MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#95330 Vývoz do Číny, Ruska a Polska klesá. Projevil se snad vliv idiota Miloše Zemana....

2016-10-19 05:19

....v zahraniční politice? Bude rusák Rusnok dále prohlubovat devalvaci koruny, aby "posílil" vývoz a zvýšil inflaci? 

Český vývoz výrazně zpomaluje, ukázala analýza

Český export začíná zpomalovat. V pondělí o tom informovala Asociace malých a středních podnikatelů (AMSP ČR). Letos ještě celkový vývoz vzroste, ale tempo růstu v posledních dvou letech kleslo o tři čtvrtiny. Klesá vývoz do Polska a Číny. Nejvíce se vyváží do Německa a Francie. Analýza AMSP ČR porovnává data za poslední čtyři roky.

Co vlastně teď udělají jeho voliči, tedy přesněji těch 15 procent, který jsou schopni jeho lži označovat za pravdu? Koho z toho budou vinit, když idiot Miloš Zeman své cesty k diktátorům zdůvodňoval "ekonomickou diplomacií"?  Asi z toho obvinií vládu. 

Kde jsou ony čínské "investice"? Ve Slávii? :-) Ale je to velmi dobře, že se idiocie Miloše Zemana projevuje v plné síle, snad to dojde i posledním 15 % věřícím v komunistického "svatého" Miloše Zemana. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#95437 Re: Vývoz do Číny, Ruska a Polska klesá. Projevil se snad vliv idiota Miloše Zemana....

2016-10-19 19:13:00

#95330: - Vývoz do Číny, Ruska a Polska klesá. Projevil se snad vliv idiota Miloše Zemana.... 

 Včera jsme psal, že ten komunistický blb rusák Rusnok na základě toho že dochází k propadu vývozu, bude dále oslabovat korunu. 

A co by člověk neřekl, ten idiot to opravdu dnes prohlásil. 

Rusnok: ČNB může ukončit oslabování koruny až v roce 2018

Oslabování koruny prostřednictvím devizových intervencí by Česká národní banka (ČNB) mohla za určitých podmínek ukončit až v roce 2018. Guvernér centrální banky Jiří Rusnok to řekl serveru E15.cz. Nejpravděpodobnějším termínem ukončení intervencí ale podle Rusnoka zůstává druhé čtvrtletí roku 2017.