MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#83597 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facebook odposlouchává to, co tam o sobě "profesorka" napíše....

2016-06-01 07:33

#83596: - Re: Re: Re: Re: Re: Facebook odposlouchává to, co tam o sobě "profesorka" napíše.... 

Prý demokratických.  :-) Jasně, soudruhu, ty jsi vycvičený. :-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#83612 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facebook odposlouchává to, co tam o sobě "profesorka" napíše....

2016-06-01 09:22:41

#83597: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facebook odposlouchává to, co tam o sobě "profesorka" napíše.... 

 Je logické, že vy komunista nejste schopen rozpoznat totalitu od demokracie, když diktaturu proletariátu nazýváte demokracii. 

Rozdíl se pozná např. tak, že ústavy demokratických zemí jsou postaveny na všeobecné deklaraci lidských práv a těchto práv se lze domáhat soudně. Např. komunistická totalita zde nic takového v Ústavě neměla, naopak měla dokonce v Ústavě vůčí úlohu KSČ, což je naprosot absurdní.  Mimochodem Charta 77 nepožadovala nic jiného, než aby komunisté plnili to, k čemu se zavázali v roce 1975, tedy v podstatě k přistoupení k všeobecné deklaraci lidských práv, kterou komunistické státy učinili v Helsinkách. 

Citace z toho co podepsali komunisté v Helsinkách -  ZÁVĚREČNÝ AKT HELSINSKÉ KONFERENCE O BEZPEČNOSTI A SPOLUPRÁCI V EVROPĚ (1. 8. 1975) 

"V oblasti lidských práva základních svobod budou zúčastněné státy postupovat v souladu s cíli a zásadami Charty OSN a s Všeobecnou deklarací lidských práv. Budou také plnit své závazky z mezinárodních deklarací a dohod v této oblasti včetně závazků obsažených mezi jiným v Mezinárodních paktech o lidských právech, pokud jsou jimi vázány. "

Komunisté, jak známo to nikdy nedodrželi viz. nejen represe Charty 77 v ČSSR, ale obecně represe ve všech komunistických zemích. V Rusku nástupnickém státu CCCP to dokonce nejsou schopni dodržovat dodnes, viz. okupace Krymu a rozpoutávní války na východě Ukrajiny. I to je důvod sankcí.