MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#68851 Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-)

2015-12-21 17:51

#68844: - Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-) 

 Miliony lidí si povraždili Rusové v gulagu a další miliony povraždili diky barbarskému vedení II. světové války. 

Demokracie se od totalit liší tím, že veřejný prostor spravují občané a ti nemají ani ten nejmenší zájem, aby umírali vlastní vojáci a dokonce nemají ani ten nejmenší zájem, aby umírali civilisté protivníka ať už je je jakýkoliv a dokonce nemají zájem na tom, aby umírali vojáci protivníka. To je důvod, proč když už musí vést válku jí vedou tak, aby nemusli zbytečně umírat jejich vojáci. 

S milony "nevinných" mrtvých díky západnímu způsobu životy si tedy běžte do karusele. 


Nepřihlášený uživatel

#68852 Re: Re: Re: Re: Jsem bohaty,jsem opravdu bohaty. Ja nepotrebuji neci penize.

2015-12-21 17:53

#68850: Wikipedie - Re: Re: Re: Jsem bohaty,jsem opravdu bohaty. Ja nepotrebuji neci penize. 

 Nemaji ti Scull and Bones neco spolecneho se Skotskymi piraty a jejich vlajkou?

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-12-21 18:21



Nepřihlášený uživatel

#68854 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Donald Trump je ruskýt troll? To co pronesl je dokonalá ruská demagogie.

2015-12-21 18:23

#68843: - Re: Re: Re: Re: Re: Donald Trump je ruskýt troll? To co pronesl je dokonalá ruská demagogie.  

 Trump je proti Gatesovi a Jobsovi naprostý ubožák a to nejen lidsky, ale především finančně a podnikatelskou invencí. Podnikat v hazardu umí každý idiot, jen když má dostatečně hroší kůži. I proto logicky Trump nebude zvolen, neboť jeho propojení s organizovaným zločinem je díky jeho "podnikání" naprosto evidentní, přestože za to nebude možná nikdy odsouzen a činnosti organizovaného zločinu se může účastnit "jen" zprostředkovaně. 

To ale nic nemění na tom, že pravděpodobně využívá ruskou propagandu a ta si na něm zkouší, jak je možné Ameřičany ovlivňovat. V ČR to měla ruská propaganda snadné, neboť díky komunistického školství má populaci z velké části připravenu na libovolnou lež, tedy nebylo problém vyfabulovat Zemana jako "přijatelného" politika. V Americe to mají neskonale složitější, neboť se jedná o svobodný svět a tedy občané si váží své demokratické ústavy a přestože nadávají na kde koho, nikdy v životě by nevolili člověka, který toho "kde koho" chtěl jakkoliv omezovat či dokonce likvidovat, bohatě jim stačí zákony a jejich dodržování, nebotřebuj a nesnášelí "politiky" "spasitele". 


Nepřihlášený uživatel

#68855 Nebude tím, Krym nikdy ruský nebyl, neboť to není technicky možné?

2015-12-21 18:32

Vedení Krymu se pohádalo s ruskou vládou. Moskvou slibovaný blahobyt zatím nepřišel

 

  • Po ruské anexi čekali obyvatelé poloostrova Krym rychlý nárůst blahobytu.
  • Velmi ambiciózní Ruské investiční plány se ale postupem času ukazují nebýt tak úspěšnými, jak krymské vedení původně očekávalo.
  • Narůstající frustrace vyvolala spor mezi ruským a krymským vedením.

Nepřihlášený uživatel

#68856 To jako, že KGBáci z Kremlu nekradou? :-)

2015-12-21 18:54

Případ Čajka: Synové generálního prokurátora jsou napojeni na mafii. Navalnyj ukázal důkazy


Nepřihlášený uživatel

#68857

2015-12-21 19:12

#68854: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Donald Trump je ruskýt troll? To co pronesl je dokonalá ruská demagogie.  

 Podnikat muze kazdy idiot? To urcite musis vlastnit nejmene marmeladove doly.

Majitel zeměkoule tatíček Bush a jeho věrný poddaný
Nepřihlášený uživatel

#68858 It's O.K. to be GAY!

2015-12-21 19:30


Nepřihlášený uživatel

#68859 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-)

2015-12-21 19:39

#68851: - Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-) 

 Milióny indiánů a černochů povaraždili američané. Jenom nacistické zvíře může obiňovat Rusy z jejich stylu vedení války. Všichni mrtví za 2. světové války, včetně obětí holokaustu jdou na účet německých nacistů, kteří jediní tuto váíku rozpoutali. Ještě by se dalo uvažovt o Britech a Francouzech, kteří nás Hitlerovi darovali, nebo o Polácích, kteří se spojili s Hitlerem a začali nás okupovat už v roce 1938. A zkus to zpochybnit, nacisto.


Nepřihlášený uživatel

#68860 Re:

2015-12-21 19:45

#68801: hnUϟϟAci -  

 :)))))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#68861 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-)

2015-12-21 20:14

#68859: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-) 

 Tvulj zidovsky pra-pra-pradedecek pasoval otroky z Afriky a tam je draze prodaval na trhu.V sobotu mel zavreno protoze drzel sabes.

Tatíček Plevel, pardon, Havel

#68862

2015-12-21 20:21

Domnívám se, že během zásahu NATO v Kosovu existuje jeden činitel, o kterém nikdo nemůže pochybovat: nálety, bomby, nejsou vyvolávány hmotným zájmem. Jejich povaha je výlučně humanitární. To, co je zde ve hře, jsou principy, lidská práva, jimž je dána taková priorita, která překračuje i státní suverenitu. A to poskytuje útoku na Jugoslávskou federaci legitimitu i bez mandátu OSN.


Nepřihlášený uživatel

#68863 Re:

2015-12-21 20:26

#68862: Tatíček Plevel, pardon, Havel -  

Srbaci dostali pres drzku za to ze zabili Arcivevodu z Konopiste,toho tlustyho,naboznyho. 

Pohrobek Václava Havla

#68864 Re:

2015-12-21 20:26

#68862: Tatíček Plevel, pardon, Havel -  

 Lidská práva muslimských teroristů a obchodníků s heroinem a lidskými orgány je to nejcennější, co máme.

Havel = vrah slovanů Hitler?
Nepřihlášený uživatel

#68865 Re: It's O.K. to be GAY!

2015-12-21 20:29

#68858: Tatíček Bush - It's O.K. to be GAY! 

 Takže Havel nebyl tatíček, nýbrž synáček. Matičkou toho chazara byla nejspíše chazarská ježibaba Albright. Vypečená rodinka s krví slovanů na rukou. 


Nepřihlášený uživatel

#68866 Re: Re:

2015-12-21 21:09

#68863: - Re:  

Srbové byli vždy borci. Takovýho knížecího Rakušáka je nejlepší zastřelit, ten umí jenom škodit a nenávidět Čechy.


Nepřihlášený uživatel

#68867 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-)

2015-12-21 21:15

#68861: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-) 

 A jmenoval se Havel. Pak si za to koupil Lucernu a Barrandov. :D Ovšem jeho potomek za války byl tak mazaný žid, že udával další židy a kámošil s nacisty a vesele dál na Barrandově a v Lucerně za protektorátu rejžoval. Malého Vašíka zatím houpal Heydrich v Lucerně na kolenou. Posléze se divil, že mu tu Lucernu a Barrandov zase sebrali (ne komunisti, ale kapitalisti podle Benešových dekretů). Ovšem mazaný Vašík si to vše zase uloupil zpět a presstitutky a justiční mafie si nedovolily ani ceknout. "Svou" půlku Lucerny prodal za přemrštěnou cenu 200 miliónů  státnímu podniku Chemapol vedenému stbákem Junkem, který pak celou Lucernu za 170 miliónů, tedy s obrovskou ztrátou prodal dál a tím byl náš stát podruhé Havlem okraden. 

Detaily zde 

a třeba zde

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-12-21 21:34



Nepřihlášený uživatel

#68869

2015-12-21 21:53

 Pro začátek uvedu jen nesmysly západní propagandy. Média se infikovala chronickým virem protiruské a protiputinovské nenávisti, proto lze neustále číst rozličné báchorky, viz. tvrzení, že Krym je stejná záležitost jako Sudety. Shoda je však pro Kyjev pouze v jednom – Mnichovská dohoda, kterou podepsaly stejné země, jako dnes politickou asociační dohodu Ukrajiny s EU, nutící ji k odtržení vazeb s Ruskem a kroku do propasti. Tenkrát byly odmítnuty přátelské nabídky SSSR, dneska Ruska. To už spíš obrazně Majdan jako Sudety…

Paralela s rozbitím Československa na konci třicátých let zaujala i podřadná média. Britský bulvární deník Daily Mail porovnal Putinův projev o připojení Krymu a Sevastopolu k Rusku a proslov Adolfa Hitlera z října 1938 o obsazení Sudet. „V lidských srdcích a myslích byl Krym vždy integrální součástí Ruska,“ prohlásil Putin. „Německé sudetské obyvatelstvo bylo a zůstane německé,“ cituje Hitlera deník. O tom zásadním však ani slovo. Holt, bulvár. Sudety totiž nebyly nikdy německé; Němci se v Sudetách usídlili ve 13. století dobrovolně na pozvání přemyslovským králem Přemyslem Otakarem I. a souhlasili, že budou patřit oni a jejich potomci k této zemi a pod správu místních úřadů a panovníků… I v dobách, kdy jsme existovali pod Habsburky nebylo Království České nikdy fakticky zrušeno.

Krym naproti tomu patřil od roku 1783 Rusku, kdy jej připojila ke své říši carevna Kateřina Veliká. Poloostrov měl důležitou roli v omezování osmanského vlivu v regionu východní Evropy, což bylo až do poloviny 20. století. Tehdy „totalitní praktiky Sovětského svazu vedly k začlenění ARK do Ukrajinské SSR“; jednalo se o svévolný akt Chruščova bez opory v tehdejší sovětské ústavě. Německo bylo v roce 1938 jednoznačně totalitní diktaturou. Dnešní Ruská federace má naproti tomu všechny znaky demokratického státu – ústavu, volené instituce, prezidenta, parlament a vládu. V zemi fungují nezávislá média a existuje systém více politických stran. Navíc referendum na Krymu proběhlo spontánně, bez násilí a donucovacích prostředků…

Server Pohled Zvenku.cz uvedl: Jednou ze silných amerických reakcí bylo prohlášení Hillary Clintonové, co je evidentně stále pod vlivem psychického trauma jako manželka, podvedená orální nevěrou svého manžela Billa. Bývalá americká ministryně zahraničí kritizovala udělování ruských pasů občanům Ukrajiny: „Jestli se vám to zdá povědomé, jedná se o to samé, co dělal Hitler ve třicátých letech.“ Tehdejší taktiku Německa podle ní připomíná i ruská rétorika: „Hitler stále říkal, že etničtí Němci v zemích jako je Československo nebo Rumunsko jsou utlačováni.“ Prohlášení Hillary Clinton si však ve Spojených státech vysloužilo kritiku. „S těmito historickými analogiemi musíme být opatrní,“ řekl deníku The Washington Post bývalý americký diplomat Lawrence J. Korb. „Mohou více uškodit, než pomoci. Ať je Putin cokoliv, není jako Hitler.“ Hillary později ke svému prohlášení dodala, že jejím cílem bylo, aby lidé měli „malou historickou perspektivu“. Odmítla, že by srovnávala Putina s Hitlerem. „Navrhuji, že bychom se možná měli poučit z taktiky, která byla použita dříve…“

Nikdo ze sudetských Čechů a hlavně Židů nezapomene na “křišťálovou noc” z 9. na 10. listopadu 1938; v Sudetech, které po Mnichovské dohodě už šest týdnů patřily německé říši, nacisté vypálili a poškodili na 35 synagog, celkem jich bylo v Německu vypálených a zdemolovaných 267, k tomu přes 7 500 vypleněných židovských obchodů a bytů, 91 přímo při pogromu zabitých Židů a 30 tisíc židovských osob uvězněných v koncentračních táborech Dachau, Buchenwald a Sachsenhausen. Sudety se rozkládaly v prostoru od ašského výběžku přes Karlovarsko, oblast Českého středohoří, Liberecko, krkonošské a orlické podhůří až na Jesenicko a Opavsko…

Německu tak bylo na rozdíl od Krymu násilím postoupeno území o rozloze 28 680 km, kde bylo celkem 3 751 obcí, v nichž žilo 3 653 292 obyvatel. Z toho bylo přes tři a půl milionu československých státních příslušníků, podle národnosti Němců, Čechoslováků a Židů. Po 1. říjnu 1938 se české obyvatelstvo ocitlo v pozici národnostní menšiny, která neměla naprosto žádná národní práva. Byly zrušeny všechny české politické strany a spolky, jejich majetek byl zabaven ve prospěch Říše. V úředním styku byl zakázán český jazyk, česky se nesmělo mluvit ani na veřejnosti a v dopravních prostředcích. Češi nesměli vykonávat zaměstnání v kterékoliv instituci státní správy, dále nesměli vykonávat žádné politické funkce, ani na obecní úrovni. Postupně byly zrušeny všechny české noviny, byl zakázán tisk českých knih, do kin nesměl přijít žádný český film, bylo zrušeno české vysílání v rozhlasu.

Omezována a nakonec zakázána byla i česká divadelní ochotnická představení, fotbalová utkání, taneční zábavy, poutě, veřejná procesí i kázání a bohoslužby v češtině. Zavřena byla většina českých veřejných knihoven, české střední školy, omezen byl počet základních škol. Češi byli znevýhodňováni při získávání práce, a po okupaci Čech a Moravy odcházeli do Protektorátu. Postupně byly hospodářským tlakem likvidovány drobné české podniky, docházelo ke konfiskaci českého zemědělského majetku. Do roku 1943 se ocitlo v německých rukou zhruba 75 tisíc hektarů půdy, kterou dříve vlastnili Češi. Kromě toho byli Češi omezováni v nakládání se svým majetkem, nesměli ho dále prodávat do českých rukou. Stejná opatření zavedli nacisté proti Židům. O něčem podobném dnes na Krymu vůči Ukrajincům či Tatarům vůbec ani neuvažovali… Krym a exprezident Francie Valery Giscard d’Estaing

Kde nic není, ani čert nebere. Ukrajině ubývají dezertující vojáci, proto jsou nervózní také v EU a USA. A konkrétní zvyšování příjmů krymských dezertérů? Není pravda, že má Krymský poloostrov krizi; možná se nemají jako v bavlnce, avšak i tak pro vojáky s ruským pasem je na Krymu plat pětkrát vyšší, než měli v ukrajinské armádě, pětinásobné jsou i slibované penze, a co víc, lze je dostat o dvacet let dříve, než v ukrajinské armádě. Putin nařídil zvýšit na Krymu všechny penze na ruskou úroveň, což v praxi znamená jejich takřka zdvojnásobení. Bratru zvýšení životní úrovně Krymu za 36 miliard rublů. Proč ne, ušetří přece za nájemní smlouvy v Sevastopolu a za zrušení slevy na svůj EU zaplacený plyn pro Ukrajinu. Nechal vytvořit federální ministerstvo pro záležitosti Krymu, už v červnu se zvýšily platy státních zaměstnanců na Krymu na ruský celostátní průměr. Obdobně chce Moskva pomoci i krymským důchodcům, se zvýšením výdělků mohou počítat i ruští vojáci a policisté, kteří slouží na Krymu


Nepřihlášený uživatel

#68870 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Donald Trump je ruskýt troll? To co pronesl je dokonalá ruská demagogie.

2015-12-21 22:08

#68843: - Re: Re: Re: Re: Re: Donald Trump je ruskýt troll? To co pronesl je dokonalá ruská demagogie.  

 A hňup se pozná podle toho, že při převodu textu do češtiny ten bilión nepřevede na miliardu, víš hňupe? Ale to se stává i menším hňupům, než jsi ty, tak si z toho nic nedělej.


Nepřihlášený uživatel

#68871 Snad nebude tak zle

2015-12-21 22:18

I ti nejmírumilovnější a nejhodnější muslimové musí uctívat a dodržovat korán. Samozřejmě nám hned nebudou řezat hlavy, budou potřebovat služebníky a údržbáře. Já jsem celý život údržbář a služebník kapitalismu. Cítím se ponížený a zneužívaný, vykořisťovaný... Jako chlap bych asi v islámu dokázal žít. Možná i nějaké radosti a slasti bych mohl užívat. Ale do Meky se mi nechce chodit. A svoji ženu? tu bych asi omezovat a trestat mohl . A dokonce musel. No možná to nebude tak hrozné Koupím si modlitební kobereček, křestní list budu muset asi schovat a to bude asi jediná změna v mém životě. Nyní Sloužím kapitalismu, tak budu sloužit islámu. Na pivo a na pláž si občas zajedu do Ruska, snad mi Aláh tu malou neřest promine. A jestli usekají ruce těm, co rozkradli republiku, tak jim ti, co budou mít čím, ještě nakonec zatleskají.

Nepřihlášený uživatel

#68872 Re: Máte problém s funkční gramotností?

2015-12-21 22:27

#68857: -  

 Podnikat v hazardu může každý idiot, viz. tisíce heren naprostých kreténů v ČR.  Tedy když si myslíte, že citujete, tak necitujte jak komunističtí blbové Zeman s Ovčáčkem. 


Nepřihlášený uživatel

#68873 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-)

2015-12-21 22:33

#68859: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Komunisté vždy "plní přání voličů" :-), stejně jako náckové :-) 

 To se velmi pletete, ruská pakáž si s Hitlerem dělila Evropu a byli to oni společně, kdo začali II. světovou válku, na tom se dá změnit opravdu velmi málo, stejně jako už se nikdy nedá změnit vyvraždění polské vojenské elity v Katyni ruskou pakáží. 

Vedení války Rusy bylo vražedné pro vlastní obyvatele a pro vlastní vojáky, na tom se také nedá mnoho změnit, stejně jako miliony mrtvých zavražděných v gulagu. 

Neobviňuju Rusy, ale totalitní komunistickou pakáž, která vraždila vlastní obyvatele po milionech a to jak v míru tak v době války, kterou rozpoutala. 


Nepřihlášený uživatel

#68874 Re: :-)

2015-12-21 22:37

#68869: -  

 

Vedení Krymu se pohádalo s ruskou vládou. Moskvou slibovaný blahobyt zatím nepřišel

  • Po ruské anexi čekali obyvatelé poloostrova Krym rychlý nárůst blahobytu.
  • Velmi ambiciózní Ruské investiční plány se ale postupem času ukazují nebýt tak úspěšnými, jak krymské vedení původně očekávalo.
  • Narůstající frustrace vyvolala spor mezi ruským a krymským vedením.

Vazby s Ruskem si představujete jako tisíce soch zločince Lenina rozesetých po Ukrajině? 


Nepřihlášený uživatel

#68875 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Donald Trump je ruskýt troll? To co pronesl je dokonalá ruská demagogie.

2015-12-21 22:41

#68870: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Donald Trump je ruskýt troll? To co pronesl je dokonalá ruská demagogie.  

 Hňup se pozná spíše podle toho, že účelově kombinuje "angličtinu" s češtinou a navíc ještě v matoucí slově jinak používaném v agličtině a jinak v češtině :-).