MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

právo šária pro nemuslimy
Nepřihlášený uživatel

#82134 Re: Re: Re: Re: Re: Žijí v představě, že by Karel IV řešil 70 arabu křesťanského vyznání?

2016-05-15 06:55

#82132: - Re: Re: Re: Re: Žijí v představě, že by Karel IV řešil 70 arabu křesťanského vyznání?  

 kde jste přišel s tim ateismem za prve ja jsem agnostik a za druhe mě nevadi žadna naboženstvi pokud ale islám netoleruje nemuslimy neni tu pro islám misto nevadi my křestanstvi židovstvi hinduismus budhismus šintoismus katolictvi vadi my totalita ale souhlasim že islám neni naboženstvi ale ideologie lide samozřejmě maji pravo věřit čemu chtěji pokud nepotlačujou viru jinym tak jak to děla islám k nemuslimum třeba tak šiřit islám mečem kterou muslimové pojmenovaly za svátou válku jihad válka muslimu proti nemuslimu to same korán šiři nenávist ke všem nemuslimum a v koránu je psano nemuslimy je možne zabijet a to co děla papež františek kterej vyta imigranty a řika že nas obohatijou a že muslimové a křestane maji stejneho boha je podvod navic papež františek se vydava za sváteho otce ale jediny svaty otec je ten ktery stvořil všechno a to je otec nas všech a je to buh katolici nejsou křestane jen se zaně vydavaji to same o židech kniha talmud šiři nenávist k nežidum tam je psano že nežida mužeš zabit a zotročit znova se opakuje historie před 2 světovou válkou se řikalo jak je fašizmus nebezpečnej a dnes je  to same s islámem a hrozi nam 3 světová válka s islámem přimo v evropě

Odpovědi

islám nepatři ani do wowka

#82135

2016-05-15 07:43:04

ani wowkaři nechcou muslimy v česku 

 


Nepřihlášený uživatel

#82136 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žijí v představě, že by Karel IV řešil 70 arabu křesťanského vyznání?

2016-05-15 07:54:57

#82134: právo šária pro nemuslimy - Re: Re: Re: Re: Re: Žijí v představě, že by Karel IV řešil 70 arabu křesťanského vyznání?  

 Před druhou světovou válkou, bych řekl, stejnému typu lidí, jako jste vy, vadilo židovství. 

1,5 mld. lidí vyznávající islám si žijí svůj život v klidu, obchodují s euroatlatickým prostorem a to oboustranně, cestují, stejně jako lidé z euroatlantického světa cestují tam, tedy to s tím "nesoužítím" a "nesourodostí" nebude zdaleka tak žhavé a to dokonce i proto, že lidé z euroatlantické civilizace v drtivé většině přestože žijí v arabském světě, "arabsky" se nikdy nenaučili, natož aby se dalo hovořit o asimilici těchto lidí do arabské kultury. Arabové ovšem v angličtině (němčině, francouzštině) většinou komunikují velmi slušně a u drtivé většiny se jejich životy od našich neliší vůbec, pokud žijí v euroatlantickém světě. 

Dokonce islámské státy v kontrastu např. s rusákovem dodržují dohody o zbrojení a to všeho druhu a nevyhrožují jadernými zbraněmi. Dokonce ani v drtivé většině nekradou území a nerozpoutávají konflikty, logicky s výjimkou stavu, kdy je ovládají diktátoři. Přestože, jsme se v rámci vývoje světa a vzniku OSN domluvili, že území se nezískávají válčením a hranice států registrované v OSN jsou nedotknutelné, rusákov např. ukradl Krym. 

V EU je cca 540 mil. lidí, v USA cca 340 mil. lidí, jen pro informaci a z masivně vymírajícího rusákova se 140 000 mil. lidí každoročně uteče do EU, USA, Austrálie možná až 600 000 vysokoškoláků a to máme přehled jen o té legální migraci z rusákova, alespoň v posledních letech tomu tak je. 

Komunistické státy o radikalizaci arabského světa usilovali mocně rozsáhlým školením teroristů z arabského světa v osmdesátých letech. Dnes je těmto lidem mezi 50 - 60 lety a evidentně chtějí svůj díl "slávy", tedy na pozadí "islámských" sekt vytvořili ozbrojené skupiny, neboť na pozadí komunistické sekty to v arabském světě moc nefunguje :-). 

Právě my, kterým byl podobně vražedný terorista Jan Žižka z Trocnova vylíčen soudruhy jako první komunista, bychom měli výše uvedené o "islámských" sektách chápat a velmi dobře tomu rozumět, neboť Žižka na pozadí sekty husitů a adamitů dělal přesně to samé, co dnes dělají "islámští" teroristé na pozadí islámských sekt.