MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99447 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-21 15:32

#99443: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

S tímto lze jen souhlasit, objektivní zdroj informací zde opravdu není, pokud nebudu jak onen diskutující, který tu jen pořád píše dokladuj,dolož své tvrzení. Pro něj je podle mne jediný zdroj informací ČT a když to neuvede ČT je to lež. Dokladovat zdroj a dokládat svá tvrzení bych mohl akorát z odborných publikací vydávaných renomovanými vědci a odborníky, ale určitě ne z žádného zpravodajského media, každé je nějak tendenčně zaměřeno a ovlivněno a funguje v něm vnitřní cenzura. Úplně mi odrazuje informace, která uvádí, že něco je manipulace Ruska, je v tom vidět ruka Moskvy apod. Je to dnes móda a naprosté pravidlo všechno špatné svádět na Rusko. Jak něco takového slyším, už považuji zprávu za neobjektivní. Zpravodajství neustále hledá viníka v Rusku. EU dělá jeden kopanec za druhým ale nejlépe je vinu svádět na Rusko. Nejsem obhájce Ruska, ale hledat viníka čehokoli jen tam, to nelze. ČT je kapitola sama pro sebe a z pozvaného hosta dostane odpověď takovou, jako chce slyšet, i kdyby jej snad měli mlátit. Úplně geniální je v tomto vynucování té "správné" odpovědi na otázku moderátorka Tvarůžková (aniž bych měl cokoli proti její barvě kůže). Viditelně soptí, když pozvaný host neodpovídá na otázky tak, jak potřebuje, jen aby se zavděčila někomu, kdo jí dává pokyny do sluchátka. Inu koho chleba jíš..... Možná je v soukromí jiná, ale z obrazovky působí jako nepřístupná, panovačná až snad zlá žena, s kterou by si člověk odmítl sednout i na kafe. A ostatní moderátoři? Nemoderují,nenechají ani domluvit pozvané hosty a převážně ventilují své názory, svá hodnocení. Nevím, kdo jim k tomu dal právo. ČT se stala opravdu neobjektivním zdrojem informací, samozřejmě vedle dalších. A tak člověku nezbývá, než pročítat a poslouchat další zdroje a analyzovat, vytvářet si svůj objektivní názor, něco, co jak píšete se blíží pravděpodobné objektivní pravdě. Naše zpravodajská media a už vůbec ne moderátoři ČT v žádném případě monopol na pravdu nemají. A pokud si vzpomenu na volby prezidenta USA, jak probíhalo komentované zpravodajství v ČT, to viditelné zděšení a do poslední chvíle neakceptování výsledků moderátory, kteří stále tvrdili, že hlasování je vyrovnané, zatímco jiné zdroje již uváděly jasného vítěze, musím se jen pousmát jejich profesionalitě. Nedokázali do poslední chvíle přiznat, že volby vyhrál někdo jiný, než bylo pro ČT žádoucí. Občas se nedivím Zemanovi, že nemá rád novináře.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99448 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-21 15:43:57

#99447: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

Když paní Tvarůžková vyslovuje byť i jen jména ČTčkem kritizovaných osob krčí nos a dělá, jako by to jméno ani skoro nemohla vyslovit, jak je jí protivné. Ale vidina kariéry je nejspíš lákavá věc, která jí za takové divadlo stojí.

Nepřihlášený uživatel

#99455 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-21 17:06:20

#99447: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

Viz. má odpověď výše a přidal bych, že vzdělání slouží k tomu, abychom byli schopni oddělovat praděpodobné od nepravděpodobného. 

Tedy spiklenekcké teorie např. na parlamentních listech jsou sice provokující, ale jsou to lži, proto se pod ně autoři nepodepisují a pokud se tam podpis i najde, nelze k němu přiřadit osobu. 

Totéž platí o spoustě videí např. na youtube, které mají prokazovat, že demokracie jsou hanebným způsobem správy veřejného prostoru, kdežto např. současná ruská polototalita je super.