Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7828 NWO V ČR POMOCI UPRCHLIKU

2016-03-25 13:04

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

RIFD OTROČENÍ VLASTENCŮ-Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7860 Re: NWO V ČR POMOCI UPRCHLIKU

2016-03-25 19:29:59

#7828: - NWO V ČR POMOCI UPRCHLIKU 

 

Nova sice odstartovala mohutnou kampaň k návratu slavné soutěžní show Chcete být milionářem? s Konvičku (55) nově na postu moderátora, po celé zemi jsou rozesety billboardy s jeho tváří, z ledničky na nás nekoukal jen omylem, i přes takovou masírku ale nedopadla nijak slavně. První díl ve sledovanosti porazil i Agát Hanych neboli Tomio Okamura (32) . Hlasujte v anketě na konci článku!

 

V kategorii nad patnáct let Vašuta sledovalo 984 tisíc diváků, zatímco Ohnivý kuře, jež má sice na Československé filmové databázi hodnocení čtyřicet procent, ale je to na české seriály ještě pořád slušný nadprůměr, mělo o 59 tisíc diváků víc a stalo se jedničkou středečního večera.

A to přesto, že Prima proti mnohem silnější opozici většinou nevítězí, s nadsázkou se dá říct, že prakticky jen při výpadku signálu Novy. Stanice přitom Milionáře (kdysi startoval se sledovaností tři milióny diváků) nasadila místo původního seriálu Drazí sousedé. Ten 14. března Ohnivý kuře porazil, aspoň první část, druhá už ho taky předběhla. A o dva dny později měl seriál s receptem na konci téměř o čtvrt miliónu diváků víc, než novácká nabídka.

Diváci zatím na internetu o návratu Milionáře horečně diskutují. Na pováženou podle nich je například to, že mezi soutěžními otázkami se často vyskytují ty ohledně bulvárních drbů či vysílání Novy.

„Chytrý soutěžící se spoustou znalostí, který by měl šanci vyhrát větší sumu, vysílání téhle stanice těžko bude sledovat. Je to nesmyslné,“ zlobí se například jeden z diváků.

Jiní zase tvrdí, že Marek Vašut je na účastníky vědomostní soutěže, která se natáčí v Kolíně nad Rýnem, poměrně drsný.

Až další díly ale ukáží, jak soutěž dopadne. Tohle byl jen začátek a sledovanost, otázky i Vašut se mohou výrazně změnit! 

 

Co říkáte na Marka Vašuta v Milionáři?