Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post

Dan Mach

#473 Re: Re: Volební rozpaky

2016-10-08 18:35

#471: - Re: Volební rozpaky 

No jo, 143 tisíc ale pořád není čtvrtmilionu, co jste si tady malovali, přičemž nevím, kolik z toho dělají hlasy Bumbálových perverzních faninek, v Brně vás porazilo Žít Brno, proti kterému jste fanaticky bojovali, a Sobotka je po Babišovi druhým nejúspěšnějším s 390 tis. hlasy. Ti se alespoň neodvolávali na neexistující uprchlíky. No a hlavně se odvolávejte na Kalouska ...

Odpovědi

Volič

#476 Re: Re: Re: Volební rozpaky

2016-10-08 19:15:54

#473: Dan Mach - Re: Re: Volební rozpaky 

 Ne všichni příznivci Okamury měli možnost volit (Pražani, neplnoletí). Sice ho mají někteří lidi v lajku z více profilů, ale je třeba brát v potaz, že volební účast byla třetinová, takže při 100% účasti by mohlo SPD+SPO teoreticky skoro půl milionu voličů. K tomu připočtěme voliče konkurenčních stran jako Úsvit, DSSS, ND, Sládkovci apod a hned máme striktně protiimigrační portfolio trochu někde jinde. No a nelze nezmínit, že valná část voličů ČSSD, KSČM a ANO je laděná protiimigračně a poslední kroky Sobotky, Dienstbiera, Špidly a spol se podílely významnou měrou na odlivu voličů do ostatních stran. A to je třeba ještě vzít v úvahu, že v krajských volbách uprchlická tématika tolik netáhla, jako potáhne ve volbách parlamentních.

A ohledně těch neexistujících uprchlíků jsem několikrát psal, že zde nejde o uprchlíky, kteří by u nás už byli, ale o ty tisíce, které sem vláda teprve plánuje vzít. Momentálně je to 6000, ale jak se bude tlak Bruselu na jejich přerozdělení zvyšovat, slaboch Sobotka nebo Babiš závislý na eurodotací do Agrofertu snadno podlehnou a to číslo se bude dál navyšovat. Vzhledem k tomu, kolik jich připlouvá každým dnem k Sicílii, můžeme očekávat, že Junckera v nadcházejících letech napadne přerozdělovat jich třeba milion.