MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#83401 Sládkovci, Zemanovci, Konvičkovci :-) úžasný :-) Martin je z nich největší fešák :-).

2016-05-29 19:57

Z Bloku proti islámu je Iniciativa Martina Konvičky. Úsvit kvůli milionům hrozí soudem

Konvičkovi máčí....

"„Mým posláním není boj s Janou Volfovou a jejími vlčaty. Mým úkolem je zabránit islamizaci naší země a lidem otevřít oči, aby pochopili, že islám je v první řadě politická ideologie ničící lidské životy a svobodu,“ uvedl šéf nového uskupení Konvička."

K islámu se hlásí 1,6 mld. lidí a do vyhlášeného chalífátu se z nich nikdo nehrne. Tedy soudruh soukmenovec konvička jako všichni totalitně smýšlející ubožáci (Miloš Zeman, Vláďa Iljič Putin) chce získat politickou moc na pozadí vyvolávání strachu. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#83428 Re: Sládkovci, Zemanovci, Konvičkovci :-) úžasný :-) Martin je z nich největší fešák :-).

2016-05-29 21:46:15

#83401: - Sládkovci, Zemanovci, Konvičkovci :-) úžasný :-) Martin je z nich největší fešák :-).  

 Ale hovno, ty vypatlaná čuráčí hlavo!

Muslimové v Evropě? Schvalují právo šaría na ochranu víry


Nepřihlášený uživatel

#83439 Re: Sládkovci, Zemanovci, Konvičkovci :-) úžasný :-) Martin je z nich největší fešák :-).

2016-05-30 04:12:42


Nepřihlášený uživatel

#83444 Re: Sládkovci, Zemanovci, Konvičkovci :-) úžasný :-) Martin je z nich největší fešák :-).

2016-05-30 06:13:43

#83401: - Sládkovci, Zemanovci, Konvičkovci :-) úžasný :-) Martin je z nich největší fešák :-).  

 Definici náboženského fundamentalismu odpovídají názory 44 procent evropských muslimů. Vyplývá to ze studie, kterou na tiskové konferenci v Praze představil think-tank Evropské hodnoty. Výzkumy odhalují vážné nedostatky v hodnotové integraci muslimských přistěhovalců v první i dalších generacích, uvádějí Evropské hodnoty v tiskové zprávě.

Fundamentalisté mají podle studií větší náchylnost k radikalizaci. Například použití násilí na ochranu víry považovalo za ospravedlnitelné 35 procent dotázaných muslimů, mezi fundamentalisty je to však dvojnásobek. "Pravděpodobnost radikalizace snižuje univerzitní vzdělání. Žádný vliv nemá osobní zkušenost s diskriminací ani otevřenost společnosti vůči cizincům," uvedla socioložka a analytička Markéta Blažejovská.

Islámští fundamentalisté se podle výkonného ředitele Evropských hodnot Radka Hokovského snaží doslovně číst a aplikovat islám až tak, že může vést k porušování osobní svobody, rovnoprávnosti nebo lidské důstojnosti. Fundamentalisté věří v jednu jedinou interpretaci islámu a v to, že náboženská pravidla jsou důležitější než zákony země, kde žijí.

Výzkumy postojů muslimů ve Velké Británii, Německu, Francii a Španělsku ukazují podle studií také na výrazné rozdíly mezi jednotlivými zeměmi. Například bombové útoky považuje alespoň v některých situacích za ospravedlnitelné 35 procent muslimů ve Francii, ale jen 15 procent v Německu. Blažejovská rozdíl vykládá odlišným složením muslimských komunit v obou zemích.

Zavedení islámského práva šaría podporuje 72 procent muslimů ve Francii a o tři procentní body méně v Británii. Naopak v Německu je pro jen 13 procent muslimů, přičemž třetina se domnívá, že šaría by neměla mít žádnou roli.

Šíření radikálních postojů musí být podle trestních předpisů kvalifikováno jako trestný čin s extremistickým podtextem, uvádějí Evropské hodnoty v tiskové zprávě. "ČR by neměla opakovat chyby některých západních států s početnou muslimskou komunitou. Liberální demokracie se musí umět bránit," uvedl Hokovský.