MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#82136 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žijí v představě, že by Karel IV řešil 70 arabu křesťanského vyznání?

2016-05-15 07:54

#82134: právo šária pro nemuslimy - Re: Re: Re: Re: Re: Žijí v představě, že by Karel IV řešil 70 arabu křesťanského vyznání?  

 Před druhou světovou válkou, bych řekl, stejnému typu lidí, jako jste vy, vadilo židovství. 

1,5 mld. lidí vyznávající islám si žijí svůj život v klidu, obchodují s euroatlatickým prostorem a to oboustranně, cestují, stejně jako lidé z euroatlantického světa cestují tam, tedy to s tím "nesoužítím" a "nesourodostí" nebude zdaleka tak žhavé a to dokonce i proto, že lidé z euroatlantické civilizace v drtivé většině přestože žijí v arabském světě, "arabsky" se nikdy nenaučili, natož aby se dalo hovořit o asimilici těchto lidí do arabské kultury. Arabové ovšem v angličtině (němčině, francouzštině) většinou komunikují velmi slušně a u drtivé většiny se jejich životy od našich neliší vůbec, pokud žijí v euroatlantickém světě. 

Dokonce islámské státy v kontrastu např. s rusákovem dodržují dohody o zbrojení a to všeho druhu a nevyhrožují jadernými zbraněmi. Dokonce ani v drtivé většině nekradou území a nerozpoutávají konflikty, logicky s výjimkou stavu, kdy je ovládají diktátoři. Přestože, jsme se v rámci vývoje světa a vzniku OSN domluvili, že území se nezískávají válčením a hranice států registrované v OSN jsou nedotknutelné, rusákov např. ukradl Krym. 

V EU je cca 540 mil. lidí, v USA cca 340 mil. lidí, jen pro informaci a z masivně vymírajícího rusákova se 140 000 mil. lidí každoročně uteče do EU, USA, Austrálie možná až 600 000 vysokoškoláků a to máme přehled jen o té legální migraci z rusákova, alespoň v posledních letech tomu tak je. 

Komunistické státy o radikalizaci arabského světa usilovali mocně rozsáhlým školením teroristů z arabského světa v osmdesátých letech. Dnes je těmto lidem mezi 50 - 60 lety a evidentně chtějí svůj díl "slávy", tedy na pozadí "islámských" sekt vytvořili ozbrojené skupiny, neboť na pozadí komunistické sekty to v arabském světě moc nefunguje :-). 

Právě my, kterým byl podobně vražedný terorista Jan Žižka z Trocnova vylíčen soudruhy jako první komunista, bychom měli výše uvedené o "islámských" sektách chápat a velmi dobře tomu rozumět, neboť Žižka na pozadí sekty husitů a adamitů dělal přesně to samé, co dnes dělají "islámští" teroristé na pozadí islámských sekt.

 

 

Odpovědi

vystoupit z eu a nato

#82139 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žijí v představě, že by Karel IV řešil 70 arabu křesťanského vyznání?

2016-05-15 08:35:39

#82136: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žijí v představě, že by Karel IV řešil 70 arabu křesťanského vyznání?  

 jseš debil že neviš že islámský stát al kajdu a jine organizace vytvořily americka vlada cia a mossad a jsou zodpovědni take za destabilizaci blyskeho vychodu a africkych zemi a jsou zodpovědni za imigračni kryzi