MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#68873 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-)

2015-12-21 22:33

#68859: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-) 

 To se velmi pletete, ruská pakáž si s Hitlerem dělila Evropu a byli to oni společně, kdo začali II. světovou válku, na tom se dá změnit opravdu velmi málo, stejně jako už se nikdy nedá změnit vyvraždění polské vojenské elity v Katyni ruskou pakáží. 

Vedení války Rusy bylo vražedné pro vlastní obyvatele a pro vlastní vojáky, na tom se také nedá mnoho změnit, stejně jako miliony mrtvých zavražděných v gulagu. 

Neobviňuju Rusy, ale totalitní komunistickou pakáž, která vraždila vlastní obyvatele po milionech a to jak v míru tak v době války, kterou rozpoutala. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#68889 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-)

2015-12-22 01:26:14

#68873: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-) 

 

Tak už přiznejte Havloidi, že jste pohrobci Hitlera a Bandery. Nikdo není zvědavý na vaše rusofobní a protikomunistický kecy vyčtený z Mein Kampfu, které jakoby vylezly Goebblesovy z držky á to doslova a dopísmene. Například nacistická propaganda o Katyni, kterou provedli nacisti o rok později, než prohlásil Goebbles, který to hodil v rámci nacistické propagandy na SSSR, po provalení nalezení masových hrobů v roku 43 a po něm to opakovali nahnědlí poláci, banderovci a teď i vy. Stejně tak se poláci chystali spolu s Hitlerem na Rusko, ovšem Hitler poláky převezl a přepadl je ještě dříve. Ještě předtím v roce 1938 ovšem vtrhli po zradě západu při okupaci spolu s Hitlerem k nám a začali okupovat naše Těšínsko. Smlouvu o neútočení měli Rusové jako poslední v Evropě, když viděli, že se na ně západ vykašle, stejnou smlouvu měli i západní země. Hitlerovi nás Rusové také nedarovali. Vaše nenávist Českého národa a slovanů je zcela  očividná, stejně jako tomu bylo u nacistů.