MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94271 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-07 09:53

#94268: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 "To by se mělo teoreticky vše zastavit." 

Podstatné je ono "teroreticky"  v tvém příspěvku. Teoreticky jde "vše", jen karusel Babiš to teoreticky nechává platit daňové poplatniky v objmeu 2 mld. a výsledek i prostou úvahou je nejen nejistí, ale spíše naprosto nereálný, že by se i jen provoz celého cirkusu EET zaplatil zvýšeným výběrem daní. 

Teoreticky může i Babiš přestat míchat firemní náklady se svými soukromými :-) resp. teoreticky mu v tom může účinně bránit finanční úřad, ale skutečně "jen teoreticky" jak Andrej Bureš Babiš velmi dobře ví :-) Teoreticky by si měl Andrej Bureš Babiš pořídit bydlení ze zdaněných peněz, jak to děláme my a teoreticky by přitom Andrej opravdu neměl krást dotace EU, které nejspíš skutečně podvodem získal. 

Máš ale pravdu, že by teoreticky bez dokladů nic být nemělo :-). Především v zemědělství je to ovšem opravdu jen "teoreticky" a tam podniká právě soudruh Andrej Bureš Babiš převážně. :-). 

Teoreticky by měl dokonce Miloš Zeman zveřejnit, kam prodal ruský dluh v objemu více jak 100 mld. korun kamsi do bývalého rusákova a za kolik, tedy měl by předložit doklad o takové zlodějině. Teoreticky by měl Miloš Zeman v ústavní pozici dodržovat Ústavu. Teoreticky by kolem neměla být banda ruských a čínských agentů. Teoreticky měl Nejvyšší správní soud zajistit, aby se lhář a porušovatel volebního zákona k ústavní pozici nedostal. Teoreticky by se Zemanem za KGBáme Putinem měli jet lidí s bezpečnostními prorkami státu. Je to mnoho, co by teoreticky mělo kolem lidí typu Babiš Bureš, Zeman, Veleba, Nejedlý být. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94283 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-07 11:05:26

#94271: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Už zase neudržíš ani stolici, natož téma. Už to zabal geronte.