MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#106445 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 10:35

#106444: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Na názor na zničení letiště a demonstraci vojenské sily Američanů jsi se neptal.  

Vzhledem k tomu, že Rusové vetovali roky 7 rezolucí RB OSN o Sýrii, kdy celé eskalaci s Asadem bylo možné předejít, je současná koalice 60 států, kteří situaci v Sýrii musí řešit, jedinou možností. 

Spojovat Američany s terorismem je hloupé, neboť bohužel je naprosto jasně doloženo, že Rusko i na území ČSSR školilo teroristy v terorismu z Afriky i arabské části světa, a bohužel je více než průkazné, že komunistické totality po celou dobu existence podporovaly teroristy všeho druhu a dokonce jejich represivní složky teroristické činy páchali viz. zázemí dosud žijícího Carlose v ČSSR a přípravy atentátů StB. 

Rusko plně paralizovalo v otázkách Sýrie RB OSN a tedy je reálným a faktickým spoluviníkem toho, co v Sýrii napáchal Asad společně s IS. Amerika neměla jinou možnost, než se obrátit na okolní státy a řadu dalších o podporu, při řešení situace v Sýrii. 

 

Co je v tomto příspěvku nepravda či dokonce lež? Musíš být konkrétní, když tvrdíš, že je to lež. 

Např. společná okupace Polska Rusy a Němci a povraždění polské především vojenské elity v Katyni je smutná realita společného rozpoutá války Hitlera se Stalinem. 

"K tomu bohužel Rusko vůbec nemusíš nabádat, neboť podporuje v podstatě jakýkoliv terorismu už od dob komunistické revoluce a možná i předtím tedy minimálně 100 let. 

Např. v rozporu s Versailleskou smlovou umožnili vyzbrojení a vycvičení celé letecké nacistické armády. Podpora terorismu má tedy bohužel v Rusku obrovskou tradici. Rozpoutání druhé světové války společně s nacistickým Německem a spáchání první masové vraždy války v Katyni byl z dnešního pohledu samozřejmě terorismu a nebylo to ve své podstatě nic jiného než dnešní obdoba IS, neboť vraždou v Katyni Rusové povraždili polskou elitu s cílem genocidy celého národa. 

Okupace Krymu a rozpoutání šílené války na východě Ukrajiny se tedy ve výše uvedeném kontextu obzvláště s partou KGBáků v Kremlu může jevit jako návrat (aktivizace) jejich agresivního jednání z komunistické doby, kdy neváhali např. ČSSR okupovat počtem 500 000 ozbrojenců, ale podobně okupovali Maďarsko a stejně tak bylo okupováno Polsko, které dokonce okupovali hned během II. světové války a okupace skončila až v devadesátých letech!!!"

Odpovědi

Ať žije Sýrie a Rusko! Smrt USA!!!
Nepřihlášený uživatel

#106448 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 10:53:00

#106445: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Amkričané hlavně Sýrii rozvrátili, celou dobu podporují islámistické teroristy a ještě by ta terorsitcká prasat chtěla v RB OSN uvalovat sankce? Po těch všech zločinech USA? Sankce by měly být na USA, je neskutečné, co si ten dobytek dovoluje.

 

Stejný postu je podpořit Al Kajdu v USA! To by se jim asi nelíbilo? Aby si ti zmrdi užili svojí polívčičku. Brečej jako malý píči kvůli WTO a sami mají na svědomí milióny civilistů v Sýrii, Iráku, Afganistánu, Lýbii, na Ukrajině atd. atd.

Paktují se s nejhoršími islámisty ze Saudské Arábie a Asada označují za diktátora. Nechutní pokrytci.