Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post

Dan Mach

#614 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-22 08:12

#611: - Re: Re: Re: Re:  

Jestliže tady píšete bludy o uprchlících ze Sýrie a Afghánistánu, kteří organizují atentáty a odpalují se na nádražích, tak byste měl zůstat u faktů. Atentáty v Paříži a Bruselu organizovaly skupiny Francouzů marockého původu, tedy ti, co se už v Evropě narodili, a atentát v Nice provedl Francouz tuniského původu. Kde tedy máte ty Syřany a Afghánce. Jestliže chcete bojovat proti imigraci, tak byste měl alespoň uvádět pravdivé informace nebo se zlepšit v zeměpisu.

Jde o to, že v Sýrii probíhá hromadné vyvražďování a je to bez ohledu na náboženství. Od příchodu Bašára Asáda k moci do začátku revoluce v roce 2011 zemřelo přes 200.000 lidí !!! jen na základě snahy udržet se v zemi u moc. Kolik dalších stovek tisíc Syřanů zemřelo během posledních pěti let, to se asi dozvíme až v momentě ukončení války v Sýrii a odstavení Asáda od moci. A na tom všem má Putin podíl, protože ruské vojenské síly byly v Sýrii už za Háfize Asáda, Bašárova otce, který v zemi vládl stejně krutou rukou od roku 1971 do roku 2000. A nálety provádějí Rusové a bašárova armáda dodnes a zjevně s cílem vytlačit co nejvíce Syřanů do Turecka a tady je ponoukat, aby utíkali do Evropy a destabilizovali jí.

Ve Francii, v Belgii, ve Španělsku a ve Velké Británii došlo k mnoha atentátům organizovaných militantními muslimy. Zemřelo při nich mnoho stovek nevinných lidí. Je to tragédie a ty dotčené země si to řeší. Rusáci na Ukrajině sestřelili jedno letadlo s 300 nizozemskými pasažéry, a za to nikdo postižený nebude. V Sýrii dochází k hromadné genocidě, která si v ničem nezadá s nacismem, a nikdo to neřeší. A vy sem prsknete nehoráznou lež, že za všemi útoky jsou Syřané a Afghánci.

Raději se nenamáhejte s odpovědí a raději si najděte pravdivé informace a porovnejte si, kdo ve světě dělá ten největší bordel.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#615 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-22 09:23:39

#614: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Odpověď je prostá. Dan Machometán je zrádce.


Nepřihlášený uživatel

#618 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-22 13:37:23

#614: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re:  

tahni do prdele, islamisto


Nepřihlášený uživatel

#620 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-23 12:07:20

#614: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Netvrdím, že byli všichni atentátníci ze Sýrie, ale část jo a vůbec, byli to Arabové a potomci azylantů či i samotní azylanti. Navíc muslim jako muslim, islámský svět se radikalizuje celý bez rozdílu. A ti Maročané to stejně páchali pod vlajkou Islámského státu, kde tvoří početnou zahraniční komunitu, tudíž byli v Sýrii instruováni. A kdo ví. kolik takových do Sýrie naverbovaných nesyřanů se do Evropy při tak nekontrolovaném toku, kdy skoro nikdo nemá doklady, aby se mohl vydávat za koho chce, dostane. Zrovna před pár dny v Německu zavřeli jednoho Syřana, který se chystal odpálit bomby na Berlínském letišti. A to byl letos už několikátý. A kdo ví, kolik takových spících džihádistů, kteří se zatím neprojevili, se do Evropy při tomhle exodu dostalo. Já nehodlám riskovat na úkor bezpečnosti vlastních lidí.


Nepřihlášený uživatel

#625 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-23 23:30:58

#614: Dan Mach - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Hromadné vyvražďování je neoddělitelná součást islámu. Půl druhého tisíce let. Vy si myslíte, že  lhaním to zakryjete.