MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Havlistán hovnostán
Nepřihlášený uživatel

#82371 Zrůda Havel měla viset

2016-05-21 07:05

#82370: 

 Chceš do držky ty zlodějská havloidní svině?

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Humanitarian_bombing

Odpovědi

Humoristická dvojice Ochcáček Zeman

#82372 Re: Re: Havel měl viset i s Bakalou

2016-05-21 07:10:50

#82371: Havlistán hovnostán - Re: Havel měl viset i s Bakalou 

 Pan prezident Miloš Zeman mne požádal, abych požádal vás jeho voliče, jak jistě víte pečlivě sleduje diskuse v češtině a ruštině, abyste se společně s ním šel udat, neboť mu je naprosto jasné, že sdílení stejných postojů s vámi je věc naprosto amorální. Chce vám jít přikladem a tedy se nechal odnést do jeho superbu české výroby a odjíždí na státní zastupitelství. Velice vás prosí, abyste se tam setkali, heslo je jako obvykle. "To jsem Kateřina Zemanová rád, že tě soudruhu zase vidím". 

Pan prezident vyjádřil také velkou radost, že jste změnil předmět vaší zprávy, neboť je velmi citlivý na parafrázování jeho památné věty "Je třeba zabít Mrázka". 

Velmi vám také děkuje za hodnotný příspěvek do oteveřené encyklopedie wikipedie, která žádným způsobem nezkoumá pravdivost příspěvků a tedy tam skutečně, milý voliči Miloše Zemana, můžete napsat co se vám zlíbí a především to, co je panu prezidentovi milé. 

I on sám napsal skvělý příspěvek do wikipedie s názvem - "Miloš Zeman nikdy nelhal, přestože to shledalo hned několik rozsudků nezávislých soudů."  Velmi pečlivě v příspěvku oponoval rozsudky Nejvyššího správního soudu v této věci, které dokonce konstatovaly, že porušoval volební zákon.