MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#92365 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-07 08:56

#88281: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Muslimské mudžehedýny v Afganistánu, ze kterých vznikli Al-kajda a IS cvičili a vyzbrojovali američani proti SSSR!

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Cyclone

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#92369 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-09-07 09:05:19

#92365: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pokud i budu důvěřovat, že k nějaké pomoci docházelo, vůbec to neznamená, že docházelo k pomoci ve školení v terorismu a text nic takového dokonce ani nenaznačuje. 

Rusko (CCCP) napadlo Afganistán, to je realita. Jestli Amerika skutečně poskytovala pomoc do Afganistánu o tom jistě můžeme spekulovat, ale těžko lze spekulovat o tom, že by školili kohokoliv v terorismu. 

Co je ovšem naprostou jistotou, jak jsem již na tvůj odkaz reagoval je, že KGB ve všech komunistických totalitních zemích školila lidí z arabského světa v terorismu a teroristům všeho druhu a sekt poskytovala zázemí.

Jistotou je také to, že komunismus i nacismus jsou jen alterací jakékoliv jiné vražedné sekty ať už mluvíme o vražedné hordě Jana Žižky z Trocnova ve středověku parazitující na sektách adamitů a husitů, nebo o vražedných hordách dnešních, co jich ve světě je a bylo od komunistických vražedných "lidových milicí" všeho druhu např. Rudých khmérů až po dnešní IS atd.  

Odkazů na zdroje jsem dal dostatek a archivy jsou v ČR k dispozici i tobě, seznam archiválií, které to potvrzují jsem také již v této diskusi napsal s odkazem na diplomovou práci, které téma zpracovává. 

Tehdy vyškoleným teroristům KGB je dnes kolem padesáti let a chtějí svůj díl slávy a to jak po boku Asada tak i v IS atd. Velmi se tedy obávám, že za vnikem IS je bohužel komunistická totalita v Rusku a co je horší, dnešní KGBáci v Kremlu jsou jistě se s svými bývalými studenty - teroristy v čilém styku.