Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7885 PALMYRA SYRSKA ARMADA OSVOBOZUJE ZATIM CO MEDIA LŽOU ZEMIM ŽE USA POMAHA

2016-03-26 10:30

Boje mezi syrskými vládními vojsky a bojovníky teroristického uskupení Islámský stát (v Rusku zakázáno) probíhají prakticky ve všech čtvrtích Palmýry kromě historické části města, oznámil z místa události zpravodaj RIA Novosti.

VICE-První záběry osvobozené syrské Palmýry. VIDEO

Armáda a domobranci obnovili v sobotu ráno útok na Palmýru, postupují k centru města ze severozápadu a jihovýchodu.

Teroristé kladou houževnatý odpor ve vzdálenosti jednoho kilometru od vojenského letiště a ve čtvrtích u citadely.

Více: PALMYRA BOJE S IS

Armáda a domobrana donutily bojovníky, aby opustili hotelový areál Palmýry, a začali se tam opevňovat. Vytlačují teroristy do středu města. Bojovníci střílejí z minometů a velkorážních kulometů.

Více: FAKTA ZE SYRIE PALMYRA VIDEO

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7934 Re: PALMYRA SYRSKA ARMADA OSVOBOZUJE ZATIM CO MEDIA LŽOU ZEMIM ŽE USA POMAHA

2016-03-26 20:57:44

#7885: - PALMYRA SYRSKA ARMADA OSVOBOZUJE ZATIM CO MEDIA LŽOU ZEMIM ŽE USA POMAHA 

 

Poprvé jeden z partnerů odmítá

„Je ironií, že když dojde na situaci, ve které jeden z vás nechce sex, vypovídá to o vašem sexuálním potenciálu,“ myslí si zmíněná odbornice a dodává, že odmítnout je v pořádku, ovšem s vysvětlením.

Pokud nejste v náladě, dobrý způsob, jak neztratit respekt a sympatie partnera, je ubezpečení. „Je to jenom únava, nic víc. Ráno brzy vstávám, potřebuji si odpočinout.“ Takhle se partner nebude cítit odmítnutý jako milenec a nebude to přehnaně řešit. Tato první – dospělá – reakce je důležitá pro budoucnost.

Rozdávání rozkoše bez oplátky

Sari Locker říká, že okamžik, kdy upřednostníte partnerovu rozkoš před tou svojí a soustředíte se pouze na druhého, aniž byste očekávali protislužbu, je přímo magický. „Jedná se o velký krok vpřed,“ popisuje sexuoložka, podle níž se přes tuto hranici dostane každý milostně vyvážený a fungující pár. (To malé procento by se nad sebou mělo zamyslet.)