Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post

Dan Mach

#288 Re: Re: Albertov - pamatujete?

2016-10-03 20:38

#287: Volič - Re: Albertov - pamatujete? 

V tom případě dost těch albertovských studentů asi studuje dálkově při zaměstnání, že? Že by zase nějaká okamůrovská pravda, ta TydýTe?

A co se týká těch rádoby statistik, reagoval jsem na anonymní příspěvek č. 255, kde je mimo jiné uvedeno ... a ty tisíce znásilněných žen. Tuto lež zatím nikdo nenapravil, nikdo se za ní neomluvil ...., jo já zapomněl, vy Bumbálovci se vlastně neomlouváte.

No to je teda materiál ! A s tím jde to voleb ?

Odpovědi

Volič

#291 Re: Re: Re: Albertov - pamatujete?

2016-10-03 21:10:32

#288: Dan Mach - Re: Re: Albertov - pamatujete? 

 Lidi zmanipulovaní protizemanskou mediální hysterií, která očividně padla na velmi úrodnou půdu. Kdyby si média vzaly na paškál jakýhokoliv politika tak jako Zemana, dennodenně na něj kydali špínu, veřejně jej uráželi, zesměšňovali, překrucovaůli jeho tvrzení, vytrhávali jeho věty z kontextu a oužívali je proti němu, pečlivě sledovali jeho přešlapy a všechny pak zveličovali, kdyby k boji proti němu mainstream zneužíval všemožných celebritek, tak si ho ta méně přemýšlivá část národa znelíbí tak jako právě Zemana. Je nad svět jasný, že se Zeman jaksi nehodí jistým mocným, kteří investují nemalý prostředky na korumpování médií a různých pseudopolitiků a umělou manipulaci s veřejným míněním, aby na Zemana, (popř. Okamuru, Konvičku a ostatní lidi kritizující pronikání islámu do Evropy, imigraci apod.) útočili a pokusili se ho znemožnit natolik, že abdikuje. Naštěstí je Zeman vůči těmhle tlakům naprosto imunní. Samozřejmě, že když takovej postoj člověk zaujme, tak s tím nutně ignoruje i oprávněnou kritiku vůči jeho osobě (každej má svoje nedostatky a Zeman jich nemá málo, ale ta je pořád jen kapka v moři oproti tomu hnoji, co na něj nakydala lžimédia ve snaze jej co nejvíc zdiskreditovat). Stručně řečeno: Kdo uvažuje racionálně a nepřijímá bezmyšlenkovitě každou informaci z mainstreamu, nemůže tuhle zemaniádu nevidět. Zbylý potrefený husy holt budou vždy kejhat, jak je naučí média. Hořký to zjištění, leč nikoliv překvapivý.