Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7902 Plán na odzbrojení EU

2016-03-26 12:56

Plán na odzbrojení EU

V EU tak končí možnost legálního vlastnictví zbraní. To je také jeden z cílů této eurokomisařky:

Odzbrojení občanů, kteří své zbraně vlastní legálně. Od toho kroku si slibuje snížení násilí páchaného zbraněmi. Tedy alespoň v to doufá, sama tomu přeci nemůže věřit, protože tak hloupá určitě není.

Samozřejmě to nemůže fungovat. Všichni vědí, že legální zbraně nepředstavují problém - tím jsou nelegálně držené zbraně. To ovšem paní Malmström nezajímá.

Paní Malmström a s ní i ostatní eurobyrokrati se tak s konečnou platností odhalili. Bezpečnost Evropy je jim ukradená, chtějí nám sebrat naše zbraně. Nic jiného.

Nástrojem k tomu je centrální registr všech zbraní. Bez tohoto nástroje by to totiž nešlo. Neregistrované zbraně pro úřady neexistují a nelze je tak zabavit, zdanit. Nelze je také opatřit biometrickým jištěním.

DVĚ PETICE NA PODPORU LEGALNICH ZBRANI NA SEBEOBRANU A PROSTREDKU TERORISMUS NEOMEZIS TIM ZE EVROPE ODEBERES ZBRANE BLBA EU!!!!!

VICE PETICE1-Střelci, majitelé zbraní a lidé se zdravým úsudkem

VICE PETICE2-PETICE,Jasně, stručně – EU se snaží plošně diktovat pravidla pro držení zbraní a sebeobranných prostředků.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7928 Re: Plán na odzbrojení EU

2016-03-26 20:34:42

#7902: - Plán na odzbrojení EU 

 

Při pohledu na záběry z nejnovějšího dílu Přístavu si nelze nevybavit legendární alkoholový dýchánek Lenky Kořínkové, která se u silnice rozhodla splynout s přírodou. Kateřina Kaira Hrachovcová (41) se do podobné situace dostala kvůli scénáři, který jí nařizoval adrenalinovou akci.

 

Kořínková má za sebou desítky rolí, ale tu její nejznámější psal sám život. Fotky, zachycující herečku, kterak se v roce 2005 povaluje ve škarpě, jsou tak ikonické, že je možná Hrachovcová použila jako inspirační zdroj pro svou roli.

Jako Milena Hrdá totiž pořádně odnesla seriálový nástup Betky Stankové (36), která se v příštím díle uvede jako automobilová závodnice ve velkém stylu. Hned v první scéně srazí nebohou Kairu, která skončí v bahně. Herečka má v Přístavu podobně vytříbený módní vkus jako Kořínková, takže se může skutečně zdát, že se Lenka dočkala comebacku.

„Natáčení tohoto obrazu nebylo úplně příjemné, ale setkání s Betkou Stankovou ano, potkaly jsme se pracovně úplně poprvé,“ řekla o své zkušenosti Hrachovcová, již v nejnebezpečnějším okamžiku před kamerou nahradila kaskadérka. Válení po zemi ale musela zvládnout sama.