Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#300 Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka

2016-10-04 10:05

Herečka Rahma Sadau v jednom videu objala zpěváka, který si říká Classiq, a bude to pro ni mít vážné následky, informovala BBC. V Nigérii má být zakázána pro „nemorální chování”.

Rahma v žertu objala zezadu zpěváka. Toto je nejerotičtější místo v klipu, které způsobilo celou aféru. 

Nigerijská studia známá jako Kannywood už dlouho bojují s konzervativními muslimy, kterým vadí objetí a veškeré dotyky na veřejnosti. Herečka se momentálně nachází v Indii a aféru nekomentovala.

Nigerijská filmová asociace Moppan sdělila ústy svého předsedy Muhammada Kabiru Maikaby, že jde o naprostý zákaz. „Není to poprvé, co se chovala vzpurně. My jsme ji varovali, ale stále pokračovala v podrývání naší image,” sdělil BBC Maikaba.

V klipu I Love You hraje Rahma Sadau prodavačku zeleniny na africkém trhu, kterou se zpěvák snaží získat. Nečekejte ale žádnou erotiku. Video je až směšně cudné a naivní, všichni jsou celou dobu oblečení a nechovají se nijak zvlášť vyzývavě. Téměř každý klip George Michaela nebo Prince je nesrovnatelně erotičtější.

Filmové studio nebude

Existují i další náznaky, že Nigérie a její kultura se nevydává šťastným směrem. Letos zkrachoval projekt rozvoje filmového průmyslu. Radikální muslimové se totiž obávají, že filmová studia by šířila nemravnost.

Na pozemku plánované „filmové vesničky” měly vzniknout moderní budovy, obchody, hotel, stadión a různé atrakce. Mohla by přinést tisíce pracovních míst. Antikampaň spustil duchovní Abdallah Usman Gadan Kanya. „Nechceme to. Nepotřebujeme to. Ať si to dělají někde jinde,” tvrdí. 

Posledních dvacet let produkuje tamní filmový průmysl, tzv. Kannywood, filmy ve stylu Bollywoodu s mnoha hudebními a tanečními čísly, které oslovují africké publikum. Od samého začátku se proti nim staví konzervativní muslimové. 

Ano, tihle nás mohou výžně kulturně obohatit, ti nám vážně vylepší image! Jsem zvědavej, jakej trest by si vymysleli pro gaypornoherce Jandu nebo perverzáka Hollana! :-D

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#305 Re: Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka

2016-10-04 11:05:55

#300: - Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka 

Nigérie. To je tam, co boko haram vybíjí křesťany a papež (poděs) František jim za to ještě myje nohy!


Nepřihlášený uživatel

#318 Re: Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka

2016-10-05 06:09:11

#300: - Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka 

 Pokud si podobná pravidla prosazují ve své zemi a místnímu obyvatelstvu to vyhovuje a ve volbách jim dají svůj hlas, ať se třeba staví na hlavu, ale ať se podobná pravidla nesnaží tahat jinam. Jenže tak to není! Takové moresy si přináší s sebou i do Evropy. Buď by měli nechat takové způsoby chování doma a nebo by se neměli do Evropy vydávat. 

Tím to začíná a pak se to stupňuje a finále bude náboženská policie ve městech Evropy. Když se jim budeme pořád podbízet a tolerovat jejich manýry a oni nebudou respektovat pravidla země kam imigrovali, tak to tak dopadne. A aby se Evropa dostala zpět, potečou potoky krve a mnoho životů bude zmařeno. To vše bych vyčítal vypočítavým populistům z řad politiků, kteří dopustili neorganizovaný vstup tolika migrantů do Evropy.


Nepřihlášený uživatel

#346 Re: Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka

2016-10-05 16:37:00

#300: - Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka 

 Všem těmto pomateným náboženstvím vadí jakýkoliv intimní dotyk na veřejnosti,nebo odhalená ženská tvář,nedejbože noha.Za to jsou schopni někde i ženu ukamenovat.Ale že ty prasata v Evropě osahávají ženské na veřejnost,nebo dokonce znásilňují to už jim tolik nevadí.

Realista

#421 Re: Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka

2016-10-07 17:16:52

#300: - Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka 

 Hlavně, ať nezapomenou poznamenat to oblíbené mainstreamové klišé, že je to dílem hrstky fanatiků, kteří se islámem pouze zaštiťují a jinak je islám děsně sluníčkové mírumilovné náboženství. Žádný radikální a umírněný islám neexistuje, jak se nám snaží namluvit islámofilní pomatenci, je jen jeden islám, sestávající z různých více či méně radikálních frakcí, z nichž všechny vychází z jednoho a toho samého koránu, jen jedni jej berou více a druzí méně doslovně. Každý si tam najde to své. A tyto dva domnělé islámy od sebe nelze nijak oddělit, důkazem budiž, že tuhle údajnou hrstku fanatiků volilo v prvních egyptských svobodných volbách 80 % lidí, fanatika Erdogana podporuje většina krvežíznivých Turků, islámský terorismus bují ve všech muslimských zemích od Nigerie (Boko haram), přes Somálsko (milice Šabáb), Egypt (Muslimské bratrstvo), Palestinu (hamás, fatáh, OOP), Libanon (hizbaláh), Irák a Sýrii (al-nusra ad.), Afghanistán a Pákistán (al-kajda), atd. Obě formy islámu vycházejí z toho stejného koránu. Navíc autentičtější je rozhodně ten radikální islám, když vezmu v potaz, jakým způsobem se šířil islám ve svém prvopočátku - sám Mohamed byl násilník a dobyvatel a v prvních desetiletích Arabové pod vlajkou islámu dobyli území větší než Alexandr veliký, takže ať mi laskavě nikdo nevěší bulíky na nos, že je islám mírumilovná víra, kterou zneužívá jen pár fanatiků. Je to další z multikulturních nesmyslů a naivních pohledů na svět.


Nepřihlášený uživatel

#472 Re: Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka

2016-10-08 18:18:45

#300: - Radikální muslimové chtějí zakázat herečku, protože veřejně objala zpěváka 

 Obětí a polibek jsou podle těch fašounů vyznávajících islám (bez rozdílu jestli radikální nebo "umírněný") nemorální chování. Vraždy a podřezávání lidí jsou skutky aláhu bohulibé. Množení lidí bez měřítka jsou aláhu bohulibé, polibek ale k rozmnožování bojovníků a vojáků aláha nepatří. Zakázat islám na území Evropy je jediná správná cesta. Žádné! ústupky zločinecké ideologii! Když to udělalo Japonsko a nikdo do toho nekecá, proč by měl Brusel kritizovat za totéž jednotlivé "demokratické" státy "demokratického" EU? Roztahují se po celém světě a kážou lidem jak žít. Stejně jako katolíci v Polsku chtějí ženám zakázat rozhodovat o svém těle. Ať islamisté zůstanou tam kde jsou a ať si katoličtí fanatici vezmou lidské plody a donosí si je sami. Náboženství v jakékoliv podobě je pro lidstvo zlo i když pro jednotlivce (často pěkně sobecké) může představovat dobro v podobě utišení jejich strachů. Ale nám ostatním škodí, kudy chodí a o tom žádná!