Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

VLASTENEC PATRIOT

#7909 Re: Re: Re:

2016-03-26 14:00

#7907: - Re: Re:  

 

Existuje zde velké riziko, že současný rozvrat v USA a v EU je úmyslný, aby došlo k naprosté diskreditaci politických elit a sami občané si potom ve vzteku a z obav zvolili do nejvyšších pozic manažery, nepolitiky, kteří nebudou mít žádné politické zázemí a budou jednotlivé státy řídit už jenom jako firmy. Přesně podle plánu NWO, kdy svět se má stát v podstatě mamutí firmou rozdělenou na několik divizí v hierarchickém členění a v klasickém pojetí korporátní vertikály moci. Bohužel, stejnou roli může opravdu i v USA plnit Donald Trump, jakkoliv bychom si přáli, aby to myslel s těmi změnami upřímně.

Čím více jsou USA vnitřně politicky rozvrácené, tím nebezpečnější je americká politika ve směru ven. Zahraniční vměšování se do záležitostí cizích zemí je tak obrovské, že připomíná sklonek Sovětského svazu v 80. letech, kdy režim vrhal veškeré své státní prostředky do zbrojení a na kontrolu své moci v jednotlivých satelitech. Americký velvyslanec už nemá naprosto žádné zábrany a zatímco vláda Bohuslava Sobotky zažila v pondělí v Bruselu střet s realitou a tureckým vydíráním ve vztahu k EU, tak americký velvyslanec za zády české vlády popichuje a provokuje občany ČR návštěvami islámských mešit a výroky o potřebách islámské inkluze v zemi.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7933 Re: Re: Re: Re:

2016-03-26 20:55:08

#7909: VLASTENEC PATRIOT - Re: Re: Re:  

 

1. Nazí po sexu. Šok?

Co se týče každého „poprvé“, tak může být příjemné i nepříjemné. Stojíte před sebou tváří v tvář? Nemáte na sobě vůbec nic? Možná jste před sexem nebo po něm. Podle zmíněné sexuoložky je právě tahle chvíle něco jako zkouška vztahu, neboť teprve poté, co člověk má důvěru v sám sebe a později i ve druhého, se dokáže uvolnit a nedělat vědu z každého svého špíčku.

„To jsem zažila,“ vypráví třiatřicetiletá Lída, která vinou nemoci ztloustla. „Když mělo dojít na první sex, byla jsem strašně nervózní. Hnusil se mi pohled na sebe, takže jsem ani nechtěla, aby mě partner svlékal,“ vypráví s tím, že tenhle její sex nedopadl nejlíp.

„Vymluvila jsem se a pár dalších týdnů odmítala všechny jeho doteky. Málem jsme se kvůli tomu rozešli,“ krčí rameny. Co pomáhá? Prý pozitivní přístup. V momentě, kdy si přestanete dělat starosti o sebe a o nahotu, dostáváte znamení, že jako páru se vám daří dobře.