Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Za práva křesťanů na Blízkém východě

#276 Postavme se proti pronásledování křesťanů a dodržování jejich základních liských práv!

2016-10-03 08:25

Velikou lítost a bolest v srdci vyvolávají zprávy o nových vlnách pronásledování křesťanů ve světě. Počet postižených obětí roste v Egyptě, Libyi, Sýrii, Libanonu a hlavně v Iráku. Ale i na dalších místech se množí brutální útoky vůči nevinným lidem jenom proto, že jsou křesťané. Nejhorší je situace na severu Iráku. Hoří kostely, devastují se svatyně a hrobky proroků, domovy a obydlí. Lidé jsou nuceni prchat, pokud nechtějí zemřít. Křesťané jsou bez milosti okrádáni a nuceni vzdát se všeho. Je jim vnucována násilná konverze k islámu. Ženy jsou znásilňovány a s dětmi prodávány do otroctví. Muži jsou biti a popravováni. Křesťanská víra je otevřeně vysmívána. Stovky křesťanů již za svou víru zaplatily svým životem, včetně žen a dětí.

Narůstající násilí se obrací také proti různým menšinám (jezídům, mandejcům, Kurdům a dalším).

Odsuzujeme toto barbarské chování, které nehlásá žádné světové náboženství a odporuje i prosté lidskosti. Militantní, fundamentalistické a násilné projevy ve věcech víry jsou proti Bohu, Stvořiteli veškerenstva a proti jeho zákonu svobody svědomí, který vepsal do lidských duší. Násilí odůvodňované náboženstvím v jakékoli formě a z jakéhokoli důvodu je neospravedlnitelné.

Proto žádáme světové i české politiky, aby více dbali na dodržování lidských práv ve světě a na diplomatické úrovni apelovali na kompetentní orgány.

Žádáme světové i české politiky, aby chránili křesťanskou duchovní kulturu a využili všechny prostředky na zastavení eskalace utrpení nevinných obětí a aby bylo dodržování lidských práv stavěno i nad jakékoli ekonomické zájmy.


Nepřihlášený uživatel

#277 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-03 08:33

#265: Volič - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Na Macha nereagovat, je to sluníčkový troll, s tím nemá smysl zapředávat debatu, takoví jsou ztracení. Říkají si humanisté, ale jsou to jen hloupí zmanipulovaní oikofobové. A takoví jsou mnohem nebezpečnější, než xenofobové, neb xenofobie je jen zdravý projev soudržnoti skupiny, kmene, smečky, který podmiňuje její životaschopnost. Funguje to tak všude v přírodě, jen současná Evropa se protiví přírodním zákonům a na to brzy dojede. Já bych všechny ty filosofické a politologické fakulty pozavíral, jsou jen líhništěm, teď použiju to zprofanovaná slova: nekalých protistátních živlů.


Nepřihlášený uživatel

#278 Re: Re: Re: Re:

2016-10-03 08:38

#144: Volič - Re: Re: Re:  

 Je to zelený sluníčkový bezmozek, s tím nemá smysl zapředávat debatu, takoví jsou ztracení. Říkají si humanisté, ale jsou to jen hloupí zmanipulovaní oikofobové. A takoví jsou mnohem nebezpečnější, než xenofobové, neb xenofobie je jen zdravý projev soudržnoti skupiny, kmene, smečky, který podmiňuje její životaschopnost. Funguje to tak všude v přírodě, jen současná Evropa se protiví přírodním zákonům a na to brzy dojede. Já bych všechny ty filosofické a politologické fakulty pozavíral, jsou jen líhništěm, teď použiju to zprofanovaná slova: nekalých protistátních živlů.


Nepřihlášený uživatel

#279 Re: Písnička pro Angelu

2016-10-03 10:22

#261: -  

 Pro soudružku Andělu Merkelovou Záviš - Anděla


Nepřihlášený uživatel

#280 Re: Re: Písnička pro Angelu

2016-10-03 14:45

#279: - Re: Písnička pro Angelu  

To vypadá, jako by matku Merkelové omrdal nějaký Čech.


Nepřihlášený uživatel

#281 Islám je rakovina

2016-10-03 15:51

A tak jako každé buňky nakažené smrtelnou rakovinou zanedlouho zachvátí a zahubí celé tělo, tak pokud se okamžitě nezačne s radikální léčbou, tak tyto islámskou rakovinou nakažené buňky zahubí nejdřív celou Evropu a potom celý svět. Proti rakovině a hlavně té islámské, je nutno začít bojovat okamžitě a tak tvrdě, jak jen to bude možné a nejlépe tak jako lékaři použít chemické "léky", současně s "ozařováním"!!! Jen aby už ale nebylo pozdě, protože naši "vrchní lékaři" v Bruselu i v jednotlivých státech, se nemohou domluvit a raději nad touto nemocí zavírají oči a nejraději se handrkují o 3,14čovinách!!

Man Dach

#282

2016-10-03 17:20

Všichni jste Kadimůrovi xenofobní dementíííííííí, uííííííííííí, jenom já jsem sluníčkářské letadlóóóóóóó - óóóóóóoó - jóóóóóóoó :-))))))))


Nepřihlášený uživatel

#283 Re: Re: Písnička pro Angelu

2016-10-03 17:31

#279: - Re: Písnička pro Angelu  

Stovky lidí na oslavě sjednocení Německa v Drážďanech vypískaly Merkelovou! Táhni!

Spolková kancléřka Angela Merkelová a prezident Joachim Gauck byli v pondělí během oslav sjednocení Německa v Drážďanech konfrontováni s demonstranty žádajícími její demisi. Vyjádřit nesouhlas s imigrační politikou současné vlády přišly stovky lidí, někteří pokřikovali ”táhni” a v ruce třímali transparenty s hesly jako „Zrádci“ nebo „Merkelová musí pryč“.

Dávám Megeře rok, maximálně dva! A pak ji čeká neslavnej konec ála Ceausescu!

VIDEO ZDE


Nepřihlášený uživatel

#284

2016-10-03 17:45

Evropa je zoufale přeplněná! Kdo zavře dveře před imigranty jako poslední, prohrává!

Dan Mach

#285 Albertov - pamatujete?

2016-10-03 19:01

I my máme své vypískané, a možná vypískané i větší silou :)

https://www.youtube.com/watch?v=Yixmqkd-dQA

 

Volič

#286 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-03 20:21

#268: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

1. Psal jsem o Evropě, ty máš copak problémy s porozuměním psanýho textu nebo nevíš, že New York neleží v Evropě? Ahá, já zapomněl, že amíci nikdy nebyli příliš zdatní v zeměpise, u jimi placených trollů tomu zřejmě nebude jinak, že ano?

2. V tom výčtu nejsou uvedeny ani zdaleka všechny útoky, snad jen ty největší, jelikož není v mých schopnostech dohledat všechny, ale i tak jsou to děsivá čísla. Sluníčkovýmu cynikovi jako ty je to šumák, ty budeš mít ze všeho prdel, ale až na to doplatí nějakej tvůj blízkej, ještě budeš brečet po časech, kdy u nás nebyli žádní musulmani a bylo bezpečno. Pokud bych bral i mimoevropských, uvedl bych především Tunisko, Turecko, Egypt, Kuvajt, Irák, Pákistán, Somálsko, Nigérii apod.

3. Jasně  jsem psal, že teroristické útoky jsou jenom špička, do počtu obětí je třeba zahrnout všechny individuální vraždy, který proběhly za ta léta ve všech přistěhovaleckých čtvrtích a především pak při násilnostech a rabování, který se vyskytují různě po Evropě s železnou pravidelností. I průměrně intelekčně nadanému musí být jisté, že jich jsou stovky. Stejně je tomu u znásilnění. Těžko ale někdo někdy dopátrá, kolik takových obětí mají na svědomí, když policie a politickou korektností svázaný média záměrně nezveřejňují etnicitu pachatele a všechny takové případy se snaží ututlat a zamést pod kobereček, aby náhodou nevzbudila protiimigrantské nálady. Většinou to kamuflují frázemi jako mladík, neznámý pachatel, jižan apod.

4. Aktivistka dostala, co chtěla. Lákala do své země imigranty, propagovala mezietnický vztahy, zahrávala si s ohněm, tak se pak nikdo nemůže divit, že na to doplatila. Okusila plody toho, co sama ve své zemi sela. Konečně se probudila z toho svýho růžovýho multikulti snu, v němž žila, i když už jí to bylo pár minut před smrtí celkem k ničemu. Měla by se stát odstrašujícím případem všem ostatním naivním zanícedným sluníčkářkám, aby se jim v těch prázdných fanatických makovicích konečně rozsvítilo. Ale to bych po nich chtěl asi moc. Ona si za svou smrt mohla sama vzhledem ke společnosti, kde se záměrně pohybovala, to ale není případ těch nevinných obětí teroristických útoků, kteří byli vini jen tím, že byli ve špatnou dobu na špatným místě. Těch mi je skutečně líto, té aktivistky nikoliv.

5. A nechápu jaký má vliv, jestli jsou to muslimové ze současné nebo předchozí vlny. Muslimové jsou to tak jako tak. Je naprosto logický, že co se týče teroristických útoků, aktivní jsou zatím ti, kteří zde už nějakou dobu pobyli, protože se zde vyznají, ví, jak to zde chodí a na co si mají dávat pozor, aby byl jejich útok úspěšný, nováčci se musí teprve rozkoukat, než se začnou pouštět do složitějších akcí.

6. Nemusíš na Okamurovce reagovat, když ti tak vadí. Ale to ne, na to jsi až příliš umanutej. To ti totiž dělá moc dobře vyvolávat rozepře, konflikty, to je celý smysl vašich ubohých sluníčkových životů, prudit a škodit, proto nikdy nesvoláváte vlastní akce, ale lepíte na ty naše svoje trapný kontrademonstrace, proto se snažíte hlasitou hudbou nebo píšťalkama přeřvávat naše řečníky, proto se snažíte v půli proslovů dostat se na pódium a vytrhávat našim řečníkům mikrofon z ruky a když vás pak ochranka vyvede, stěžujete si, jak na vás byli strašně zlí a jak vám děsně ublížili. A cíl je splněn, pozornost médií a s nimi i celého národa se obrátí na vás a užijete si ve svým nudným ubohým životě pár minut slávy. Vy jste na nás závislí, co byste si bez nás počali? Na kom by jste si pak léčili svoje věčný mindráky? Jen si to přiznejte a konečně se vám uleví. Čím dřív tak učiníte, tím líp.

Volič

#287 Re: Albertov - pamatujete?

2016-10-03 20:30

#285: Dan Mach - Albertov - pamatujete? 

 Je ale podstatný rozdíl mezi spontánním projevem občanů, jaký byl včera v Německu a bandou usmrkaných studentů zfanatizovaných svýma profesorama nebo uplacených příslibem snadněji získaných zápočtů či intošů z řad neziskovek, kteří záměrně škodí za peníze nás všech.

Dan Mach

#288 Re: Re: Albertov - pamatujete?

2016-10-03 20:38

#287: Volič - Re: Albertov - pamatujete? 

V tom případě dost těch albertovských studentů asi studuje dálkově při zaměstnání, že? Že by zase nějaká okamůrovská pravda, ta TydýTe?

A co se týká těch rádoby statistik, reagoval jsem na anonymní příspěvek č. 255, kde je mimo jiné uvedeno ... a ty tisíce znásilněných žen. Tuto lež zatím nikdo nenapravil, nikdo se za ní neomluvil ...., jo já zapomněl, vy Bumbálovci se vlastně neomlouváte.

No to je teda materiál ! A s tím jde to voleb ?


Nepřihlášený uživatel

#289 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-03 20:48

#286: Volič - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Výstižně napsáno. Jenom se bojím, že reagovat na machometána Macha (placeného trolla, nebo jen tak prostoduchého?) je házení perel sviním.... Tohle individuum zde trollí diskuze už nějaký ten pátek a je ve svých výlevech čím dál agresivnější, jako celá běsnící lumpenkavárna. Děsím se toho, že podobná individua, patřičně posílená vydatným přísunem hašiše aj. návykových látek, budou i letos (17.11. je ideální příležitost) cíleně provokovat, vyvolávat konflikty a výtržnosti, vše za mohutné pozornosti zaprodaných presstitutek z našich mainstreamových médií.  

Volič

#290 Re:

2016-10-03 20:52

#272: -  

 Tohle dokonale odráží zvrácenou islámskou morálku - využívat výdobytků naší dekadentní společnosti to ano, ale přizpůsobit se jí, to ne. Největší paradox je, když utíká muslim před marastem, který v jeho zemi způsobil islám a tahá sem islám, tedy přesně to, před čím utíká. Chápu džihádisty, ti tady mají jasnej cíl - šířit svoji zvrácenou ideologii pouštního pedofila, ale nechápu ekonomický migranty, kteří do Evropy jdou za lepším a přesto sem tahají přesně to, před čím utíkají. To je opravdu na palici. Bohužel oni se nějakou logikou neřídí, jejich vymaštěný mozky vidí vše jako alláhovu vůli, pro ně je přemýšlení trestné, protože by to znamenalo pochybovat o nekonečné aláhově prozřetelnosti a za to by je nečekalo 72 panen, ale věčné zatracení. Oni nikdy nepochopí naše zákony a nepřizpůsobí se naší kultuře, protože to je proti jejich přirozenosti. Tak jako opici, sebechytřejší, nikdy nenaučíš mluvit. Kdyby si tuhle nepřemostitelnou kulturní propast uvědomili všichni ti vášniví míchači kultur, ušetřilo by to hodně evropských životů, ale to by tihle pseudointelektuálové nesměli být stejní fanatici, zahledění do sebe sama, trpící falešným mesiášským komplexem, že jen oni mohou pokleslé evropské národy zachránit přetavením v dokonalý multikulturní ráj.

Volič

#291 Re: Re: Re: Albertov - pamatujete?

2016-10-03 21:10

#288: Dan Mach - Re: Re: Albertov - pamatujete? 

 Lidi zmanipulovaní protizemanskou mediální hysterií, která očividně padla na velmi úrodnou půdu. Kdyby si média vzaly na paškál jakýhokoliv politika tak jako Zemana, dennodenně na něj kydali špínu, veřejně jej uráželi, zesměšňovali, překrucovaůli jeho tvrzení, vytrhávali jeho věty z kontextu a oužívali je proti němu, pečlivě sledovali jeho přešlapy a všechny pak zveličovali, kdyby k boji proti němu mainstream zneužíval všemožných celebritek, tak si ho ta méně přemýšlivá část národa znelíbí tak jako právě Zemana. Je nad svět jasný, že se Zeman jaksi nehodí jistým mocným, kteří investují nemalý prostředky na korumpování médií a různých pseudopolitiků a umělou manipulaci s veřejným míněním, aby na Zemana, (popř. Okamuru, Konvičku a ostatní lidi kritizující pronikání islámu do Evropy, imigraci apod.) útočili a pokusili se ho znemožnit natolik, že abdikuje. Naštěstí je Zeman vůči těmhle tlakům naprosto imunní. Samozřejmě, že když takovej postoj člověk zaujme, tak s tím nutně ignoruje i oprávněnou kritiku vůči jeho osobě (každej má svoje nedostatky a Zeman jich nemá málo, ale ta je pořád jen kapka v moři oproti tomu hnoji, co na něj nakydala lžimédia ve snaze jej co nejvíc zdiskreditovat). Stručně řečeno: Kdo uvažuje racionálně a nepřijímá bezmyšlenkovitě každou informaci z mainstreamu, nemůže tuhle zemaniádu nevidět. Zbylý potrefený husy holt budou vždy kejhat, jak je naučí média. Hořký to zjištění, leč nikoliv překvapivý.

Volič

#292 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-03 21:17

#289: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ano, to je jim podobný. Vyvolat na našich jinak poklidných akcích konflikt, aby je tak zdiskreditovali, média se mohla nažrat, že se "náckové zase poprali" a ještě ze sebe ti kašpaři mohli dělat ublížené chudáčky. Není akce, kdy by se nějaká taková zfetovaná smažka nevyskytlla. Policejní kordony holt nejsou stoprocentní ochrtanou před těmito pro společnost nebezpečnými psychopaty, ať už se jedná o feťáky z kliniky nebo zfanatizovanou studentskou lůzu. Obojí je ve výsledku stejná škodná.


Nepřihlášený uživatel

#293

2016-10-03 22:00

za celých 1400 let neměl islán snahu se kultivovat, tedy ti co ho hlásají, nechť se vrátí odkud přišel, myslím že v Evropě nemá místo..!!!!


Nepřihlášený uživatel

#294 Re:

2016-10-03 22:05


Nepřihlášený uživatel

#295 Ani za protektorátu nebyla protičeská propaganda tak silná jako dnes

2016-10-04 00:05

Je zapotřebí navrátit českým lidem jejich sebevědomí. Dnes za sebou máme 25 let systematické propagandy, která se místní lidi pokouší přesvědčit, že jsou méněcenným, hloupým a zlodějským národem, kterému zbývá jen jedno jediné – stát se lokaji někoho lepšího (což znamená jakéhokoliv cizince nebo jeho patolízala). Dokonce ani za protektorátu nebyly protičeská propaganda tak silná.

Dan Mach

#296 Tuto propagandu si děláme sami a svět se nám směje ...

2016-10-04 05:09

Jak zvýšit českým lidem sebevědomí, když ho navenek reprezentuje opilec a hulvát. I na známém videu z otevírání královské klenotnice je jasně vidět, že tento člověk není žádnou reprezentativní osobností. Raději se opije na ruské ambasádě, než aby se připravil na důstojné vystoupení na veřejnosti v okamžiku, který se opakuje průměrně jednou za 5 let. To, že byl opilý, potvrdila paní Němcová, která stála nedaleko od něj.

https://www.youtube.com/watch?v=2CQE0fZegfI

Odkaz na rozhlasový záznam s jeho sprosťárnami sem raději nedávám, aby mě admin nesmázl.


Nepřihlášený uživatel

#297 Re: Tuto propagandu si děláme sami a svět se nám směje ...

2016-10-04 07:33

#296: Dan Mach - Tuto propagandu si děláme sami a svět se nám směje ... 

 Tak to jo, když to poudala paní Němcová, stejná pohádkářka jako její jmenovkyně Božena, tak to musí být pravda :-))) Kdyby blbost kvetla, byl by provokující troll Dan Mach sám květ, to snad ani není možné, že může něco tak giganticky pitomého vůbec existovat.  


Nepřihlášený uživatel

#298

2016-10-04 08:57

Okamura je jasná volba. Ne že by tyhle volby měly mandát s tím něco udělat. Ale vítězství protimigračních stran pošle jasný signál těm co by to mohli změnit. Ovšem nemyslím Bohouše. Toho doufám nezaměstnají ani jako hlídače parkoviště.


Nepřihlášený uživatel

#299 Re: Re: Tuto propagandu si děláme sami a svět se nám směje ...

2016-10-04 09:21

#297: - Re: Tuto propagandu si děláme sami a svět se nám směje ... 

 Kdyby blbost kvetla, byl by král blbců Mach(ometán) učiněnou rajskou zahradou, osmým divem světa.


Nepřihlášený uživatel

#300 Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka

2016-10-04 10:05

Herečka Rahma Sadau v jednom videu objala zpěváka, který si říká Classiq, a bude to pro ni mít vážné následky, informovala BBC. V Nigérii má být zakázána pro „nemorální chování”.

Rahma v žertu objala zezadu zpěváka. Toto je nejerotičtější místo v klipu, které způsobilo celou aféru. 

Nigerijská studia známá jako Kannywood už dlouho bojují s konzervativními muslimy, kterým vadí objetí a veškeré dotyky na veřejnosti. Herečka se momentálně nachází v Indii a aféru nekomentovala.

Nigerijská filmová asociace Moppan sdělila ústy svého předsedy Muhammada Kabiru Maikaby, že jde o naprostý zákaz. „Není to poprvé, co se chovala vzpurně. My jsme ji varovali, ale stále pokračovala v podrývání naší image,” sdělil BBC Maikaba.

V klipu I Love You hraje Rahma Sadau prodavačku zeleniny na africkém trhu, kterou se zpěvák snaží získat. Nečekejte ale žádnou erotiku. Video je až směšně cudné a naivní, všichni jsou celou dobu oblečení a nechovají se nijak zvlášť vyzývavě. Téměř každý klip George Michaela nebo Prince je nesrovnatelně erotičtější.

Filmové studio nebude

Existují i další náznaky, že Nigérie a její kultura se nevydává šťastným směrem. Letos zkrachoval projekt rozvoje filmového průmyslu. Radikální muslimové se totiž obávají, že filmová studia by šířila nemravnost.

Na pozemku plánované „filmové vesničky” měly vzniknout moderní budovy, obchody, hotel, stadión a různé atrakce. Mohla by přinést tisíce pracovních míst. Antikampaň spustil duchovní Abdallah Usman Gadan Kanya. „Nechceme to. Nepotřebujeme to. Ať si to dělají někde jinde,” tvrdí. 

Posledních dvacet let produkuje tamní filmový průmysl, tzv. Kannywood, filmy ve stylu Bollywoodu s mnoha hudebními a tanečními čísly, které oslovují africké publikum. Od samého začátku se proti nim staví konzervativní muslimové. 

Ano, tihle nás mohou výžně kulturně obohatit, ti nám vážně vylepší image! Jsem zvědavej, jakej trest by si vymysleli pro gaypornoherce Jandu nebo perverzáka Hollana! :-D