MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#83405 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé armády, všude kudy proš

2016-05-29 20:06

#83403: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé armády, všude kudy prošla?  

 Znásilňování rudé armády na našem uzemí, mučení a vraždění lidí čekisty na území Československa bezprostředně po II. světové válce a během II. světové války. Je vám to málo? 

Okupace Československa 500 000 armádou ruské pakáže v roce 1968 je vůbec jeden z nejhorších zločinů, kterého se rusáčtí komunisté odvážili dopustit v Evropě. Byť okupace Maďarska byla daleko krvavější. 

Chcete snad naznačit, že jednu totalitu lze vyměnit za totalitu komunistickou a že je to tak správně? Jste snad idiot Miloš Zeman? 

Začínáte od prostředka. Byla to odporná válka komunistů v Korei, která byla na počátku války ve Vietnamu. A jsou to vždy totality, které války provokují. Kdysi na této diskusi koloval takový skvělý seznam, koho že USA "napadli", skvělé na tom seznamu bylo, že to byla jedna totalita vedle druhé a z většiny navíc totality komunistické. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#83411 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé armády, všude kudy

2016-05-29 20:25:47

#83405: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy si nepamatujete masivní znásilňování rudé armády, všude kudy proš 

 Tohle bys mi do očí neřek, ty kurvo špinavá zbabělá kolaborantská, viď? Kde tě učili, ty prase, plivat na památku těch co za nás položili životy? Všechny vás pověsit vy svině prosudeťácký a banderovský!