Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7904 VLADA NÁS PRODALA ŠEJKUM

2016-03-26 13:10

TOP09 nás prodává islámským vrahům

Brusel terčem teroristů - Sněmovna držela minutu ticha - Vraždění v Bruselu: Víme, kdo za tím stojí. Česká televize nám to bude chtít opět utajit. - TOP09 nás prodává islámským vrahům, ale vadí ji Čína - Radnice Prahy 1 oslavila vznik islámského státu - Šokující dokument o Saúdské Arábii. Takto brutálně se chová údajně nejbližší spojenec Západu

VICE-Víme, kdo za tím stojí. Česká televize nám to bude chtít opět utajit. - TOP09 nás prodává islámským vrahům

Nejbrutálnější teroristických útok se odehrál před 17ti lety a nespáchali jej islamisté, ale jiné zrůdy

Nejbrutálnější teroristických útok se odehrál před 17ti lety a nespáchali jej islamisté, ale jiné zrůdy - Běženci na severu Řecka zablokovali dálnici, před kamiony si lehly děti - Média: Atentátníci chtěli zaútočit na atomovou elektrárnu v Belgii - Polsko po útocích nepřijme plánovaných 7 tisíc uprchlíků, premiérka varuje před radikalizací - Ze sněmovny PL ČR - Dopis prezidentovi ČR s žádostí o dočasné uzavření hranic - OTEVŘENÝ DOPIS VLÁDĚ ČR: TO, CO ČINÍTE, SE NAZÝVÁ VLASTIZRADOU - Štěpán Kotrba: Slávku, lidé už mají dost západního žvanění - Demonstrace a pochod „ZA ČESKOU REPUBLIKU!“ 26. března 2016 – PRAHA.

VICE-OTEVŘENÝ DOPIS VLÁDĚ ČR: TO, CO ČINÍTE, SE NAZÝVÁ VLASTIZRADOU

Když hoří, poslanci vymýšlí, jak lidem odebrat hasící přístroje!

Poslanci parlamentu ČR opět ukázali, že když někde bouchají bomby, jejich zájmem je pouze jediné: využít záminky a příležitosti opět občanům ztížit disponování se zbraněmi a zjednodušit jejich zabavování. Protože až nikdo nebude mít zbraně, bude možné do ČR nasunout stovky tisíc migrantů, nebude problém zavést prvky NWO, nebude problém odebírat děti rodičům, nebude problém je vychovávat v multikulti prostředí inkluzivně koncipovaných škol v systému nového evropského vzdělávání. Protože nebude hrozit, že občané v určité chvíli řeknou dost a vytáhnou své legálně držené zbraně, buď proti migrantům, co vám vnikli do domu a právě vám znásilňují v přízemí vaší ženu a v patře vaší dceru, anebo proti policii, až vám přijde odebrat děti pro sociálku, protože se zjistilo, že děti doma vychováváte v rozporu s multikulti doktrínou státního systému vzdělávání.

VYPRAVÍ DŽIHADYSTA 

(USA PUSTILO AGENTA A ZAPLATILO MU ZA ZALOZENI IS 20-30MIL DOLARŮ)

VICE-Spojenectvo USA - ISIS (ISIL) odhalené

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7929 Re: VLADA NÁS PRODALA ŠEJKUM

2016-03-26 20:38:18

#7904: - VLADA NÁS PRODALA ŠEJKUM 

 

Ahoj! Čau? Čus? Dobrý den. Dobrý večer?
 
Registraci jsem dokončil a teď si lámu hlavu, jak dál. Zkusím to sem rovnou vysypat.
 
Tuhle stránku jsem založil především proto, že do budoucna plánuji gay komunitě pomoci nějakým literárním počinem. Psát jak, by bylo zbytečné, tedy přinejmenším kontraproduktivní, protože vlastní know-how je jisté duševní bohatství, které si každý musíme hlídat.
 
Dalším rozhodujícím faktorem, který mě donutil vstoupit na tuhle iPísmenkovou půdu je skutečnost, že coby citlivý gay bývám plný různých myšlenek, dojmů, omylů a nevím čeho všeho, a tak nějak doufám, že na to nebudu sám a připojí se další duše naladěné na stejnou notu.
 
Rád bych o sobě asi tolik: jsem jeden z těch gayů, kteří se svou orientací naštěstí nemuseli vnitřně dlouho bojovat. Že je něco jinak, mi bylo jasné v podstatě kolem dvanácti.
 
JÁ JSEM GAAAAY! No úplně se mi vybavuje ta chvíle, kdy jsem se s touhle větou svěřil svému kámošovi a on jaksi nevěděl, o čem je řeč :) Nebo dělal blbýho? Nevím. Ale ze mě spadl obrovský balvan.
 
Cesta k samotnému přiznání před modlou, tedy rozuměj rodičemi, přišla sice o šest let později, ale na faktu, že miluju CHLAPY, to nic nezměnilo. Spíš jsem si od té chvíle připadal víc svobodně, i když k nalezení rovnováhy mezi faktem, že jsem gay a tím, že by to rodiče mohli pochopit, byla cesta značně komplikovanější. Řekl bych, že jsem někde v polovině, a nejspíš tam i zůstanu, jelikož otec nemůže žít s pocitem, že jeho milovaný syn miluje stejné pohlaví.
 
Učím se s tím žít. Jistě, člověk si řekne: To je můj život!, ale jedno mu to úplně být nemůže. Budiž mi morální útěchou, že zbytek rodiny s homosexualitou problém nemá. Obzvlášť v případě, kdy v rodině nejsem na 4% břehu sám :)
 
Ještě doplním, že mi bude za pár dní 26. Mám slušnou práci, vedu slušný život, s přítelem momentálně hledáme soulad a já jen pevně věřím, že ho přeci jen najdeme a posuneme se v partnerském soužití dál.
 
Budu vděčný za vaše příspěvky, náměty, poznámky, komentáře... rady!
 
Uvidíme, jak moc je Česko homofobní a kolik útoků do buzíků tady bude, ale jsem připraven.
 
JSEM GAY!
 
Těším se na vás. Snad mě v tom nenecháte samotného :)