MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#68876 Re: Snad nebude tak zle, pokud tedy nejste homosexuální sluníčka, nebo anarchističtí feťáci, volové

2015-12-21 22:43

#68871: - Snad nebude tak zle, pokud tedy nejste homosexuální sluníčka, nebo anarchističtí feťáci, volové 

 Vy jste komunista, když žijete v šílené přestavě, že "sloužite kapitalismu". 


Nepřihlášený uživatel

#68877 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-)

2015-12-21 22:48

#68867: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-) 

 Máte představu proč jste chodíl do školy? Nebylo to snad proto, aby jste se nenechal napálit každým idiotem, co vám věší bulíky na nos, že kapitalisté jsou vykořisťovatelé proletariátu? Nebylo to snad proto, abyste byl schopen oddělit pravděpodobné od nepravděpodobného, ideálně pravdu od lži, kulturní od nekulturního a mravné od nemravného? 

Vy jste opravdu takový zemanot, že těm naprostým blábolům, které tu šíříte,  věříté proletáři :-)? 


Nepřihlášený uživatel

#68878 Re: Re: Re: Re: Donald Trump je ruskýt troll? To co pronesl je dokonalá ruská demagogie.

2015-12-21 23:14

#68836: - Re: Re: Re: Donald Trump je ruskýt troll? To co pronesl je dokonalá ruská demagogie.  

 Moc tady nemachruj, my známe Ivanku Trumpovou a Trumpa mnohem déle, než průměrní američané. :))))))))


Nepřihlášený uživatel

#68879 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové

2015-12-21 23:18

#68877: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-) 

To nevíte, že nic takového se dnes ve škole neučí? základní, stření a vysoké humanitární obory má pod palcem rádobyhumanistická prolhaná propaganda havloidů a vysoké ekonomické školství ovládají Klausovci se svým nemilosrdným kapitalismem z 19. století, tam se mi něco takového snažili také namluvit, ale už jsem měl dost svého rozumu. :D


Nepřihlášený uživatel

#68880 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náck

2015-12-21 23:23

#68879: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové  

 Proto se snažíte vydávat naprosté bláboly za cosi reálného? Spíš to připomíná komunisty vydávající diktaturu proletariátu za demokracii, stejně jako jejich hraní si na volby, parlament, vládu "schvalovanou" parlamentem za cosi reálného. 


Nepřihlášený uživatel

#68881 Re:

2015-12-21 23:37

#68827: -  

 

 Stejně trapné a primitivní jako sám autor.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#68882 Re: Poskok Merkelové a Obamy

2015-12-21 23:38


Nepřihlášený uživatel

#68883

2015-12-21 23:48

Trump říkal, že Obama přišel odnikud (z pralesa). Než tu opici dosadili na místo prezidenta, tak o ní v USA nikdy, nikde a nikdo neslyšel, žádný záznam, ani rodný list nemá. :D 


Nepřihlášený uživatel

#68884

2015-12-21 23:50

Jdou po mně jako po disidentech. Škoda že nemůžu sedět s Dukou, pokecali bychom. Martin Konvička otevřeně promlouvá

 

 

Důvodem trestního stíhání mají být vaše výroky na Facebooku. Co si o obvinění myslíte a jak situaci vnímáte?

Z trestního stíhání jsem trochu zahořklý. Vnímám je jednak jako zneužití pravomoci státní zástupkyně, která se sice chová jako aktivistka, ale trestní oznámení neopominula podat na hlavičkovém papíru státního zastupitelství, kde pracuje; jednak je vnímám jako přímo účelově cílené na mě. Jediné, co považuji v tomto stíhání za pozitivní, je, že se prokázalo, že naši členové ctí presumpci neviny a stejně se chová i vedení školy, kde pracuji. Nápadné ale je, že mě obvinili 18. listopadu.

Takže vnímáte i politický podtext? Souvislost s děním 17. listopadu na Albertově?

Samozřejmě, i když nelze přehlédnout, že moje trestní stíhání bylo dlouhodobě připravováno. Svědčí o tom fakt, že ve spisu jsou založeny dva znalecké posudky. Pikantní je, že jeden z nich – vypracovaný katolickým teologem – prokazuje, že islám je náboženství míru. Že migrační vlna nemá ani s islámem, ani s násilnými trestnými činy nic společného; a že v podstatě s islámem v Evropě nejsou vůbec žádné problémy...


Nepřihlášený uživatel

#68885

2015-12-22 00:02

 Vážení, všímáte si jak se nám ti pravdoláskáři a sluníčkáři odkopávají? U voleb, a je jedno u jakých, jestli u nás nebo v zahraničí, pokud nevyhraje ten jejich, tak spustí ryk, že demokracie a hodnoty ( přiznám se, že to slovo hodnoty už nemůžu ani slyšet - to je podobné jak bolševik bojoval za mír, tak ti dnešní "bolševici" bojují za hodnoty), jsou ohroženy. Podle nich demokracie je jen tehdy, když vyhraje ten jejich, fakt demokraté každým coulem.


Nepřihlášený uživatel

#68886 Re: Re: StBák Bureš alias Babiš je směšný...

2015-12-22 00:27

#68549: - Re: StBák Bureš alias Babiš je směšný... 

 Souhlas, pokud "podnikatel" nemá pár tisíc na pokladnu, kterou si odepíše z daní, tak nejspíše ani nemá na výplaty pro své zaměstnance, či alespoň minimální zisk, nebo na jakékoliv investice, tím pádem ani neodpovídá ekonomické definici podnikatele  a nemá cenu se dál takto trápit. Další, řekl bych pravděpodobnější (vím například, jak to chodí v pohostinství v Praze) možnost je,  že by chtěl "podnikatel" nadále okrádat stát. Takoví protestující ovšem především patří do kriminálu, čí by měli alespoň státu nahradit škodu za léta okrádání a pokutu. Proto by měli být všichni protestující pro jistotu velice podrobně zkontrolováni státem. Hlavně se příslušné orgány nesmí nechat ukřičet těmito sprostými podezřelými, že se jedná o šikanu ze strany státu a jsou pošlapávána jejich práva, jak mají ve zvyku.


Nepřihlášený uživatel

#68887 Re: Re: :-)

2015-12-22 01:00

#68874: - Re: :-) 

 Raději bez proudu a s Ruskem, než s proudem a s banderovci, říkají na Krymu. :D

 

 


Nepřihlášený uživatel

#68888 Re: Re: :-)

2015-12-22 01:16

#68874: - Re: :-) 

 Samozřejmě se jedná o podřadný lživý propagandistický blábol z podřadného prolhaného propagandistického plátku patřícího podřadnému gaunerovi Bakalovi přímo ovládajícímu podřadnou havloidní mafii, včetně její pobočky na Kavčích horách. Tito mafiáni se bojí o své nakradené majetky jakoo o ně přišli oligarchové v Rusku, proto jim více vyhovuje zdejší zlodějský oligarchistický bordel bez pravidel, tzv. Jelzinovského typu. krytý zločinci z USA.


Nepřihlášený uživatel

#68889 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-)

2015-12-22 01:26

#68873: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-) 

 

Tak už přiznejte Havloidi, že jste pohrobci Hitlera a Bandery. Nikdo není zvědavý na vaše rusofobní a protikomunistický kecy vyčtený z Mein Kampfu, které jakoby vylezly Goebblesovy z držky á to doslova a dopísmene. Například nacistická propaganda o Katyni, kterou provedli nacisti o rok později, než prohlásil Goebbles, který to hodil v rámci nacistické propagandy na SSSR, po provalení nalezení masových hrobů v roku 43 a po něm to opakovali nahnědlí poláci, banderovci a teď i vy. Stejně tak se poláci chystali spolu s Hitlerem na Rusko, ovšem Hitler poláky převezl a přepadl je ještě dříve. Ještě předtím v roce 1938 ovšem vtrhli po zradě západu při okupaci spolu s Hitlerem k nám a začali okupovat naše Těšínsko. Smlouvu o neútočení měli Rusové jako poslední v Evropě, když viděli, že se na ně západ vykašle, stejnou smlouvu měli i západní země. Hitlerovi nás Rusové také nedarovali. Vaše nenávist Českého národa a slovanů je zcela  očividná, stejně jako tomu bylo u nacistů.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#68890 Re: Bude rusákov do konce roku kupovat dolary za 75 nebo za 80 ruských bonů?

2015-12-22 01:50

#68838: - Bude rusákov do konce roku kupovat dolary za 75 nebo za 80 ruských bonů?  

 

Pavel Páral: Je konec všem fiskálním paktům a bankovním uniím


To, co nežije, hnije a rozpadá se. A naše věčně se integrující Evropská unie dostala migrační krizí a autonomní politikou Německa zřejmě ránu z milosti, když už v poslední řecké krizi bylo zjevné, že je v posledním tažení. Ještě se to bude chvíli tajit (jako smrt Brežněva), ale příznaky jsou viditelné.

Patří mezi ně nejspíše i překvapivě měkké rozhodnutí Evropské centrální banky (ECB) z počátku prosince. Trhy čekaly výrazně razantnější uvolnění měnové politiky. Vedení ECB vysílalo jasné signály, že ekonomika eurozóny potřebuje dostat další a silnější impulz. Ale nestalo se a je dost pravděpodobné, že je to odrazem politických rozporů členských zemí.

Státy jižního křídla a Francie v poslední době zcela rezignovaly na strukturální reformy a fiskální úspory a dožadují se, aby za ně jejich problémy vyřešila ECB měnovou politikou. Severní země vědí, že to tak nefunguje a perspektivně to vede jen ke skrytým a mohutným fiskálním transferům ze Severu na Jih, a to odmítají akceptovat. Ekonomiku eurozóny čeká zlé období a nebude krátké ani prosté lokálních krizí způsobených podstatou fungování společné měny.

Už se to sype

Jednu takovou momentálně prožívá Finsko, dlouhá léta evropský premiant v inovacích, technologiích, fiskálu i správě státu. Stačil pád Nokie a problémy dřevařského průmyslu namíchané s nemožností využít adaptačního mechanismu plovoucího kurzu a jsou tu potíže, z nichž nebude vůbec jednoduché se dostat.

Padesát tisíc Finů se tak podepsalo pod petici požadující vypsání referenda o vystoupení z eurozóny. Referendum by sice musel schválit parlament, což nejspíš zatím neudělá, ale vnitřní devalvace, kterou bude muset Finsko projít úplně stejně jako Řecko, udělá s politickými postoji v zemi hodně.


 

Přes moře v Dánsku zase v jiném referendu voliči odmítli přijmout více než dvacet směrnic EU týkajících se policejní a justiční politiky a spolupráce v těchto oblastech s bruselskými institucemi. Jednoznačně nechtějí už žádné pravomoci svěřovat Bruselu, a obzvláště ne v této politicky citlivé otázce.

Do toho přijde Nizozemsko, evidentně v nějaké tiché dohodě s Německem, s testovacím balonkem v podobě „minischengenu“, kdy by volně prostupné hranice fungovaly jen mezi Rakouskem, Německem, Nizozemskem, Belgií a Švédskem, jako nátlakovou hrou na zbytek Evropanů, aby se vzdali suverenity a podřídili se proimigrantské azylové politice těchto zemí. Představa, že na toto vydírání někdo přistoupí, může být jen plodem bezradného zoufalství eurofederalistických inženýrů tváří v tvář politické realitě.

Volby na dohled

A pod těmito tektonickými zlomy již bublá láva – v podobě nejprve regionálních a zemských voleb. A o rok později i voleb nejdůležitějších. Nejdříve ve Francii, kde má Marine Le Penová našlápnuto k historickému úspěchu. A příští rok na jaře volby v důležitých zemích Německa, kde Alternative ?ür Deutschland může totálně otřást politickou scénou. Přinejmenším na východě země se bude muset podílet na moci a tradiční strany mají už teď opocená záda. Na to, že po volbách do Bundestagu v roce 2017 nezůstane v Německu kámen na kameni, lze s úspěchem sázet už dnes.

To, že jsou passé jakékoli představy o společné azylové a imigrační politice, je asi jasné každému, kdo čte noviny. Stejně je ale konec se všemi fiskálními pakty a bankovními uniemi směřujícími k mohutným rozpočtovým transferům ze Severu na Jih a společnému ručení za státní dluhy. Tím se docela výrazně snižuje i udržitelnost společné měny v delším než střednědobém horizontu. A skutečnost, že bruselská administrativa v této situaci přijde s novelou směrnice o zbrojních průkazech, která je bude vyžadovat i od majitelů stříkacích pistolek, jen prokazuje, že cesty zpátky není.

Nejchitřejší havlysta

#68891

2015-12-22 01:54

 Tadle petyce stojý za viližprdel mího starího a za mích sto hoven, já nechcy co sy lydi zvolyly a pořád nic. MUSýme zase hodit vajýčka aspoň na toho německího prasidenta jako mynule, abi nám Zeman nedělal ostudu v Západným Německu a vůbec všude, gde měly rády toho jejych Hytlera, teda v Kijevje, Brusely, Výdny, Pažýžy a Řýmě a Matridu a Fašyngtonu a taki anglytská královna a Estonsko a Lytva a Lotišsko a Chorvatsko a a taki u muslymů a až v Japonsku! A ty co neměly rádi Hytlera to bili Rusko a Čýna a taki Srbsko! S těma neslavýme! A tag by to udělal i tatýček Masařýk, jako střýlel do dělníkú s tim vajýčkem a Havel bi ho na něj hodil jako humanytární atomovou bombu jako ameryčani. A to je noplesa jako rudé karty v Čýně. A taki bisme měly zbourat Zemanovy hrad, abi češy teda Zeman vyděly, když jym nestačylo že jsme jym ukrádly simbol státnosti. A taki bi jsme měly řýct tomu Zemanovy abi mluvyl a choval se slušně! Třeba jako knýže, kdiš nespý a nebo poctyvec Kalousek, kdiš neschovává ti mylyardi. A taki bi jako Kalousek nemněl pýt a chovat se slušně k mládežy.

 

  


Nepřihlášený uživatel

#68892

2015-12-22 02:37

Putin chujlo!


Nepřihlášený uživatel

#68893 Re:

2015-12-22 02:39

#68891: Nejchitřejší havlysta -  

 Debilní obsah,jako je debilní sám autor.


Nepřihlášený uživatel

#68894 : Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové

2015-12-22 02:42

#68879: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové  

 S takovými primitivy , jako jsi ty, ten kapitalismus jenom tak nevybudujeme!


Nepřihlášený uživatel

#68895

2015-12-22 02:44

Za pár let po ruském švábovi "ani pes neštěkne".


Nepřihlášený uživatel

#68896

2015-12-22 02:55

Lidé si za svoji chudobu mohou sami!


Nepřihlášený uživatel

#68897 Re:

2015-12-22 07:27

#68896: -  

 Ty jsi chudý duchem!


Nepřihlášený uživatel

#68898 Re: Re: Re: StBák Bureš alias Babiš je směšný...

2015-12-22 08:30

#68886: - Re: Re: StBák Bureš alias Babiš je směšný... 

 proc zijete v silene představě, ze to v pohostinstvi eet zmeni. Stále bude platit, ze to musíte zkontrolovat. Proc by cadt jidel nemohla projit jednou pokladnoz a druhá část druhou nepripojenou? Dokud tam neprijedete na kontrolu nevíte nc a totéž platí i bez eet. Tedy je to hloupost po všech stránkách.


Nepřihlášený uživatel

#68899 Re:

2015-12-22 08:33

#68883: -  

 Trump provozuje typickou ruskou trolli propagandu. Rusko si na Trumpovi zkouší, co ny mohlo platit na Američany. Rusové to s Trumpem zkouší uplne stejne jako tady se Zemanem, viz i jeho naprosté lživé blaboleni o oponentech.


Nepřihlášený uživatel

#68900 Re: Re: Re: :-)

2015-12-22 08:35

#68887: - Re: Re: :-) 

 To zni asi tak pravdepodobne, jako ze Putin neni kgbacky komunista. :-)