MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87736 Re: Re: Re:

2016-07-15 14:43

#87733: - Re: Re:  

 V ruské propaganě RT, PL kdy podle zprávy, že "Kyperský parlament odhlasoval zrušení sankcí" se dal a dá vytvořit seznam ruských propagandistických serverů po celém světě, když se jen výše uvedená slova v uvozovkách nechá kdokoliv přeložit do libovolného jazyka, neboť Kyperský parlament měl na jednání takový bod 8.7. ale jak o něm rozhodl, neinformoval a navíc nejednalo o zrušení sankcí, ale o usnesení parlamentu o zrušení sankcí, tedy např. doporučení pro EK, doporučení pro jednání Rad ministrů, doporučení pro Kyperskou vládu, atd. 

Ruská propaganda lže a záměrně zpochybňuje demokracii v EU a obecně v euroatlantické civilizaci. Je to sice pro kohokoliv jen trochu myslící absurdní, neboť rusákov sám má k demokracii a dodržování lidských práv velmi daleko, ale zjevně se některým hloupějším občanům v post bolševických státech stýská po rusácké totalitě, asi je páli dobré bydlo. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87762 Re: Re: Re: Re:

2016-07-15 17:13:59

#87736: - Re: Re: Re:  

    Nemůže zpochybnit nic, co je doopravdy v pořádku, ale zde je mnoho věcí v prohlubujícím se bordelu a ve veřejném prostoru se na tomto bordelu podílí tzv. politická korektnost, za níž se dost často ukrývá proelitaristický vlezdoprdelizmus. Pokud je takový vlezdoprdelizmus přímo do očí bijící, dokáže toho sem tam využít i propaganda cizí mocnosti. Onou mocností nejsou myšleni volení zástupci, jako spíš korporativní ekonomická uskupení, které dokáží vést hybridní válku i proti celému soustátí, jako je jím EU. Vlastně logicky nemají na rozbití EU ani zájem Rusové, těm spíš stav, jaký v ní je dnes i celkem vyhovuje, sami mají možnost lépe zde působit, než ve státech od sebe oddělených se střeženými hranicemi a cly. Hybridní válkou prostřednictvím migrantů chtějí nekteré západní koprporace Evropu přitlačit k ústupkům v obchodních dohodách. Předhazovat lidem nějakou sentimentální touhu po bývalém socializmu je nejspíš vaší oblíbenou obrannou taktikou, musíte ale vědět, že dávat k tomuto do pozadí poměry v dnešní RF, nebo Číně je nesmyslné, tyto státy nemají s bývalým socializmem v Československu společného absolutně nic. Argumentovat čímsi takovým, že někde působí příslušníci bezpečnostních složek bývalých režimů na nejrůznějších stupních státního zřízení, je, což musíte vědět, nesmyslný počin. Nemůžete celou státní strukturu zprovodit ze světa a postavit ji znovu z lidí, kteří neměli žádný podíl na řízení státu. To moc dobře věděl i chytrolín Havel, ale jeho přisluhovači začali s mediálním štvaním proti STB a ve švejkovském Česku na to lidé slyšeli velice dobře, proto dnes musí bývalí příslušníci této složky u nás paradoxně chodit málem kanálama, ačkoli v jiných státech takový postoj lidí k těmto složkám v takové míře nikde není. Ba jsou i vážení a lidé jejich argumentům důvěřují víc, než argumentům nějakého excentrického divadelníka. Rádi také směšujete otázku lidských práv a otázku dodržování mezinárodních dohod, jako by to bylo nějaké synonymum. Saudská Arábie, nebo Katar dodržuje sice mezinárodní dohody, hlavně tu hlavní, že totiž prodává suroviny dle dohody za dolary. Že je jejich trestněprávní systém v naprostém nesouladu s dodržováním lidských práv je pro vás otázka podružná. Že právě lybijský Kádáfí uvažoval prodávat suroviny za jinou měnu byla okolnost, která ho stála život. Rozvrat v Libyi nebyl způsoben kvůli lidským právům.... opakuji tety nelze zpochybňovat nic, co není opravdu v jádru pochybné. Vám se ovšem raději poslouchá heslo korporátnních hlásných trub že "Demokracie je skvělá". To zde rádi papouškujete a ani to není heslo z váší hlavy. Jak mám tedy důvěřovat já některému vašemu názoru? Na ruskou propagandu opravdu nelze všechno svádět donekonečna.