MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94770 Re: Re: Proč kandidoval za ANO StB je trošku nepochopitelné, přestože kandidoval jako .....

2016-10-11 10:50

#94769: - Re: Proč kandidoval za ANO StB je trošku nepochopitelné, přestože kandidoval jako ..... 

 Jak to souvisí s tím, že na první pohled mravný, kulturní člověk se znalostmi, tedy člověk vzdělaný kandidoval za ANO StB a ještě deklaruje, že je schopen jednat s takovou kreaturou, jakou je Andrej Babiš.  Připadá mi, že setkání těchto dvou lidí, muselo být jako setkání normálního člověka - Vondrák s komunistou ze Severní Koreje Babiš. 

Ale je to věc názoru, já na Babiše žaludek nemám, je to skutečně hnus když je poblíž, ale můžu mít samozřejmě předsudky. V každém případě by si měl pan Vondrák uvědomit, že má i odpovědnost za to, že uspěli jiní lidé z ANO StB, což se on tváří, že to vlastně není jeho problém, že on si řeší jen "svůj píseček" v Ostravě na co od "kohosi" dostal odpovědnost. 

Jeho odpovědi bohužel trochu evokují komunistickou minulost, tedy možná to s tou jeho aurou nebude tak žhavé a bude to stejný komouš jako Babiš, ale nechci soudit příkře v tomto případě právě proto, že kandiuduje jako nestraník. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94772 Re: Re: Re: Proč kandidoval za ANO StB je trošku nepochopitelné, přestože kandidoval jako .....

2016-10-11 11:12:02

#94770: - Re: Re: Proč kandidoval za ANO StB je trošku nepochopitelné, přestože kandidoval jako ..... 

 VOLBY VYHRAL KOBLIHAŘ KRETEN CO SEM TAJNĚ PŘESOUVA IMIGRANTY VŽDYT SE SE SOBOTKOU DOHODLY O PŘIJETI 6000 IMIGRANTU DO ČESKA A DALI NA NĚ PŘES 500 MILIONU KČ BABIŠ JE LHAŘ PODVODNIK A ZLODĚJ JA FANDIM SPD OKAMURU PŘIMOU DEMOKRACII ODVOLATELNOST POLITIKU REFERENDUM O VYSTOUPENI Z EU A NATO A NEPŘIJIMAT ISLÁMSKÉ IMIGRANTY