MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99455 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-21 17:06

#99447: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

Viz. má odpověď výše a přidal bych, že vzdělání slouží k tomu, abychom byli schopni oddělovat praděpodobné od nepravděpodobného. 

Tedy spiklenekcké teorie např. na parlamentních listech jsou sice provokující, ale jsou to lži, proto se pod ně autoři nepodepisují a pokud se tam podpis i najde, nelze k němu přiřadit osobu. 

Totéž platí o spoustě videí např. na youtube, které mají prokazovat, že demokracie jsou hanebným způsobem správy veřejného prostoru, kdežto např. současná ruská polototalita je super. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99460 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-21 18:51:32

#99455: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

Pis si co chces, CT je neobjektivni a lze, jejich zpravy vubec nesleduji a naprosto vylucuji ze sveho programu televiznich kanalu. S chuti si prectu Parlamentni listy a dalsi media, ktera tady byla jmenovana. A takovych jako ja je hodne a pribyva nas cim dal tim vic. Tvoje snaha je tedy marna ale klidne si tady cmarej svy plky dal