MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94247 Re: Re: zlodejsti volilci top09...

2016-10-07 07:37

#94246: - Re: zlodejsti volilci top09... 

 Naopak se ukazuje, že je EET nutné, zloději se připravují  na placení daní. :-))))

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94248 Re: Re: Re: zlodejsti volilci top09...

2016-10-07 07:46:29

#94247: - Re: Re: zlodejsti volilci top09... 

 EET by mělo morální hodnotu, ne věcnou na výběr daní, pokud by bylo zavedeno jednorázově pro všechny úrovně podnikání. 

Shromážděná data by ovšem i dnes neměla být položková, ale měla by být součtová, tak aby bylo možné provádět kontrolu, ale zároveň se nevytvářela cenová mapa produktů. Je více než pravděpodobné, že každý, kdo se k cenové mapě dostane jí po odchodu ze státní správy bude prodávat. To je skutečný zločin EET a skutečně prokorupční prostředí obrovského rozsahu. 

Pokud se skutečně EET spustí, bude mít StBák Bureš Babiš z ANO StB přístup k této cenové mapě a stačí data za pouhý měsíc, aby mapa měla poměrně velkou vypovídací schopnost. 

Karusel Agrofert je napsaný ne jedinou fizikou osobou Adreje Bureše Babiš, karusel disponuje cizím kapitálem v objemu 57 mld. a z toho pouze 25 mld. je z bank. Takové "podnikání" je možné v rusákově, ale nemělo by být možné zde. Celá věc je velm nebezpečná, je velmi pravděpodobné, že Andrej Bureš je pouze luxusním bílým koněm rusáků a tedy vynesení cenové mapy potravin může mít fatální důsledky na cenu potravin v ČR, může dojít k masivnímu zdražení. 

Data o 57 mld. si lehce ověříš na www.justice.cz Agrofert - ekonomické dokumenty povinně zveřejňované - 57 mld. to bylo v roce 2014. 

Je absurdní, že karusel Agrofert není obchodován na burze, důvod je jedině v tom, že se nechce podřídit kontrole trhu s cenými papíry, což je skutečně rusácký způsob "podnikání". Odkud pochází 27 mld. nebankovních z cizího kapitálu karuselu se skutečně nedá nikde zjistit v potřebném detailu pro alespoň letmou kontrolu karuselu Agrofert. 

Babiš sám vytváří velké podezření, že je bilým koněm asi rusáků tím, že lhal ve Sněmovně o tom, že "dětem půjčil na projekt" - nikdy se tak nestalo. Nikdy dětem žádné peníze ze zdaněných soukromých peněz Babiše nepůjčil - jedna z firme karuselu Agrofert ručila za úvěr. Tedy dětem půjčila banka, protože jedna z firme karuselu (imoba), mimochodem s kumulovaným dluhem ve výši cca 660 mil., ručila za úvěr. Imoba vlastně nikdy nebyla v zisku za celou dobu své dohledatelné existence. 

Toto vyvolává obrovské podezření, že Babiš ve skutečnosti karusel Agrofert neovládá a ptačí hnízdo, kde náklady na pořízení jediného lůžka v "hotelu" se pohybovaly spiše v milionech než jen jednom milonu korun, mělo být jen způsobem, jak si zajistit bydlení z nezdaněných peněz a vygenerování další ztráty.  Tedy dotaci z EU toto nemělo dostat nikdy. 

Skutečný disponent s miliardovým majetkem by neměl ani tu nejmenší potřebu k takovému lacinému podvodu, kterému by se navíc všichni lidi s podobným majetkem smáli a Babiš by se ve "své" sociální skupině zesměšnil. 

Tedy i z toho mi plyne, že Babiš reálným vlastníkem karuselu Agrofert není a je pouze bílým koněm. Nasvědčuje tomu i to, že se jeho milenka nechala přejmenovat, neboť společné jmění manželů by bylo potenciálně velkou komplikací.