Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#7984 Re: Re: Tisíce kurdské aktivistů pochodoval v Kobane, sobota, na protest proti turecké vojenské agre2016-03-27 20:09FU...... OF KORAN FALEŠNY PROROK KORAN JE DILO SATANA PADLEHO KTERY PŘISEL NA ZEM ZJEVENI JANOVO 12
|
Odpovědi
Nepřihlášený uživatel |
#8002 Re: Re: Re: Tisíce kurdské aktivistů pochodoval v Kobane, sobota, na protest proti turecké vojenské2016-03-28 07:02:56
Dcerka se narodila maličká, ale krásně už od porodu silně sála. A sála ráda. Nikdy jsem o kojení před porodem více neuvažovala, nebála jsem se nemožnosti kojit.. byl čas pouze na obavu ze samotného porodu :D . I přes náročný porod se tvorba mléka nastartovala na jedničku. A tak začal náš maraton. Dcerka v prvních měsících měla zvláštní stavy pláče, kdy jediné co mohlo zabrat na uklidnění bylo kojení. Neocenitelný společník. Nemohla jsem se řídit žádnými radami ohledně času kojení /dodnes vzpomínám na sousedku, která kojila jako stroj na minutu přesně po třech hodinách/. Moje maličká totiž chtěla pít pořád... a ač chvilku trvalo, než jsem přišla na to, že nesmím dát na rady okolí, naštěstí jsme se k tomu dopracovaly a já se začala řídit tím, co chtěla dcerka. Kojila jsem prakticky pořád, co hodinu, někdy jsem ji měla na prsu třeba 40 minut a po půlhodině znovu. Bylo to časově náročné, ale fungovalo to. Když se naučila papat dostatečně příkrmy, začala jsem zlehka končit s dokrmováním přes den, až jsme se dostaly na dlouhodobou variantu - kojení před spánkem a v noci. Znám již význam slova závislák. Obávala jsem se dne, kdy budu s kojením muset, nebo chtít, přestat. Tlak okolí a manžela začal být později velký, takže jsem v 21 měsících dceru začala odstavovat. Sama jsem viděla, že již kojím již poměrně velké dítě a věděla jsem, že jsem jí dala hodně a blíží se čas, kdy je potřeba aby šla dál. Kdyby to bylo však čistě na mě, asi bych se k ukončení neodhodlala a možná kojila dceru ještě o pauzách ve škole... Vyšlo nám to skvěle, přestala jsem s uspávacím kojením, což sice stálo čas navíc k uspávání, ale dalo se to... a pak jsme jeli ke tchýni, přes den byla u ní s malou a přes noc jsem ji tam nechala /malá je na ni zvyklá, má ji ráda/. Zvládli to skvěle, bez pláče, pouze s vysvětlováním.. a já během těch 14 dní kojila pouze výjimečně a bez souvislosti se spánkem, když se mi prsa nalila cca 3x. Po čtrnácti dnech doma snadno pochopila, že MM na uspávání již není. Krásná etapa tedy byla zakončena bez prakticky bez pláče, bez odsávání a velmi pozvolna a citlivě k oběma stranám. Jediné negativum - vstává nyní velmi brzo a nechce už k nám do postele :) Tímto příběhem se s kojením loučím, je to silný zážitek, který si budu intenzivně pamatovat do konce života. |
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Otevřený dopis arcibiskupovi Janu Graubnerovi ohledně odvolání P. Marka Orka Váchy
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
5563 Vytvořeno: 2025-04-23
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
126191 Vytvořeno: 2025-02-11
Petice proti návrhu zákona o kategorizaci zdravotnických prostředků (sněmovní tisk 847) a za zachování adekvátního příspěvku na senzory kontinuálního monitoringu glukózy pro diabetiky 1. typu
8864 Vytvořeno: 2025-03-28
Podpora vládě Petra Fialy na posílení obranyschopnosti
560 Vytvořeno: 2025-04-23
ZA SPRAVEDLNOST PRO PODPLUKOVNÍKA IVANA KRATOCHVÍLA
73 Vytvořeno: 2025-04-27
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
2330 Vytvořeno: 2025-03-02
Petice za zajištění dopravní obslužnosti mezi Brno-Obřany a Bílovice n. Svitavou po dobu rekonstrukce ulice Fryčajova.
539 Vytvořeno: 2025-03-25
Češi jsou hrdý národ. Podpořme Ukrajinu zbraněmi a buďme součástí koalice ochotných
2833 Vytvořeno: 2025-04-03
Petice za vyjmutí herny Star Arena ze seznamu míst povolených pro provozování hazardních her dle vyhlášky č. 5/2022 Statutárního města Karlovy Vary o regulaci provozování hazardních her
159 Vytvořeno: 2025-03-24
Za důstojné zacházení a dostupnou pomoc pro lidi s psychickými problémy
39 Vytvořeno: 2025-04-25
Vraťte vlaky na Dobříš!
778 Vytvořeno: 2025-02-26
Petice za přísnější tresty za týrání zvířat a zavedení sociální služby a kontroly stavů zvířat s názvem „psociálka“!
247 Vytvořeno: 2025-01-05
Otevřený dopis ministru školství, mládeže a tělovýchovy doc. PhDr. Mikuláši Bekovi, Ph.D.
6833 Vytvořeno: 2025-03-23
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
18636 Vytvořeno: 2023-10-23
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23705 Vytvořeno: 2021-12-22
Petice za nepodmíněný trest pro Jana Dulovce, který brutálně ubil kočku
6316 Vytvořeno: 2025-03-24
Hudební a výtvarná výchova jako pevná součást základního vzdělávání a všem dětem možnost setkávání s dalšími uměleckými obory
4549 Vytvořeno: 2023-04-03
Petice za zlepšení životních podmínek psa drženého v kotci v Nové Včelnici
17 Vytvořeno: 2025-04-26
Petice za zrušení migračního paktu
155 Vytvořeno: 2024-07-23
Proti týrání zvířat!
214 Vytvořeno: 2023-07-21