Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7945 AGRESOR USA PROVOKUJE KOREU

2016-03-27 10:13

Severokorejská média DPRK Today na svém kanále na YouTube uveřejnila video, na kterém je předveden jaderný útok proti USA.

V klipu pod názvem Poslední šance je popsána historie vzájemných vztahů USA a KLDR a jsou předváděny možnosti severokorejské armády. Video končí vypuštěním balistické rakety, která jakoby padá na Washington, a záběry hořící vlajky USA.

V případě provokací ze strany USA „bez váhání provedeme preventivní jaderný útok", uvádějí titulky k videu, píše New York Times.

Více: AGRESOR USA PROVOKUJE KOREU

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7954 Re: AGRESOR USA PROVOKUJE KOREU

2016-03-27 11:07:19

#7945: - AGRESOR USA PROVOKUJE KOREU 

 

Kdy je vhodné udělat postřik herbicidem proti plevelům? Co dělat proti drátovcům?

Brambory mohou být během vegetace nepříznivě ovlivněny žírem mandelinky bramborové, deštivé a chladné počasí přeje plísni bramborové a důležité je i udržet porosty bez plevelů. Právě jejich výskyt může výrazně omezit kvalitu sklizně, kořeny např. pýru plazivého mohou prorůstat hlízami a tím je znehodnotit. V porostech brambor se často vyskytují ohniska pcháče osetu, velmi agresivního a hluboko kořenícího bodláku. Obtížně se zbavujeme i lebedy, pěťouru, konopice, merlíku, hluchavky, rdesna ad. Proto již v době výsadby je dobré věnovat půdě dostatečnou pozornost a od samého začátku vegetace pozemky udržovat čisté , bez plevelů. Ruční pletí a doslova dolování hluboko kořenících plevelů je velmi náročné a mnohdy zdlouhavé, vyplatí se vzít si na pomoc vhodný herbicid.