MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#83576 Re: Re: Sládkovci, Zemanovci, Konvičkovci :-) úžasný :-) Martin je z nich největší fešák :-).

2016-06-01 06:29

#83428: - Re: Sládkovci, Zemanovci, Konvičkovci :-) úžasný :-) Martin je z nich největší fešák :-).  

  V rusákově si rusákové dopravili KGBáky do Kremlu, to je nebezpečí neskonale větší, neboť společnost si se zločiny jednotlivců či i skupin poradí, není ovšem obrany proti zločinnosti na úrovní státu, na tom přece vy komunisté stavíte celou vaši ideologii a proto také neváháte masově vraždit, když máte příležitost Rudý Khmére. 


Nepřihlášený uživatel

#83577 Pokud má Zeman představu, že dojde na Bakalu a na něj nikoliv, tak je gigantický idiot.....

2016-06-01 06:31

....si kdokoliv dokáže představit. 

Zeman je opravdu idiot. Co by pak bylo jeho ukradení 14 mld. z MUS?

2016-05-29 08:44

 

Co by pak bylo masivní zadlužování státu Zemanem za současného prudkého zvýšení nezaměstnanosti? Co by pak muselo být "prodání" 3,6 mld. dolarů rusáckého dluhu za Zemanem kamsi do horoucích pekel za pár korun? Tunelování státu?

Vždyť tehdejší ministry zatáhl do odporných zločinů a docela dobře se jim může stát, že ještě budou souzeni. 

V souvislosti se situací v OKD zopakoval svou výzvu k trestnímu stíhání podnikatele Zdeňka Bakaly. "Pokud se prokáže, a já předpokládám, že se to prokáže, že se dopustil takzvaného tunelování, součástí rozsudku může být nejen odnětí svobody, ale trestní řád už léta zná jako velmi účinný trest i propadnutí majetku," řekl. Podle něj by to byla pro stát finanční injekce, protože podle jeho zdrojů se celkový objem vytunelovaných prostředků pohybuje mezi 100 a 150 miliardami korun.

Je ale možné, že idiotovi Milošovi Zemanovi už selhává jeho "fenomenální" "fotografická paměť", že už si o sobě vysnil, že je geniální ekonomi, právník, soudce, StBák, KGBák, prostě komunistický superman. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819 (volby před oposmluvním kupčením pro ty zapomnětlivé byly v červnu 1998 :-))

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč. (Za 46 % uhelných dolů, strojů za miliardy!!!!!!)

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

14 mld. hotovosti MUS má nyní švýcarská vláda :-/, tak kradl Miloš Zeman. Proč vlastně soudruh Miloš Zeman o privatizaci MUS lhal během volební kampaně? Proč v kampani nepromluvila, jak "prodal" kamsi do bývalého rusákova dluh rusákova v objem 3,6 mdl. USD za pár korun? První post komunistické vláda se podaří vyjednat uznání rusácké dluhu a komunista Zeman pak vyhodí desítky miliard z okna? 


Nepřihlášený uživatel

#83578 Re: Re: Při této příležitosti je tedy velmi dobré upozornit vás voliče Miloše Zemana.....

2016-06-01 06:35

#83210: - Re: Při této příležitosti je tedy velmi dobré upozornit vás voliče Miloše Zemana..... 

 

 Jednání Klause a Zemana je zpochybňující demokracii a jednoznačně pro ruské. Jejich celkové jednání je stejné s tím vaším, relativizovat zločinnost KGBáků z Kremlu a komunistů z Číny a nakonec obecně totalit, čímž se snaží v občanech, stejně jako váš příspěvek, vyvolat dojem, že demokracie je špatná. 

A nejednali oni takto společně náhodou v době, kdy podobné privatizační dobrodružství provozoval v Rusku Clintonův ožralý kámoš Jelzin, který vlastně podepsal cosi, co muisel odmítnout i Gorbačov v dnešní době a díky tomu dnes nesmína Ukrajinu? Přitom bez Gorbačova by nebyl ani Jelzin, ani dnešní Pravosektoroví uvědomělí Banderovci. To ukrajinský rozhodnutí Jaceňukovýho nástupceje komické. Takže kdo vlastně Zemana a Klause úkoloval Jelzin? :-)

Počátek přece není v Gorbačovovi, Jelzinovi ale komunsitické totalitě, která zničila Rusko, vraždila tamní obyvatel, rozpoutala II. světovou válku a následně dalších 40 let vedla válku i proti občanům východní Evropy. Z obecného hlediska nemůže být pro veřejný prostor zavradětní milionů rusů v gulagu co může "jen tak projít". Rusové za to trpí nejen dnešními KGBáky v Kremlu.

 Netvařme se, že problém je v demokracii a svobodě, když je naprosto zřejmé, že problém je v totalitě, která je zločinností na úrovni státu, zločinnost na úrovni oligarchů demokracie řešit dokáže, proti státní zločinnosti (gulagy jako příklad) občané obranu žádnou nemají. Představa, že demokracie chtějí zničit Rusko je absurdní. Proč by to dělaly, aby musely řešit zničený stát s jadernými zbraněmi, jste blázen? Demokracie nechtějí být ohrožovány totalitou, to je jisté, obzvláště ne totalitou s jadernými zbraněmi a idioty typu Stalina. Rusko neprošlo debolševizací, je tedy logické že komunisté provozující státní zločinnost, vraždění vlastních obyvetel se získáním svobody nezmění, to se skutečně čekat nedá, viz. nynější KGBácí v Kremlu.  

Soudruh V.I.Putin se někdy vyjadřoval k Euru? Putin si hraje na demokracii, to by skutečně bylo absurdní, aby požadoval, aby demokracie měnily zákony, ale řekl bych, že o takové věci také vlastně nikdy nemluvíl, neb k tomu prostě není důvod. 

Požaduje zrušení sankcí, což ovšem ve své podstatě je změna zákonů v demokratických zemích. 

Imigranté chtějí změny zákonů v Evropě? To jste četl v politickém bulváru v Parlamentních listech?  Kteří to byli? Ruští imigranté do EU nebo těch 300 000 co již loni odešo z Ruska do USA? Zkoušíte to dobře ruský trolle.

Putin se k Euru vyjadřoval v dokumentárním sestřihu s panem Solovjevem. Film má název "Světový řád" nebo nějak přibližně tak,momentálně to z hlavy nevím. O požadavcích migrantů na změny zákonůve Francii se štěbetalo snad i v prolhané ČT.

Vy skutečně věříte hovadině, že by imigranté požadovali změny zákonů zemí do kterých přichází? Jak je požadovali? Vykřikovali je na ulici nebo snad založili politickou stranu a kandidovali do parlamentu? Netvařte se, že jste idiot větší než Miloš Zeman. Jistě jako občan nemohu zachytit vše, co soudruh Vladimir Iljič Putin povídá a jak to povídá. Sleduji jeho zásadnější projevy. Dokonce i kdyby se vyjadřoval k euru v projevu, bylo by to ale nezajímavé, Rusko má cca 160 mil. obyvatel a měnu, kterou za hranicemi ruska nepřijme žádná banka, žádný stát nemá s Ruskem vyměněný "sociální" dluh, jako to je tomu např. mezi Japonskem a USA a Čínou a USA, kdy vzájemná nominální hodnota dluhů je stejná a slouží k tomu, aby si navzájem tyto státy neničily měny umělými zásahy, devalvacemi. Rusko takto dosud není schopno kooperovat. Aktuálně je to spíše tak, že se vyprodává do Číny. Tedy vyjadřování Ruska k euru či dolaru, např. že dolar v letošním roce masivně ztratí, je vyjádření nezajímavé, Rusko na to není schopno mít žádný vliv. 

To, že Klausem s Zemanem charakterizuji jako KGBáky je důvod srozumitelnosti, nikoliv proto, že by to šlo jakkoliv prokázat, soudruzí KGBáci, jak velmi dobře ruský trolle víte archivy nikdy neotvírají. 

Jednání Klause a Zemana je zpochybňující demokracii a jednoznačně pro ruské. Jejich celkové jednání je stejné s tím vaším, relativizovat zločinnost KGBáků z Kremlu a komunistů z Číny a nakonec obecně totalit, čímž se snaží v občanech, stejně jako váš příspěvek, vyvolat dojem, že demokracie je špatná. 

Nikdy jsem neslyšel od Klauze nic, ani od Zemana nic, co by zpochybňovalo domokracii. Pokud ovšem nechápete Bruselismus jako něco, co dokáže jako jediné demokracii zajistit. Já mám obavy, že nás postupně všechny onen Bruselismus pod záminkou vedení hybridní války o mnohé demokratické svobody obere. Nakonec nově příchozí konec konců demokracii nechápou vůbec a v NO GO zóně neplatí žádná demokracie, podobná té evropské.

To, že vy to neslyšíte, za to skutečně já nemohu. Vyjádření Klause i Zemana o strukturách EU jsou hanebná, ale je bohužel nutné, aby posluchač měl základní povědomí o tom, jaké vůbec strukutury EU jsou, kdo v nich zasedá a jak vznikají, aby to byl schopen rozpoznat. Demokracie je skvělá v tom, že se mění, nestagnuje, kdysi byl Bronx nejhorší čtvrtí, dnes je obrovský luxus. Co platí jednoznačně, celý svět chce žít jako Euro-atlantická civilizace, dokonce i totality se snaží kopirovat správu veřejného prostoru v Euro-atlantické civilizaci a hrají si na struktury a mechanismy, které demokracie pro správu používají. Rusko vytvářelo BRIC jako kopii původních dohod EHS, ale kde je dnes BRIC a představa, že za to mohou demokracie, že "rusku nepřejí" je absurdní, ale ruská státní propaganda to mužikům sděluje, stejně jako to sdělovalo nacistické Německo.

Připadá vám, že tu bylo málo a je tu málo ruských mafiánů všude v západní Evropě? Připadá vám, že mají malý podíl na zločinnosti? Připadá vám, že na ruské ambasádě v Praze, která je počtem lidí v násobcích ambasády např. ve Velké Británii je málo ruských zločineckých agentů? Připadá vám, že pan Kubice zásahem u Holubů nezasahoval proti ruské mafii na území ČR. Zločinnost Rusů na území EU je děsivá, bohužel. 

Zásah u Holubů proti mafii je právě nutný důsledek toho, co jako hygienizátorsky demokratizační proces odstartoval Gorbačov a do extrémní podoby dovedl Jelzin. Za jejich éry by jste koupil jadernou zbraň málem na ulici. To platí i o oněch agentech ve Velké Británii, nakonec Litviněnka se nikdo neštítil, že byl v KGB a kdyby nepašoval polonium v prdeli, čekala by ho slavná kariéra v MI6.

Jak píši výše, netvařte se, že problémem je svoboda, když probléme je totalita. Ruské mafie byly za komunistů a byla to mafie státní. To, že Rusové nejsou schopni spravovat stát, za to demokracie opravdu nemohou, je to problém Rusů a Ruska. Rusko si vykrádají rusové sami, nevykradájí ho demokracie, demokracie tam netvoří mafie, mafii vytvořili komunisté a to dokonce na státní úrovni. Tedy přechod od totality k demokracii budou demokracie vždy sledovat s velkými obavami a jakýkoliv náznak přechodu z jedné totality do jiné je pro ně signálem k vytváření obranných mechanismů. Okupace Krymu je projev totalitní, stejně rozpoutání války na východě Ukrajiny. 

Kde jste slyšel, že by výhrůžky soudruha Vladimira Iljiče Adolfa Hitlera Putina jadernými zbraněmi, byly spojeny s tím, že by cizí armáda překročila hranice Ruska. Nic takového neříkal, obecně vyhrožoval jadernými zbaněmi, když kradl Krym, tedy neoznační ruští vojáci se pohybovali mimo kasárna a cvičiště na Krymu a to vše činil přímo v rozporu s trojstrannou dohodou, kterou jistě jako "člověk z výroby" velmi dobře znáte. 

Tuto informaci pronášel český důstojník v nočním interviev na ČT. Čili o tom nepochybuji a dokonale to dává i smysl, narozdíl od vašich poznámek o Hitlerovi.

Možná to bude s vaší fenomenální fotografickou pamění stejné jako s fotografickou pamění soudruha Miloše Zemana, který jí tak záhadně ztrácí v soudní síni. Tedy neřekl to Vladimir Iljič Hitler Putin, ale kdosi zde, který mohl slova Vladimira Iljiče např. mírně zkreslit, nebo si je vy nepamatujete. Možná tím chcete dokonce naznačit, že na ČT lžou - nikoliv, nebyla to citace V.I.Putina, kteoru by zkreslil novinář ČT, jak vyplývá z vašeho byť vágního tvrzení. 

Z výše uvedeného je vidět, jak obtížné bylo zvládnout předválečné Německo, které na svém území provozovalo velmi podobnou progandu, jakou nyni provozuje Rusko. Navíc je tato propaganda Ruska podobá té jeho jeho, kterou už jednou Rusko provozoval mezi lety 1939-1941. 

A tuto propagandu se učil pan Goebels podle válečné propagandy britské.

Válečné bristké propagandy v I.světové válce? Možné je ledacos. Stejně jako gulagy předcházely vyhlazovacím táborům nacistů. Přesto mluvit ve Velké Británii o propagandě byť na počátku dvacátého století, je poněkud "odvážné", neboť pokud někdo pochopil, že pravdivé informování má hodnotu, pak to byly Spojené státy i Velká Británie.  Propaganda v době války je věcí jinou. Možná tedy vaším vyjádením chcete potvrdit, že Rusko vede válku proti demokraciím, když zde provádí i doma dělá propagandu na státní úrovni a za státní peníze, tedy daňě mužiků. 

Kosmický program Ruska a obecně jakýkoliv potenciál Ruska k inovacím, vědeckému výzkumy je nulový, což ve své podstatě děsí velmi. Západ by rád rusko živil odběrem ropy a plynu i jen s ohledem na obyvatele Ruska, ale zároveň ropu ani plyn už technologicky používat nechce a prudce spotřebu těchto komodit technologickým rozvojem omezuje. Nic dalšího Rusko nabídnou nemůže. 

Proto se svým chabým potenciálem poslalo do kosmu člověka jako první? A tedy chcete raději krmit islamisty a nechat je bobtnat, stavět další Dubaje a koukat se na to jak sponzorují ISIL a podobný ksindl? A co z toho má běžný evropan? Ropu nechce západ používat? Do čeho budeme balit potraviny? Papírový pytlíky používat také nebudeme, nebo si vyřežeme veškerý lesy? Čím budeme mazat stroje? Naflušeme na hřídel? Vazelina se studente dělá také z ropy!!!!!

Rusko poslalo do kosmu prvního člověka a to je tak vše a lhalo o tom, jak ho dopravilo zase dolů. Tak je to s komunismem obecně, ČSSR mělo první kontaktní čočky na světě a k čemu to je, když komunisté panent prodali za pár korun a čočky ani nebyli schopni vyrábět? ČSR mělo taky uran, který tu ruští komunisté vyrabovali. Dnes je ruský kosmický progam vlastně naprosto nezajímavý, pravděpodobně se jej snaží nějak využít ve zbrojení, jinak se neděje nic, i proto ona masivní emigrace vysokoškoláků z Ruska. 

Jak jsem již psal, právě KGB vymyslela vyškolení teroristů z arabského světa v osmdesátých letech. Pokud se těmto lidem podařilo získat finanční zdroje i jinde než jen v Rusku a komunistických totalitách, za to skutečně Evropan nemůže, ale Rusko a KGB může za program vyškolení těchto teroristů a to i v ČSSR.  Mnozí studenti technických oborů v ČSSR ze Sýrie se nyní podílejí na represivním režimu Asada jako prominenti tohoto režimu a to možná ani nebyli přímo školeni v terorismu, pouze vystudovali VŠ v ČSSR, je děsivé vidět ty tváře podílející se na zločinech diktátora.  

K vašim námitkám, že se nelze obejít bez ropných produktů a jste takový znalec maziv - vy snad do svéhu auta nelijete plnou syntetiku - tolik ve zkratce - "vzdělanče"? Prostě je to tak, snaha je, zbavit se ropných produktů a především jejich spalování. To, jestli se pro ropu (uhlovodíky, či předvším pro vodík) najde jiné využítí, je to velmi pravdpodobné, ale co je jednoznačné, čeká ropu osud uhlí, tedy pokles spotřeby a cen. 

"Syntetický olej je mazivo sestávající z chemických sloučenin, které se uměle vyrábějí syntézou z jiných látek, než je ropa. Syntetické oleje se často využívají namísto maziv získávaných rafinací ropy, protože obecně nabízejí lepší mechanické a chemické vlastnosti než tradiční minerální oleje."

Na závěr, když nebude tolik číst a věřit bulváru Parlametním listů, snad vám zbude kapacita pochopit to, jakým zličincem je "absolvent" marx-leninské komunistické ekomie soudruh Miloš Zeman


Nepřihlášený uživatel

#83579 Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší vše".....

2016-06-01 06:38

Ruská zlatá mládež děsí obyvatele Moskvy. Závodí, kdo srazí víc lidí a nabourá víc aut

Mimochodem Moskva vytváří 1/3 HDP celého rusákova, co dělí těch 140 mil. lidí, ožíráním se samohonkou "vytváří" ten zbytek? 


Nepřihlášený uživatel

#83580 Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší vše".....

2016-06-01 06:42

#83579: - Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší vše"..... 

 A co na to česká zlatá mládež? A co Janoušek? A co ten s tím jaguárem, co vytlačil dodávku,  nebo ten psychopat s mercedesem 2222? :-)

 

Pirát s espézetkou 2222 je šéf firmy, žalobce pokáral policii a pustil ho

 


Nepřihlášený uživatel

#83581 Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší vše".....

2016-06-01 06:44

#83580: - Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší vše"..... 

 Tři případy v celé ČR v průběhu několika let? Pak jsme na tom skvěle.  

Pirát s espézetkou 2222 je šéf firmy, žalobce pokáral policii a pustil ho - událo se v roce 2011 :-), tedy v průběhu pěti let jste vyjmenoval 3 incidenty z toho bezpečně 2 znich jsou u soudu nebo dokonce odsouzené k vysokým trestům. 

Rusákov je šílená země, to je realita. 


Nepřihlášený uživatel

#83582 Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší vše".....

2016-06-01 06:47

#83581: - Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší vše"..... 

 Jaký tři případy, ty idiote? To se děje každý den, ale fízlové musí vybírat pokuty za rychlost na přehledných úsecích.


Nepřihlášený uživatel

#83583 Re: Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší vše".....

2016-06-01 06:48

#83582: - Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší vše"..... 

 Tak to prokažte a především prokažte, že to není tvrdě postihováno. Pokud se s tím setkáváte, neváhejte  a zdokumentujte to, je to snadné, kamera do auta stojí pár korun.  


Nepřihlášený uživatel

#83584 Re: Re: Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší vše".

2016-06-01 06:48


Nepřihlášený uživatel

#83585 Re: Re: Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší vše".

2016-06-01 06:51

#83583: - Re: Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší vše"..... 

 

Pirát s espézetkou 2222 je šéf firmy, žalobce pokáral policii a pustil ho

 

 

Idiote :-)


Nepřihlášený uživatel

#83586 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší v

2016-06-01 06:56

#83584: - Re: Re: Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší vše". 

 Mám prokazovat, že rusákové jsou pakáž, co sem naskákala v počtu 500 000 lidí v roce 1968? Mám snad prokazovat, že v rusákově nejsou schopni vyprodukovat jediný výrobek, který by si kdokoliv v civilizovaném světě dobrovolně koupil, mám snad prokazovat, že komunistická pakáž nejen z rusákova školila masivně arabské teroristy v osmdesátých letech, kteří dnes stojí na špici IS, mám snad prokazovat, že je Vláďa Iljič Putin blázen, který okupuje Krym a rozpoutal válku na východě Ukrajiny? 

Mám snad prokazovat, že Zeman je idiot, který si v Kremlu připnul oranžovo černou stuhu symbol současné rusácké agrese? Mám snad prokazovat, že porušoval volební zákon? Mám snad prokazovat, že z rusákova emigrovalo jen do USA a jen legálně v roce 2015 300 000 lidí, mám snad prokazova, že idiot Zeman "vyjednává" zaplacení 5 mld. za dodanou elektrárnu v rusákově s velmi podivnými figurami Nejedlým a Mynářem a za rok z rusákova nepřišla ani stokoruna přitom se tvářili, jak to "dojednali"? Mám snad dokazovat, že si idiot Zeman uvázal na inauguraci kravatu s ruskou trikolorou? Mám snad prokazovat, že prodal rusácký dluh 3,6 mld. dolarů tedy v dnešní směšné ceně dolaru 90 mld. za 15 mld. korun kamsi do bývalého rusákova, přičemž vlastní cena za jakou prodal je dodnes "tajná" a jedná se tedy jen o dohad, že se jednalo o 15 mdl. také to mohlo být 100 mil. korun? 

Co ještě mám prokázat, že Zemanovův tajemník a poradce Nejedlý nezveřejnili ani profestní živototopisy a natož aby měli bezpečnostní prověrku státu? Že nemá prověrku kancléř Mynář?  Že mu poradce dělá velmi podivný Číňan?  Že vyznamenává StBáky a prominentní komunisty z doby komunsitické totality? 

Že rusko masivně zbrojí a porušuje tím mezinárdní smlouvy o zbrojení?  Že rusákov vetoval všechna i jen trochu potenciální řešení krize v arabském světě v RB OSN?  

To vše tu bylo přece mnohokrát v této diskusi prokázáno. 


Nepřihlášený uživatel

#83587 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyře

2016-06-01 07:04

#83586: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyřeší v 

Prokázal jsi akorát, že jsi rusofobní hitlerovská banderovská nacistická svině!

Zrůdná totalita přichází od hnUSA!

#83588

2016-06-01 07:06

Facebook nás odposlouchává, tvrdí americká profesorka


Nepřihlášený uživatel

#83589 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "

2016-06-01 07:08

#83587: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří, že "vyře 

 Aby to nezmizelo z diskuse, jak je u vašich odporných zločineckých příspěvků obvyklé:

"Prokázal jsi akorát, že jsi rusofobní hitlerovská banderovská nacistická svině a patříš na šibenici!"

 Mimochodem nemám absolutně nic proti Rusům, ale mám velké výhrady ke KGBákům v Kremlu. 


Nepřihlášený uživatel

#83590 Re: Facebook odposlouchává to, co tam o sobě "profesorka" napíše....

2016-06-01 07:09

#83588: Zrůdná totalita přichází od hnUSA! -  

 ....že jí to přivedlo k paranoidnímu stavu, za to si může sama. 

 


Nepřihlášený uživatel

#83591 Re: Re: Facebook odposlouchává to, co tam o sobě "profesorka" napíše....

2016-06-01 07:13

#83590: - Re: Facebook odposlouchává to, co tam o sobě "profesorka" napíše.... 

 Až na to, že se ty totalitní hnUSÁcké zrůdy přiznaly a vymlouvají se že je to kvůli reklamě. :-)


Nepřihlášený uživatel

#83592 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří,

2016-06-01 07:14


Nepřihlášený uživatel

#83593 Re: Re: Re: Facebook odposlouchává to, co tam o sobě "profesorka" napíše....

2016-06-01 07:14

#83591: - Re: Re: Facebook odposlouchává to, co tam o sobě "profesorka" napíše.... 

 

"Nástroj funguje následovně: uživatel začne na Facebooku psát příspěvek či komentář, se kterým se chce podělit s ostatními. Pokud má zapnutou funkci „odposlechu“ a pokud Facebook rozpozná například písničku, kterou uživatel poslouchá a o které chce psát, zobrazí se vedle textu malý smajlík. Pokud se Facebook strefil, uživatel na něj může kliknout a písnička se pomocí odkazu připojí k příspěvku."

Ať prostě facebook nepoužívá, jak prosté. 


Nepřihlášený uživatel

#83594 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tvá

2016-06-01 07:17

#83592: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusákov a to tam mají totalitu o které se ruští trollové tváří,  

 K čemu? Že upozorňuji na věci naprosto zjevné? Řekl bych, že nic z toho, čím prokazuji velmi podivné jednání Ruska a ruského trolla Miloše Zemana a jeho party není informací, kterou by BIS a jakékoliv zpravodajské služby neznaly a neměly ověřeny, včetně vašeho vyhrožování vražděním. 


Nepřihlášený uživatel

#83595 Re: Re: Re: Re: Facebook odposlouchává to, co tam o sobě "profesorka" napíše....

2016-06-01 07:17

#83593: - Re: Re: Re: Facebook odposlouchává to, co tam o sobě "profesorka" napíše.... 

 A s tím ti fízlové samozřejmě natáčí vše, co se kde šustne a ukládají si to na svoje servery.


Nepřihlášený uživatel

#83596 Re: Re: Re: Re: Re: Facebook odposlouchává to, co tam o sobě "profesorka" napíše....

2016-06-01 07:18

#83595: - Re: Re: Re: Re: Facebook odposlouchává to, co tam o sobě "profesorka" napíše.... 

Pokud to dělá facebook a policie demokratických států není zdaleka tak hrozné, jako kdyby to dělalo např.  Rusko ovládané KGBáky v Kremlu. 


Nepřihlášený uživatel

#83597 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facebook odposlouchává to, co tam o sobě "profesorka" napíše....

2016-06-01 07:33

#83596: - Re: Re: Re: Re: Re: Facebook odposlouchává to, co tam o sobě "profesorka" napíše.... 

Prý demokratických.  :-) Jasně, soudruhu, ty jsi vycvičený. :-)


Nepřihlášený uživatel

#83598

2016-06-01 07:36

Tajemné Havlovy restituce - Richard Král

  Václav Havel nabyl po své sametové revoluci v restituci rozsáhlý majetek. Pozadí této restituční transakce, jedné z prvních, která prolomila Benešovy dekrety, je však zatemněno a objevuje se jméno pražského pozemkového krále, miliardáře Miloše Červenky.

Rodina Havlů patřila k nejbohatším židovským rodinám v Praze již na počátku 20.století. Současné bohatství, resp. zrestituované majetky jsou dílem strýce Václava Havla Miloše Havla, filmového podnikatele. Významnou měrou se na majetku rodiny podílel i otec Miloše Havla Václav Havel, majitel stavební firmy a stavitel Lucerny. Vztahy Václava Havla se svým synem Milošem Havlem však byly později poznamenány synovou neutajovanou homosexualitou.

Asi nejproslulejším projektem Miloše Havla bylo vybudování Barrandovských studíí, které vybudoval spolu s židovským podnikatelem Osvaldem Koskem. Miloš řídil i filmovou společnost Lucernafilm a bohatl na dovozu a promítání amerických filmů.

Po začátku války vstoupila na Barrandov německá správa a ateliéry se nebývale rozrostly. Točila se řada filmů, na kterých se podílela tehdejší elita českých herců. Miloš Havel byl ochoten učinit cokoli, jen aby se zachránil. Ochotně tedy spolupracoval nejen s okupační správou, ale také s Gestapem. Později po válce měl štěstí, že se dokumenty o jeho stycích s Gestapem ztratily (stalo se tak v průběhu jeho námluv s StB).

Po válce byl Miloš Havel označen filmovou obcí za kolaboranta s nacisty, byl také obžalován, ale obvinění bylo za nejasných okolností staženo. Z této doby existují také doklady o čilých stycích Miloše Havla s StB. Aby se zachránil, podepsal Miloš Havel StB také spolupráci. Po navázání spolupráce s StB odcestoval Miloš Havel do Německa. Oficiální prameny tvrdí, že poté svou spolupráci s StB ukončil.

V Západním Německu požádal Miloš Havel jako pronásledovaný český žid za války o odškodnění za majetek, který ztratil. V průběhu války totiž prodal polovinu barrandovských studí německé správě za částku asi 7 milionů korun, což považoval za podhodnocenou cenu, ke které byl přinucen. Západoněmecký rehabilitační soud nároky Miloše Havla uznal a v plném rozsahu jej odškodnil.

Vraťme se však k našemu Václavu Havlovi. Ten se celý život programově angažoval v „antikomunistickém“ disentu, ve kterém však byla řada (bývalých) komunistů, tzv. „osmašedesátníků“. Namátkou uveďme jména jako Ludvík Vaculík, Pavel Kohout, Jiří Hájek, Jaroslav Šabata, Miloš Hájek, Karel Šiktanc a řada dalších.

Václav Havel nebyl řadový disident. Jezdil v lepším automobilu než tehdejší předseda komunistické vlády (vlastnil luxusní Mercedes), obýval rozlehlý a komfortní byt na Rašínově nábřeží a stejně tak měl k dispozici svou usedlost Na Hrádečku, kde mohl nerušeně pořádat své disidentské seance.

Havlův čas přišel v listopadu 1989, když na Letné a z balkonu Melantrichu mával nadšeným statisícům doufajících. V témže roce byl komunistickým parlamentem jenomyslně zvolen prezidentem a když skládal slib, přísahal symbolicky na komunistickou ústavu. Neštítil se mávat nadšeným a doufajícím davům a poté přísahat věrnost komunistické ústavě.

V roce 1990 se uvažovalo, jakým způsobem uskutečnit restituce a především v jakém rozsahu. Václav Havel, který měl tehdy v Občanském fóru rozhodující slovo, prosadil široké a rozsáhlé restituce. Vzhledem k hrozbě nároků sudetských Němců se parlament rozhodl navracet majetky zabavené teprve po 25.2. 1948.

Způsob, jakým se Václav Havel dostal k majetkům svého strýce a děda, je zahalen tajemstvím. Jeho strýc Miloš Havel byl po válce označen jako kolaborant a jeho majetek znárodněn podle Benešových dekretů. Proto se na něj klasické restituční předpisy o navracení majetku ztraceného po roce 1948, nevztahují. Václav Havel přesto jako jeden z prvních dostal veškerý majetek, o který požádal.

Možná i proto se Havel bojí tématu Benešových dekretů jako čert kříže. Na přímou otázku na svůj názor na ně uvedl pro BBC v roce 2002: „Já jsem se k tomuto velmi důležitému a citlivému tématu vyjádřil už mnohokrát, ale vždycky jsem se k němu vyjádřil, když jsem já chtěl a ne tehdy, když jakási zhysterizovaná atmosféra mě k tomu nutila, já zůstanu věrný této tradici, pokud jde o ty dekrety.“ Jednoznačné stanovisko k Benešovým dekretům však Václav Havel nikdy neposkytl a dobře ví proč.

O pozadí Havlových restitucí se nikdy nemluvilo a žádný novinář se jimi netroufl zabývat. Ještě dnes je Havel pěstovanou ikonou sametové revoluce a falešného sametového „národního obrození“. Restituce příjemně postihly řadu disidentů z Charty 77, a ti chartisté, na které nic nezbylo, si dokumenty k restituci alespoň padělali. Učinila tak Havlova spolupracovnice a disidentka z Charty 77 Marta Chadimová, jejíž restituční podvod s nemovitostmi na Loretánském náměstí v Praze byl však bohužel odhalen a před odsuzujícím rozsudkem jí zachránila jen milost jejího přítele z Charty 77.

Restituce Václava Havla proběhly však tiše a úspěšně. Upozornit na to, že prolamují Benešovy dekrety a jdou hluboko za stanovenou restituční čáru 25.2.1948 si nikdo netroufl a netroufá si tak učinit ani nyní. Lze přitom konstatovat, že právě Havlovy restituce byly jedny z průkopnických v tom smyslu, že prolomily Benešovy dekrety.

Na počátku 90. let se u restitucí Havlova majetku objevuje jméno Miloše Červenky, současného miliardáře a pozemkového magnáta v Praze. Absolvent moskevského MGIMO (aneb „Akademie KGB“) Červenka také Havlův majetek spravoval a fungoval jako Havlova „peněženka“. Naskýtá se proto otázka, pro koho vlastně dnes agent Červenka svůj obrovský majetek spravuje.

Havlovy úzké vztahy na staré struktury v souvislosti s jeho majetkem ukazuje i známá transakce, když prodal svou polovinu paláce Lucerna společnosti Chemapol vedené agentem StB Václavem Junkem. I u této transakce asistovala šedá eminence jménem Červenka.

Dnes je (bývalý) majetek rodiny Havlů zdevastován a pomalu chátrá. Důkazem toho jsou jak Barrandovské terasy, tak Lucerna. Havlův praděd se musí obracet v hrobě, vida jak Václav s rodinným majetkem naložil. Rozhodně však nezchudl, svá aktiva má uložené jinde.

Skutečný obraz Václava Havla je diametrálně odlišný od toho, jak jej vykreslují některá média a samozvaní kulturní elitáři. Vyzní tedy velmi trefně, je-li při jedné společenské akci k nazvání Václava Havla za „jednoho z nejlepších synů národa“ vybrán jistý deviantní fotograf obscénních polopornografických snímků a sál plný ovcí nadšeně tleská. Je to jen důkazem, kterak se instalovaná „česká kulturní elita“ utápí v bahně pokrytectví a bezpáteřosti.

Václav Havel zneužíval ideály, kterými se zaštiťoval. Ač celý život žil s maskou bojovníka s totalitou a s komunismem, již v období Charty 77 s (bývalými) komunisty ochotně spolupracoval. Po jeho úspěšném 17. listopadu 1989 Havel v čele Občanského fóra zajistil, aby si komunistická elita udržela moc ve státě. Symbolicky jmenoval federálním premiérem bývalého komunistického ministra Mariána Čalfu.

Svou maskou plachého, slušného a sympatického „Vaška“ ohlupuje Havel řadu občanů dodnes. Václav Havel je dokonalý symbol falešné a pokřivené morálky naší společnosti. Zradou vlastních ideálů, které hlásal v roce 1989, se na úpadku morálky a národního cítění Václav Havel podepsal ještě více, než celý komunistický režim. Ten, kdo jej uznává a uctívá jako „morální symbol“, tímto zároveň přijímá tuto pokřivenou a neupřímnou morálku za svou.

 

Zločíny kapitalismu!

#83599

2016-06-01 07:53

GIBS nedostatečně vyšetřila zásah policistů vůči osobě bránící kácení stromů v Národním parku Šumava

31.05.2016

Ústavní soud, Brno, TZ 57/2016

I. senát Ústavního soudu (soudkyně zpravodajka Kateřina Šimáčková) vyhověl ústavní stížnosti stěžovatele, který namítal, že nebylo účinně prošetřeno jeho trestní oznámení na policisty, kteří s ním měli jednat nelidským a ponižujícím způsobem v roce 2011, když protestoval proti kácení stromů v Národním parku Šumava. Ústavní soud shledal, že postup Generální inspekce bezpečnostních sborů při šetření trestního oznámení stěžovatele porušil jeho základní právo na účinné vyšetřování, které vyplývá ze zákazu nelidského a ponižujícího zacházení. V demokratické společnosti je nepřípustné, aby případy nelidského a ponižujícího zacházení zůstaly nepotrestány, tím spíše, pokud se jich dopustí bezpečnostní složky státu. Proto je dle Ústavního soudu nezbytné, aby orgány činné v trestním řízení věnovaly šetření namítaného špatného zacházení zvláštní pozornost, aby bylo skutečně důkladné a splňovalo i další požadavky na účinné vyšetřování, a to v každém jednotlivém případě. 

Stěžovatel se v červenci a srpnu 2011 účastnil protestu proti kácení stromů v lokalitě Ptačího potoka v Národním parku Šumava. Přitom se dne 2. 8. 2011 připoutal pomocí trubky a karabin ke stromu určenému k pokácení. Stěžovatel byl však policií z tohoto místa odstraněn a odvezen na policejní služebnu v Sušici. V následném trestním oznámení proti zasahujícím policistům stěžovatel namítal, že mu, v době kdy byl připoután ke stromu, byli za oblečení u krku sypáni lesní mravenci, policisté ho opakovaně dusili a škrtili, stlačovali mu body na krku, stoupli mu plnou vahou na lýtko a nastartovali motorovou pilu blízko jeho hlavy. To vše za účelem, aby opustil prostor, který byl vyhrazen pro kácení stromů. Když se stěžovatel konečně příkazům k opuštění prostoru podvolil, policisté s ním jednali hrubě a nasadili mu příliš těsně pouta.

Kdyby se popsaný postup policistů potvrdil, jednalo by se ze strany policie o nelidské a ponižující zacházení, které musí být považováno za trestný čin. Tvrzení stěžovatele o tomto postupu nebyla zcela nedůvěryhodná a nepravděpodobná, ale naopak představovala tzv. hájitelné tvrzení. Úřední záznamy policie potvrzovaly, že mu policisté tlačili na body na krku. Stěžovatel také poukázal na dva svědky, kteří stěžovatele viděli po zákroku a potvrdili, že měl červený otlačený krk a červená a otlačená zápěstí a odřeniny na rukou. Bylo proto povinností orgánů činných v trestním řízení trestní oznámení stěžovatele účinně vyšetřit, zejména urychleně vyslechnout všechny očité svědky události, která byla předmětem trestního oznámení stěžovatele, a ve svých závěrech se vypořádat se všemi hájitelnými tvrzeními stěžovatele a vysvětlit, jak mu byla způsobena zjištěná zranění, a zda k nim došlo v důsledku špatného zacházení ze strany policistů, či nikoliv. 

Ústavní soud však shledal, že Inspekce policie a ani Generální inspekce bezpečnostních sborů („GIBS“), která od 1. 1. 2012 Inspekci policie nahradila, účinné vyšetřování neprovedla. Inspekce nevyslechla žádné svědky, i když se nabízelo minimálně vyslechnutí zasahujících policistů a dalších zásahu přítomných osob a svědků navržených stěžovatelem. Při odložení věci Inspekce nijak nehodnotila nashromážděné důkazy, nijak se nevypořádala s tvrzeními stěžovatele a nijak je nevyvrátila. Přístup k trestnímu oznámení stěžovatele ze strany Inspekce policie a GIBS Ústavní soud označil za laxní a za jeho bagatelizaci. Přitom prohloubení vyšetření incidentu dokonce GIBS uložil i dozorující okresní státní zástupce.

Ústavní soud také rozhodl, že GIBS nebyla ve vyšetřování nezávislá a nestranná. Šetření i kontrolu jeho výsledků prováděly stejné osoby jako v dřívější Inspekci policie, která nezávislým orgánem nebyla. Nelze také přehlédnout, že GIBS převzala do služebního poměru téměř všechny příslušníky předchozí Inspekce policie. Z formálního pohledu se GIBS sice jeví být vůči policii nezávislým orgánem, avšak formální nezávislost nezaručuje nezávislost praktickou. Pokud je GIBS převážně obsazena bývalými příslušníky sborů, které má vyšetřovat, její nezávislost může být čistě iluzorní. To zejména pokud i vedení GIBS se rekrutuje z bývalých příslušníků policie a Inspekce policie. Praktickou nezávislost GIBS by podpořilo výraznější zapojení osob, které dříve nebyly příslušníky orgánů, které GIBS vyšetřuje.

Ústavní soud nakonec kritizoval skutečnost, že policie sice zásah proti stěžovateli původně natáčela na videokameru, záznam byl však ukončen v momentě, kdy proti stěžovateli začaly být používány donucovací prostředky. Tato skutečnost sama o sobě vyvolává pochybnosti o přiměřenosti zásahu policie. Policie takovým postupem také nevhodně omezuje možnosti státu prokázat, že zásah byl v souladu se zákonem a přiměřený v dané situaci. Přitom pokud osoba, která je zajištěna či jinak pod kontrolou policie, utrpí zranění, je povinností státu poskytnout věrohodné vysvětlení, jakým způsobem byla tato zranění způsobena. Ke splnění tohoto závazku státu má právě sloužit povinnost účinného vyšetřování, které musí být důkladné, dostatečné, rychlé, nezávislé a nestranné a s možností oběti zkontrolovat je nahlédnutím do spisu. 

Text nálezu sp. zn. I. ÚS 1042/15 je dostupný zde (493 KB, PDF).

Miroslava Sedláčková, tisková mluvčí Ústavního soudu

 
 

Nepřihlášený uživatel

#83600

2016-06-01 08:02

ČT lže, jako když MF Dnes tiskne!