MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94227 Re: Dvojitá kolaborantská vnučka :-))))

2016-10-07 05:25

#94226: - Dvojitá kolaborantská vnučka :-)))) 

 Pokud by tedy Miloš Zemal lhal i o jejím druhém dědečkovi, kterého komunisté skutečně chtěli soudil politicky nikoliv věcně a našestí se jim to tedy nepovedlo, jistě by podala žalobu i v tomto případě. 

Ruszudek bude k dispozici v archivu a její dědeček měl velmi pravděpodobně obrovskou řadu zásluh v odboji, neboť rozsudek byl na tehdejší dobu vylmi mírný. 

Syn ministra si vzal dceru pana Peroutkym, neb to podle věku vnučky pana Peroutky je velmi pravdpodobné. Tedy v době, kdy byl Peroutka celou válku v koncentráku těžko mohl mít protekci, ale je jisté je, že ministra tehdejší protekrorátní vlády byl ve styku s odbojem a proto také poválečný rozsudek byl velmi mírný. 

Velmi pečlivě važ slova. Nevytrhávej z kontextu Peroutkových textů, žádný jeho text neobsahuje žádný obdiv k žádné totalitní idiologii. Naopak všechny jeho texty i ty, které tak zpopularizoval komunista Ovčáček a komunistický nácek Miloš Zeman jsou jasným důkazem, že nikdy nebyl fascinován žádnou totalitní idelogií a vždy je kritizoval a především pro československý národ popisoval, jak se blížící totalitě bránit a jak zajistit přežití jazyka a kultury. 

Těžko říci kdo byl či je otcem Miloše Zeman, jestli to byl ruský mužik, agent KGB vysazený v protektorátu nebo agent gestapa. Je to nejen problém nás občanů této země, ale evidentně i Miloše Zemana, neboť jeho druhého rodiče usvědčuje sám z týrání dětí, tedy jeho matka byla pravděpodobně deviantní.  Je možné, že je to jeden z důvodů proč je alkoholikem a obecně prolhaným idiotem. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94270 Re: Re: Dvojitá kolaborantská vnučka :-))))

2016-10-07 09:50:28

#94227: - Re: Dvojitá kolaborantská vnučka :-)))) 

 Věřím více profesorovi, než evidentně prolhanému dementovi z pražské kavárny, jako jsi ty.

A Peroutka byl v koncentráku jako rukojmí národa, to nemělo s jeho názory nic společného, to souviselo pouze s jeho "významem" pro národ jakožto známého novináře, Tak to měli skopčáci na zabraném území ve zvyku, aby okupovaný národ poslouchal.