchejte....

2015-10-09 09:59:43

#60921: - Re: Tedy naslouchejte.... 

 Právo na důstojný život je jedním ze základních lidských práv OSN. Nájezdy muslimských vetřelců toto právo pošlapávají! Toto základní právo je porušeno i u desítek tisíc ČESKÝCH bezdomovců, kterým nikdo nepomůže.